كدخبر: ۵۳۰۸
تاريخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۷
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
وقایع‌نگاری "سایه روشن" بر بوم "لاهیگ" [5]
شنیده شده است، با نزدیک شدن به انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا که همزمان با یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خرداد سال آینده برگزار خواهد شد،
"سایه روشن" عنوان بخش پُرمخاطبی است که هر از چندگاه در مدار قانون و اخلاق به نقل شنیده‌ها و شایعات غیررسمی محافل سیاسی و اجتماعی و اقتصادی در "لاهیگ" می‌پردازد. مطالب منتشر شده در این بخش بر اساس آن‌چه در عرف جامعه به اخبار غیررسمی و شایعه ـ نه تخریب و بداخلاقی ـ موسوم است، الزاماً قرین به صحت نبوده و همچنین مورد تأیید یا رد "لاهیگ" هم نیست. "سایه روشن" در این وادی تنها در تلاش است با دیده‌بانی و نظاره پیرامون خود، مخاطبان فهیم "لاهیگ" را با حرف و حدیث‌های سپید و سیاه جامعه‌شان آشنا نماید و از سویی، مسئولان را با وظیفه سترگ پاسخگویی خود تنها نگذارد.
"لاهیگ" با آغوشی گشاده از دریافت اخبار و گزارش‌های مردمی استقبال می‌کند و پیشاپیش از همه شخصیت‌های حقیقی و حقوقی که در این بخش، مورد التفات "سایه روشن" قرار می‌گیرند می‌خواهد تا نقد، نظر، پیشنهاد، جوابیه، اصلاحیه و پاسخ خود را در بخش نظرات همین صفحه یا به نشانی info@lahig.ir برایش ارسال نمایند.


© شنیده شده است، نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی به دلیل عملکرد ضعیف و جانبدارانه فرمانداران دو شهرستان لاهیجان و سیاهکل در انتخابات مجلس نهم و امور اجرایی حوزه مسئولیت خود، درصدد تعویض آن‌ها با گزینه‌های دیگری است. این درحالی است که فرماندار فعلی لاهیجان تا پیش از این و در نیمه دوم دوره نمایندگی ایرج ندیمی در مجلس هفتم، از مهر 1384 تا شهریور 1390 فرماندار سیاهکل بود و فرماندار فعلی سیاهکل نیز در همان زمان، معاونت فرمانداری لاهیجان را برعهده داشت.

© شنیده شده است، درپی چهار سال آشفتگی و ایجاد تبعیض و تضاد در بین مدیریت‌های اجرایی دو شهرستان لاهیجان و سیاهکل در مجلس هشتم، همان‌گونه که از عملکرد نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در دوره‌های ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی در اعتمادسازی، شایسته‌سالاری و استفاده از ظرفیت‌های بومی انتظار می‌رفت، با آغاز مجلس نهم آرامش و امنیت روانی دوباره‌ای بر مدیریت دستگاه‌های اجرایی این شهرستان‌ها حاکم شده و عزل و نصب‌های مدیریتی همچون گذشته تابعی از دوری یا نزدیکی مدیر به نماینده نخواهد بود. در همین راستا گفته می‌شود در هفته‌های آینده چند مدیر دو شهرستان، از جمله دو مدیر منتسب و خانوادگی نماینده سابق که بدون هیچ‌گونه سابقه اجرایی قبلی به این پست‌ها گمارده شده بودند، به دلیل ضعف عملکرد جای خود را به گزینه‌های شایسته‌تری خواهند داد.

© شنیده شده است، با نزدیک شدن به انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا که همزمان با یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خرداد سال آینده برگزار خواهد شد، افراد و گروه‌های صنفی و سیاسی در شهرهای لاهیجان و سیاهکل تلاش‌های‌شان را برای حضور در عرصه انتخابات آغاز کرده‌اند و ائتلاف‌های انتخاباتی حول محور چهره‌های شاخص سیاسی درحال شکل‌گیری است. در همین راستا گفته می‌شود، شماری از اعضای فعلی و سابق و کاندیداهای سه دوره‌ گذشته شورای شهر در این دو شهرستان و همچنین حامیان دو نماینده مجلس هشتم و نهم و ائمه جمعه این دو شهر تا کنون چندین جلسه انتخاباتی را با حضور دوستان و مدیران همسو در لاهیجان و سیاهکل برگزار کرده‌اند تا در انتخابات شوراهای شهر حضور جدی و پررنگی داشته باشند.

© شنیده شده است، برخی از هیأت‌های ورزشی لاهیجان با افزایش انتقادات از سوی جامعه ورزشی و نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی مواجه شده‌اند. پس از تعطیلی باشگاه شهرداری لاهیجان توسط یکی از اعضای شورای شهر که بیشترین فشارها را برای تعطیلی آن آورده بود، فوتبال دوستان لاهیجان انتقادات زیادی به این مسأله کرده‌اند که تا کنون به نتیجه نرسیده است. این درحالی است که هیأت فوتبال لاهیجان جزء ضعیف‌ترین هیأت‌های فوتبال در سطح استان گیلان می‌باشد.

© شنیده شده است، تعدادی از کاندیداهای ناکام انتخابات مجلس نهم و همچنین چهره‌های جدیدتری که درصدد آزمودن خود در انتخابات مجلس دهم در چهار سال آینده هستند، فعالیت‌های اجتماعی خود را با حضور در مجامع و مراسم‌های مختلف در سطح شهرها و روستاهای لاهیجان و سیاهکل آغاز کرده‌اند. ذبیح‌الله نیکفر از جمله کاندیداهایی است که همچون گذشته در اکثر مجامع حضور جدی دارد و عزم خود را برای انتخابات آینده از هم‌اکنون جزم کرده است. همچنین محمد امیری میکال (مدیرکل نهضت سوادآموزی گیلان و مدیر سابق آموزش و پرورش لاهیجان) که به دلیل نداشتن مدرک کارشناسی ارشد نتوانست در انتخابات مجلس نهم شرکت کند، فعالیت خود را برای حضور در انتخابات آینده آغاز کرده است.

© شنیده شده است، درپی تغییر رئیس و هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر لاهیجان در سال پایانی فعالیت آن که با ترکیب جدیدی آغاز به کار کرده است، یکی از اعضای هیأت رئیسه سال گذشته این شورا با رئیس جدید آن گلاویز شده و وی را مورد هتاکی قرار داده است. گفته می‌شود، این برخورد فیزیکی در جلسه کمیسیون ماده 5 شهرداری و درخصوص پرونده‌های تخلفات ساختمانی صورت گرفته است.

© شنیده شده است، در ادامه سریال انتصابات غیربومی و خانوادگی در سطح استانداری و دستگاه‌های اجرایی گیلان، اسماعیل جانعلی‌پور (رئیس مازندرانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گیلان) به عنوان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان جایگزین محمد احمدی‌پور (فرماندار اسبق املش) شده است. وی به تازگی در جلسه‌ای در مازندران مدعی شده بود که گیلان جزئی از استان بزرگ مازندران است! همچنین گفته می‌شود، حسین عباس‌نژاد کارسیدانی (داماد محمدعلی رمضانی، مشاور و مدیرکل جدید حوزه استاندار گیلان) که دانشجوی کارشناسی ارشد اخلاق اسلامی دانشگاه مجازی المصطفی العالمیه است و به‌تازگی به‌عنوان سرپرست سازمان اسناد و کتابخانه ملی در استان گیلان منصوب شده است، هیچ‌گونه سابقه کار دولتی و اجرایی نداشته و بر اساس ارتباطات تیم مازندرانی استانداری گیلان با رئیس مازندرانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به این سمت منصوب شده است.

© شنیده شده است، نام فرماندار رشت که سال گذشته با شایعه نامزدی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در رشت بر سر زبان‌ها افتاده بود، این‌بار چند ماهی است با تلاش برای تصدی معاونت سیاسی و امنیتی استانداری گیلان مطرح شده است. از محمد شیخان (سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور) که دست راست اسفندیار رحیم‌مشایی و البته باجناق فرماندار رشت است، به‌عنوان بزرگترین حامی و کانال ارتباطی ولی‌الله عظمتی با تیم مازندرانی استانداری گیلان نام برده می‌شود.

© شنیده شده است، پایگاه خبری تحلیلی ناآشنای "گیلک نیوز" که متعلق به میثاق بکیان (مدیرکل فنآوری اطلاعات استانداری گیلان) است و فعالیت خبری و تحلیلی چندانی در سطح استان گیلان ندارد و صرفاً به درج اخبار خبرگزاری‌ها می‌پردازد، به تازگی یک کمک 70 میلیون تومانی از سوی مدیرکل روابط عمومی استانداری گیلان دریافت نموده است. همچنین گفته می‌شود، پرداخت این تسهیلات از محل کمک‌های در اختیار استاندار گیلان است که با هماهنگی دفتر رئیس جمهور و جریان موسوم به انحرافی در سطح استان‌ها به افراد و مؤسسات همراه و هم‌فکر تعلق می‌گیرد.

© شنیده شده است، بر اساس مصوبه هیأت وزیران، سید کاظم دلخوش (نماینده دوره‌های هفتم و هشتم مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی) به‌عنوان عضو هیأت عامل و معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شده است. همچنین اسدالله عباسی (نماینده دوره‌های هفتم و هشتم مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی) نیز به‌عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منصوب شده است. از سرنوشت سایر نمایندگان رد صلاحیت شده یا ناکام انتخابات مجلس نهم در استان گیلان، از جمله فرهاد دلق‌پوش (آستارا)، سیدمهدی صادق (آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر)، بهمن محمدیاری (تالش، ماسال و رضوانشهر)، سیدعلی آقازاده دافساری (رشت)، صمد مرعشی (رودبار)، علی میرزایی فلاح‌آبادی (فومن و شفت) و یوسف قاسمی گولک (لاهیجان و سیاهکل) اطلاعی در دست نیست.

© شنیده شده است، هفته گذشته نشست هماهنگی مسئولان ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف با گیلانیان مقیم تهران برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور سردار مرتضی طلایی (عضو شورای اسلامی شهر تهران)، احمد نصرتی راد (نماینده دوره چهارم مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، معاون سابق برنامه‌ریزی و اداری و مالی استانداری گیلان و رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در انتخابات سال 1384) و شمار زیادی از فعالان سیاسی و اجتماعی در تالار ایوان شمس معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد. همچنین گفته می‌شود، مسئولیت ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در انتخابات پیش رو در استان گیلان به‌عهده حسن تأمینی (نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی) خواهد بود.

© شنیده شده است، فرمانداران رودسر و املش به‌زودی جای خود را به چهره‌های جدیدتری خواهند داد. از گل‌آقا پورعباس، خلیل بهروزی‌فر، صدیقی، محمد علیجانی و رمضان‌خواه به‌عنوان گزینه‌های جایگزینی رضا دوست جلالی در رودسر و از جعفری و عصامی به‌عنوان گزینه‌های جایگزینی محمد اکبری در املش نام برده می‌شود.

© شنیده شده است، سفر آیت‌الله احمد جنتی (رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور و دبیر شورای نگهبان) به استان گیلان به منظور سخنرانی در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در مهدیه رشت، با استقبال استاندار، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان گیلان و بدون هیچ‌گونه دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت صورت گرفته است. گفته می‌شود، آیت‌الله زین‌العابدین قربانی همچنان از نحوه برخورد و رد صلاحیت فرزند خود در انتخابات مجلس نهم در حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل گله‌مند و ناراحت است.

© شنیده شده است، درپی کشف اختلاس 6 میلیارد و 500 میلیون ریالی یکی از شهرداران شهر‌های استان که با همکاری برخی از عوامل خود بخشی از درآمدهای حاصل از فروش گاز جایگاه CNG را به‌جای واریز به حساب شهرداری، به سه فقره از حساب‌های شخصی خود در بانک‌های شهر مذکور واریز و مورد سوء استفاده شخصی قرار داده است، در تاریخ 7 مرداد ماه با صدور قرار قانونی بازداشت موقت و زندانی شده است. همچنین گفته می‌شود، دو نفر از افراد مرتبط با وی نیز به جرم معاونت در اختلاس در تاریخ 8 مرداد ماه بازداشت شده‌ و احتمال دخالت برخی دیگر از افراد مرتبط و دخیل در اختلاس در دست بررسی است.

© شنیده شده است، سه نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به استاندار گیلان، نسبت به رفتارهای فرماندار رشت درخصوص برنامه‌ریزی بدون هماهنگی در برگزاری جلسات و مراسمات افتتاحیه و ... در زمانی که در تهران و در جلسات مجلس حضور دارند، اعتراض نموده‌اند. غلامعلی جعفرزاده، جبار کوچکی‌نژاد و حسن تأمینی در این نامه اشاره کرده‌اند که حضور نمایندگان در جلسات فوق می‌تواند راهگشا بوده و به حسب انجام وظیفه نظارتی، خواستار برنامه‌ریزی صحیح در جهت حضور نمایندگان مردم در برنامه‌های شهرستان شده‌اند.

© شنیده شده است، به تازگی جامعه روحانیت مبارز در راستای گسترش ارتباط میان مردم و روحانیون در استان گیلان تشکیل شده است. گفته می‌شود، جامعه روحانیت مبارز در گیلان با اساسنامه‌ای بومی و در تمامی مراکز شهرستان‌ها با محوریت ائمه جمعه اداره خواهد شد. آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی ـ رئیس مجلس خبرگان رهبری ـ دبیرکل جامعه روحانیت مبارز کشور می‌باشد.

© شنیده شده است، نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی نرخ بیکاری اعلام شده توسط مسئولان دولتی در استان گیلان را نه 16.5 درصد، بلکه بیش از 25 درصد اعلام کرده است. محمدحسین قربانی همچنین وضعیت شهرک‌های صنعتی آستانه اشرفیه را به‌دلیل نداشتن آب، برق و گاز بسیار نامناسب و غیرقابل سرمایه‌گذاری دانسته و ظرفیت کارخانجات فعال آن را تنها 30 درصد اعلام نموده است.

© شنیده شده است، مدیرعامل یک شرکت صنعتی که همزمان عضو هیأت مدیره یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی کشور هم هست و سابقه معاونت استانداری گیلان و یک استان دیگر را در کارنامه فعالیت‌های خود دارد، چند ماهی است به اتهام پاره‌ای ارتباطات مالی با گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا در بازداشت به‌سر می‌برد. گفته می‌شود، اتهامات منتسبه مربوط به دوره خدمت وی در استانداری گیلان است.

© شنیده شده است، در آن‌سوی سه مصوبه پی‌درپی سه دور سفر هیأت دولت به گیلان مبنی بر واگذاری انبار قدیم مجتمع دخانیات گیلان در میدان فرهنگ رشت به پارک علم و فنآوری گیلان که با رایزنی نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در استان (دانشگاه گیلان و پارک علم و فنآوری گیلان) و بدون هماهنگی و اخذ موافقت نمایندگان وزارت صنایع و معادن در استان (سازمان صنایع و معادن گیلان و مجتمع دخانیات گیلان) صورت گرفته و پس از 7 سال به مرحله اجرا درنیامده است، نیات خاصی وجود داشته است. گفته می‌شود، دانشگاه گیلان و پارک علم و فنآوری گیلان با هدف در اختیار گرفتن رایگان 20 هزار مترمربع زمین این مجموعه صنعتی و تغییر کاربری آن به مجتمع مسکونی استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه گیلان به دنبال تحقق این مصوبه هستند. این درحالی است که وزیر امور اقتصادی و دارایی به دلیل خصوصی شدن شرکت دخانیات ایران و عدم امکان نقل و انتقال املاک این شرکت، با واگذاری ملک مذکور موافقت ننموده است.

© و دست آخر این‌که، در نخستین هفته‌های آغاز به کار دوره نهم مجلس شورای اسلامی، مجادله دبیر هیأت نظارت بر انتخابات شورای نگهبان با نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی در دو موضوع "عضویت در کمیسیون کشاورزی" و "خط فقر" خبرساز شد و حاشیه‌هایی را به‌همراه داشت.
1
دبیر هیأت نظارت بر انتخابات شورای نگهبان گیلان گفت: مجمع نمایندگان گیلان تنها برای جابه‌جایی برخی مدیران و معاونان رایزنی می‌کنند، اما برای حضور در کمیسیون‌های مجلس، به‌ویژه کشاورزی با هم مشاوره نمی‌کنند.
حجت‌الاسلام مجتبی اشجری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به واکنش‌های ایجاد شده درباره عدم حضور یک نماینده گیلانی در کمیسیون کشاورزی اظهار کرد: نکته بارز این واکنش‌ها، پاسخ محمدمهدی رهبری املشی رئیس مجمع نمایندگان است که گفته بود نمایندگان برای حضور در کمیسیون‌ها رایزنی‌های لازم را به‌عمل نیاوردند.
وی ادامه داد: ممکن است این سخن رئیس مجمع نمایندگان به منزله این باشد که نمایندگان در هیچ‌یک از امور کلان استان نیز با یکدیگر مشاوره نمی‌کنند، اما برای جابه‌جایی برخی از مدیران کل، معاونان استاندار و انتصاب شخص دلخواه رایزنی‌های لازم را به‌عمل می‌آورند و افراد را برای منصب‌های مختلف تعرفه می‌کنند.
وی افزود: باید پرسید اکنون که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مؤکداً از آن‌ها درخواست می‌کنند تا نظم و برنامه‌ریزی را سرلوحه کارهای خود قرار دهند، این عمل متعارف نمایندگان گیلان نشانه چیست؟
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان این‌که حداقل بی‌دغدغه‌‌ترین آدم‌های این استان می‌دانند که اولویت مردم پس از بیکاری، کشاورزی است، تصریح کرد: با کشاورزی معضل بیکاری برطرف می‌شود، اما گویا کمیسیون کشاورزی مجلس بازده اقتصادی ندارد و برای دریافت مجوزهای مختلف باید کمیسیون‌های دیگری را انتخاب کنند.
وی پاسخ رئیس مجمع نمایندگان گیلان درباره عدم رایزنی برای حضور در کمیسیون‌ کشاورزی را منطقی ندانست و خاطرنشان کرد: به هر حال گام نخست نمایندگان در مجلس، زیبایی ویژه‌ای نداشت و با چنین بهاری پر از تردید، امیدواریم سال آن‌ها نیکو شود.
اشجری افزود: نمایندگان استان منتخب مردم هستند و به‌طور یقین می‌دانند که از نگاه تیزبین مردم دور نمی‌مانند.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی
نیز به منتقدین عدم حضور نمایندگان این استان در کمیسیون کشاورزی مجلس توصیه کرد به وظایف اداری و قانونی خود بپردازند.
محمدمهدی رهبری املشی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا اولویت‌های ویژه در دستور کار مجمع نمایندگان گیلان در دوره نهم را پرداختن به امور کشاورزی و حل مشکل بیکاری در استان عنوان کرد و ابراز داشت: در حال حاضر ۱۳نماینده مردم درحال رایزنی و پیگیری برای حل مشکلات بخش کشاورزی و کشاورزان زحمتکش این خطه هستند.
وی با اشاره به عدم توفیق نمایندگان گیلان برای عضویت در کمیسیون کشاورزی دوره نهم مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نمایندگان از لحاظ قانونی هر ۶ ماه یک‌بار می‌توانند نسبت به تغییر کمیسیون خود در صورت موافقت کمیسیون‌های مبداء و مقصد اقدام کنند.
وی بیان داشت: پرداختن به امور کشاورزی گیلان فقط با عضویت درآمدن نماینده‌ای در کمیسیون کشاورزی خانه ملت میسر نمی‌شود، بلکه در دیگر کمیسیون‌های مجلس، از جمله برنامه و بودجه و تلفیق نیز قابل پیگیری خواهد بود.
وی با اشاره به عضویت نمایندگان مردم رشت و رودسر و املش در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان گیلانی با حضور در کمیسیون تلفیق هم می‌توانند در پیگیری مسائل کشاورزی استان مؤثر باشند.
رهبری املشی تأکید کرد: از تشکیل زمان مجمع نمایندگان گیلان در دوره نهم مجلس شورای اسلامی که حدود سه هفته از آن گذشته، تا کنون موضوع تغییر مدیران استانداری، ادارات و نهادهای گیلان مطرح نشده و اظهارات برخی از افراد حقیقی و حقوقی این اسنان کذب محض است.
به گفته وی، اظهارات کذب برخی از مسئولان گیلان که خارج از حوزه اداری و قانونی خود آنان مطرح می‌شود، فایده‌ای جز دلسرد کردن مردم به‌دنبال نخواهد داشت و هر ۱۳نماینده فعلی این استان همت آنان بر این است که به مردم و به‌ویژه کشاورزان زحمتکش که وظیفه خود می‌دانند، خدمت‌رسانی کنند.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی از برخی از مسئولان این استان که حوزه کاری آنان فرهنگی و دینی است، توصیه کرد به وظایف اداری و قانونی خود بپردازند، نه این‌که به بهانه عدم حضور نماینده‌ای در کمیسیون کشاورزی مجلس، مطالب کذب از جمله رایزنی کردن برای تغییر مدیران نسبت بدهند و مطالب دور از واقعیت در رسانه‌ها بیان نکنند.

همچنین نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، اصل موضوع عدم عضویت نمایندگان گیلانی در کمیسیون کشاورزی مجلس را صحیح دانست و گفت: ولی نباید برخی از افراد حقوقی این استان با اظهار نظر در رسانه‌ها در کمال بی‌تقوایی به ۱۳ نماینده توهین کنند.
غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا تحصیلات خود در مقطع کار‌شناسی ارشد را در رشته عمران عنوان کرد و متذکر شد: در ابتدای شروع به کار فعالیت انتخاباتی در جلسات سخنرانی و در رسانه‌ها به مردم اعلام کردم به عضویت کمیسیون‌های عمران یا برنامه و بودجه درخواهم آمد و به عهد خود پایبند بودم.
وی تأکید کرد: عضویت در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس کار آسانی نیست و اینجانب و نماینده مردم رودسر و املش با رایزنی‌های گسترده با دیگر همکاران خود، رأی گیری و برگزاری آزمون توانستیم به عضویت آن دربیاییم.
جعفرزاده به منتقدین نمایندگان گیلانی توصیه کرد در بیان اظهارات خود در پشت تریبون‌های رسمی و در گفت‌وگو با رسانه‌ها کمال انصاف را رعایت کنند و ارزیابی کنند کدام نماینده می‌توانست به عضویت کمیسیون کشاورزی دوره نهم مجلس دربیاید و آیین‌نامه داخلی قوه مقننه را مطالعه کنند که شرایط عضویت در کمیسیون‌ها چیست؟

2
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از نحوه اجرای هدفمندکردن یارانه‌ها در کشور انتقاد شدید کرد و گفت: توزیع پول بین مردم، به اقتصاد و اشتغال کشور ضربه زده و گرانی به‌وجود آورده است.
غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا با تأکید بر این‌که قرار نبود با هدفمند کردن یارانه‌ها، توزیع پول در کشور صورت بپذیرد، اظهار داشت: با توزیع پول نه عدالت اجرا می‌شود و نه مشکل اشتغال حل خواهد شد.
وی با تصریح بر این‌که با توزیع پول بر مشکلات کشور افزوده شده است، اذعان داشت: هم‌اکنون ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین گزینه برای پرداخت یارانه‌ها درحال انجام است و این امر به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در طرح تحول اقتصادی باید هفت محور عملیاتی می‌شد که از جمله آن‌ها، اصلاح سیستم گمرکی، بانکی و امور مالیاتی و همچنین هدفمند کردن یارانه‌هاست.
جعفرزاده ایمن‌آبادی با انتقاد شدید از اجرای ناقص طرح هدفمند کردن یارانه‌ها توسط دولت، اضافه کرد: راهی که هم‌اکنون در آن حرکت می‌کنیم، کاملاً اشتباه است و ما به‌جای پرداخت پول به مردم و افزایش نقدینگی در جامعه باید در مسیر توسعه خدمات اجتماعی گام برداریم.
وی توزیع پول در بین مردم را سبب افزایش تورم، بالا رفتن قیمت اجناس و رکود در تولید ارزیابی کرد و بیان داشت: در بخش نان دولت موظف بود وقتی که سیلو‌ها از گندم خالی شد، نرخ نان را افزایش دهد.
وی خرید تضمینی گندم در گذشته و حال را به ترتیب ۳۹۵ و ۴۲۰ تومان اعلام کرد و متذکر شد: قیمت خرید تضمینی گندم تنها ۶ درصد افزایش یافته، ولی دولت قیمت نان را ۲۰ تا ۲۵ درصد گران کرده است.
به گفته نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت غله گیلان اعلام کرده است که در این استان قیمت نان ۳۰ درصد افزایش یافته است و این درحالی است که در رشت ۷۰ درصد قیمت نان گران شده و این امر بزرگترین تخلف استانداری بوده است.
وی با طرح این سئوال که قرار بود از ۱۵ خرداد ماه قیمت نان افزایش یابد، خاطرنشان کرد: اولین استانی که در کشور اقدام به افزایش قیمت نان کرد گیلان بود و باید پرسید چرا مسئولان استانداری در ایران پیشگام متضرر شدن مردم هستند و از سوی دیگر، چرا کاری که به نفع شهروندان باشد، انجام نمی‌دهند؟
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که استانداری گیلان بیاید در انجام اموراتی که به نفع مردم است پیشقدم شود، بیان داشت: متأسفانه معاون اول رئیس جمهور اعلام کرده است که قیمت گندم افزایش و ۴۲۰ تومان شده، ولی مدیرعامل شرکت غله گیلان گفته قیمت فروش گندم معمولی ۴۶۵ تومان و نوع دیگر این محصول، ۴۸۵ تومان و این تناقض‌ها نشان از تناقضات بسیار است.
جعفرزاده ایمن‌آبادی با اشاره به اعلام نرخ‌های متفاوت گندم توسط این دو مسئول، اذعان کرد: اصلاً افزایش قیمت خرید گندم صورت نگرفته و با متفاوت اعلام کردن این شائبه به‌وجود می‌آید که مسئولان طبق معمول دارند عددسازی می‌کنند.
وی با تأکید بر این‌که توزیع پول در بین مردم، به اقتصاد و اشتغال کشور ضربه زده است، با اشاره به آمار دو ماه قبل، اظهار داشت: درآمد زیر ۲۷۵ هزار تومان در ماه خط گرسنگی، حدود ۴۰۰ هزار تومان خط فقر و ۷۹۵ هزار تومان مرز زندگی بر اساس نرم جهانی است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با ابراز ناخرسندی از این‌که هم‌اکنون ۸۵ درصد مردم ایران در زیر خط فقر حیات می‌کنند، در پاسخ به سئوالی درباره افزایش قیمت بنزین و حتی رسیدن قیمت آن به ۱۰۵۰ تومان به شدت ابراز نگرانی کرد و یادآور شد: دولت هم قرار نبود خرید تضمینی گندم را ۶ درصد افزایش دهد.
جعفرزاده ایمن‌آبادی مدعی شد در استان گلستان برای مردم صرف نمی‌کند گندم خود را بفروشند و بر اساس شنیده‌ها مردم دارند این محصول استراتژیک را به خوراک دام تبدیل می‌کنند.
وی بیان کرد: آن چیزی که از دولت انتظار داشتیم، کیفیت نان متناسب با ذائقه مردم در حوزه‌های مختلف بود، ولیکن متأسفانه کیفیت نان افزایش پیدا نکرده و آرد نان با آرد ماکارونی یکی است. در صورتی که نان پهن، آرد مخصوص خود را می‌خواهد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: دولت هنوز نتوانسته فرآورده نان را به صورت تخصصی به مردم ارائه کند و ما به گرانی نان معترض هستیم و باید تدبیری در این‌خصوص صورت گیرد.

دبیر هیأت نظارت بر انتخابات شورای نگهبان گیلان گفت: فقرآلود نمایاندن کشور محور تبلیغات دشمن است.
حجت‌الاسلام مجتبی اشجری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به اهمیت مجلس و قانونگذاری برای مصالح کشور اظهار داشت: معمار کبیر انقلاب اسلامی، مجلس را چکیده فضیلت‌های مردم دانستند.
وی ادامه داد: بی‌تردید فضیلت‌خواهی مجلس حقیقت‌گویی آن است و پرهیز از سیاه‌نمایی و ایجاد موج‌های ناامید کننده و دشمن‌پسند قطعاً فضای عمومی جامعه را ناآرام می‌کند.
اشجری با بیان این‌که اگر کسی بخواهد در سخنان خود فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب را نادیده بگیرد، توهین آشکار به توصیه شهیدان والامقام و ساحت مقدس ولایت است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری دائماً مردم را به آینده درخشان ایران اسلامی امید می‌دهند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان فعالیت‌های انجام شده در طول 33 سال انقلاب اسلامی را کم‌نظیر توصیف کرد و افزود: مقام معظم رهبری در نخستین دیدار با نمایندگان مجلس نهم اشاره داشتند که نباید به مسائل حاشیه‌ای دامن زد و قطعاً امروز آن‌چه که بیش از همه موجب وحدت و همدلی می‌شود، نشان دادن عظمت کارهایی است که ملت ایران در طول 33 سال گذشته انجام داده است.
وی ایجاد یأس و ناامیدی را مدام از اردوگاه استکبار و رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران دانست و خاطرنشان کرد: پرهیز از سخنگویی دشمن و طرح سخنانی که تیتر سایت‌های دشمنان نظام می‌شود، به نفع ملت نیست.
اشجری با تأکید بر این‌که کسوت نمایندگی مجلس برازنده کسی که حنجره دشمن شده نیست، ابراز داشت: آن‌چه حنجره ملت را می‌شکافد، طرح گفتار و سخنانی است که با پشت پا زدن به آرمان‌های نظام، انقلاب و شهیدان موجب شهرت‌طلبی می‌شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان بیان مطالب تفرقه‌برانگیز و سخنانی که بدون تأمل و نسنجیده بیان می‌شود را خلاف نصایح رهبری خواند و عنوان کرد: این‌که بگوییم 85 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی می‌کنند، جمله سنگینی است و معاندان نظام اسلامی را خوشحال می‌کند.
وی اضافه کرد: اگر آمار و عدد مذکور را بپذیریم، باید اعتراف کنیم در استان ولایی گیلان 85 درصد مردم زیر خط فقر، کشاورزان هستند و مدعی این خبر و عدد حتی با ایثار و از خودگذشتگی نیز خود را راضی به حضور در کمیسیون کشاورزی مجلس نکرد تا شاید با پیگیری مطالبات کشاورزان، این خط فقر در استان گیلان شکسته شود.
اشجری یادآور شد: آن‌چه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بر آن تأکید دارند، سخنگو نشدن بیگانگان است.
وی با اشاره به این‌که اگر اشکالی وارد است، قانون‌گذار می‌تواند با وضع قوانین درست، برخلاف آن‌چه که بوده اصلاح کند، اضافه کرد: هیاهو کردن و سخنان نسنجیده گفتن، دور از شأن نمایندگی مجلس است.
دبیر هیأت نظارت بر انتخابات شورای نگهبان گیلان خاطرنشان کرد: شکی نیست چشمان بیدار دوستداران نظام و ولایت چنین کسانی را رصد می‌کنند.
وی متذکر شد: امروز که ملت ایران برای تحقق آرمان‌های اصیل خود بهای سنگینی را با شهادت صدها هزار شهید و جانباز پرداخته است، بیان سخنان تفرقه‌آمیز و سیاه نمایاندن و فقرآلود جلوه دادن کشور نه‌تنها هیچ مشکلی را برطرف نمی‌کند، بلکه محور تبلیغات دشمن است و بر دامنه بی‌تدبیری برخی افراد سهل‌انگار می‌افزاید و زمینه را برای ورود افکار پلید شیطانی فراهم می‌کند.
اشجری اظهار امیدواری کرد: با همان شتاب علمی جوانان ما که دل در گرو سازندگی کشور دارند، یک‌دل و یک‌صدا مطالبات به‌حق مردم که همان آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی است، با وضع قوانین جامع محقق شود.
مطالب مرتبط
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"