كدخبر: ۶۲۵۵
تاريخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
اختصاصی "لاهیگ"
درخواست نامزدهای معترض برای ابطال انتخابات شورای شهر لاهیجان
20 نامزد انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر لاهیجان طی نامه مشترکی به رئیس مجلس شورای اسلامی، معاون نظارت مجلس شورای اسلامی، قائم‌مقام وزیر كشور در امور اجتماعی و فرهنگی، دادستان كل كشور و معاون اول قوه قضائیه، خواهان ابطال انتخابات شورای اسلامی شهر لاهیجان با حذف كاندیداهای متخلف شدند.
20 نامزد انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر لاهیجان طی نامه مشترکی به رئیس مجلس شورای اسلامی، معاون نظارت مجلس شورای اسلامی، قائم‌مقام وزیر كشور در امور اجتماعی و فرهنگی، دادستان كل كشور و معاون اول قوه قضائیه، خواهان ابطال انتخابات شورای اسلامی شهر لاهیجان با حذف كاندیداهای متخلف شدند.
به گزارش "لاهیگ"، نامزدهای معترض انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر لاهیجان در این نامه سرگشاده متذکر شده‌اند: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران كه با رشادت‌های مردمی و فداكاری هزاران هزار خانواده‌های معظم ایثارگر به ثمر رسیده است، اینك در مرحله‌ای از بالندگی و شكوفایی قرار گفته كه داعیه‌دار مدل جدیدی از نحوه حكومت در جهان بوده كه تلقی این باور، شكل‌گیری اندیشه‌ای به نام مردم‌سالاری دینی می‌باشد.
در ادامه این نامه آمده است: خود یقین داشته و داریم ]که[ در تعریف واژه‌هایی به نام "اندیشه سیاسی"، مجموعه باورهایی یافت می‌شود كه به‌طور مستقیم به اداره جامعه مرتبط بوده و این باورها، فارغ از اعتقادات مذهبی‌مان، در حوزه اصول عقاید نبوده و نخواهد بود، كه بر این اساس، تمامی شهروندان جامعه دینی ـ چه شهروندان عادی و چه آنانی كه در این مجموعه حاكمیتی زندگی می‌كنند و یا مسئولیت اداره جامعه را در حوزه‌های متفاوت اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... عهده‌دار هستند ـ در وهله اول، حفظ و صیانت از این میراث گرانقدر امام خمینی(ره) و انقلاب بر آنان از اهم واجبات بوده، چرا كه هرگونه اهمال و كوتاهی در تلقی این باورها در حوزه‌های كاركرد سیاسی، لطمات جبران‌ناپذیری را بر جامعه، افكار و عقاید مردمی وارد خواهد نمود كه جامعه را به سمت بداخلاقی‌ها هدایت خواهد كرد. خصوصاً این‌كه در حوزه معرفت سیاسی، جامعه آزمایشگاه بزرگی است كه آثار ویران‌گر آن، افكار عمومی را به سمت محرومیت‌های اجتماعی، بی‌عدالتی، تبعیض، برخورد سلیقه‌ای و بی‌تدبیری و هزاران هزار مسأله دیگر سوق خواهد داد.
این نامه در ادامه می‌افزاید: آن‌چه در این مقوله (شورای اسلامی شهر لاهیجان) كه باید بدان پرداخته شود، تراژدی غمناكی است كه این بار به‌واسطه تسامح و تساهل مسئولین اجرایی، هیأت‌های نظارت و ده‌ها عوامل مرتبط با برگزاری انتخابات، متأسفانه هر ساله شاهد آن بوده و ظاهراً اراده‌ای جدی برای برخورد با آن در بین مسئولین ذیربط به چشم نمی‌خورد.
در ادامه این نامه با اشاره به این‌که، مقام معظم رهبری در ابتدای سال 1392، خاصه در آستانه برگزاری انتخابات از خلق حماسه سیاسی سخن به میان آوردند و صیانت از آرای مردم و عدم اصالت به قدرت و ثروت را از اصول لایتغیر این حماسه بزرگ برشمردند، پرسیده شده است: آیا در خلق این حماسه و صیانت از آراء مردم، تدبیری داشته‌ایم؟
در بخش دیگر این نامه افزوده شده است: خود بر این باوریم که قصور و ناتوانی در انجام دقیق وظایف محوله قانونی و شرعی توسط مسئولین برگزاری انتخابات، مشارکت را به امری تشریفاتی مبدل خواهد نمود و حضور مردم باایمان و معتقد به نظام جمهوری اسلامی ایران تحت تأثیر عواملی چون "پول"، "تطمیع" و ... قرار خواهد گرفت. لذا از باب "نصیحه الائمه" مطالبی را که مورد اعتراض شدید اینجانبان ـ جمعی از کاندیداهای چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر لاهیجان ـ بوده، به شرح ذیل اعلام داشته و خواستار پیگیری عاجل از آن مقام محترم می‌باشیم. قطعاً هرگونه اقدام مؤثر در این‌خصوص در گرو حمایت جدی همه وفاداران به عرصه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود.
این نامه با اشاره به مرحله قبل از تبلیغات انتخاباتی، یادآور شده است:
1- به مناسبت روز كارگر، با صرف هزینه فراوان از سوی شهرداری با مشاركت اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعی و شورای اسلامی شهر، جشن بزرگی با حضور بیش از هزار كارگر شاغل در شركت‌های دولتی و خصوصی برگزار گردید و به تمامی كارگران هدیه نقدی و اطعام شام داده و تك‌تك كاندیداهای ثبت نام كرده در انتخابات شورای اسلامی شهر كه عضو شورای قبل بودند، در این جلسه سخنرانی كردند.
2- از اردیبهشت 1392 شهرداری لاهیجان بابت طلب پاركینگ از شركت تله‌كابین احرار 3500 برگ بلیط تله‌كابین دریافت نمود و آن را از طریق 6 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر كه كاندیدای دوره چهارم هم بودند، به‌طور رایگان بین مردم توزیع نمودند.
3- تمامی افرادی كه خود را كاندیدای انتخابات دوره چهارم شورای اسلامی شهر لاهیجان نمودند، مورد تأیید هیأت نظارت قرار گرفتند. حال سئوال این‌جاست ]که[ تأیید صلاحیت افرادی كه در افكار عمومی شهر لاهیجان به‌عنوان افراد معلوم‌الحال از نظر اخلاقی، سیاسی، اقتصادی و ... مطرح هستند، در نظام مقدس اسلامی كه داعیه پاسداری از خون شهدا متجلی است، چه معنا و مفهومی در اذهان عمومی خواهد داشت؟!
در ادامه این نامه با اشاره به مرحله تبلیغات انتخاباتی، تصریح شده است:
1- تبعیض در اجرای قانون جاری بر تبلیغات كاندیداها و بی‌توجهی جمعی از آنان در اجرای قانون كه متأسفانه برخورد قانونی صورت نگرفت. به‌عنوان نمونه، اجازه دو ستاد به همه داده شد، اما بعضی از افراد بیش از 4 ستاد در مركز شهر داشتند. پوسترهای تبلیغاتی افراد و چهره‌های خاص با داعیه تخطی از قانون یا پاره می‌شد و یا كاملاً محو می‌گردید، اما افراد معلوم‌الحال با نصب چندین بنر ده متری در ساختمان‌های نیمه‌كاره و یا مركز شهر و یا هر مكان دیگر، اجازه فعالیت داشتند و هیچ مقامی جرأت برخورد با آنان را نداشته و اعتراضات وارده از سوی مردم با پاسخ‌های غیرمنطقی مواجه گردید.
2- بی‌عدالتی مجریان برگزاری انتخابات درخصوص نحوه تبلیغات و برپایی ستادها و نصب پوسترها و بنرهای تبلیغاتی مورد اعتراض كاندیداها و مردم می‌باشد.
این نامه با اشاره به مرحله برگزاری انتخابات در روز جمعه 24 خرداد 1392 متذکر شده است: ظاهراً با یك برنامه از پیش تعریف شده، فضای مقابل اكثر شعبات اخذ رأی، خصوصاً حواشی شهر به یك مركز تجاری جهت خرید و فروش رأی افراد معلوم‌الحال تبدیل شده بود و اعتراضات مردم، ثمری نداشت. این ماجرا تا ساعت 11 شب با وضعیت نامطلوب خرید و فروش آشكار ادامه داشت. پاسخ نیروهای امنیتی به افراد معترض كه با فرمانداری تماس می‌گرفتند، كمبود مأمور و امكانات بوده است كه قطعاً نمی‌تواند پاسخ منطقی و عادلانه‌ای باشد.
امضاء کنندگان این نامه در پایان با تأکید بر این‌که:
1- درخصوص تأیید صلاحیت افراد انتخاب شده، تجدید نظر گردد.
2- تخلفات حاكم بر صحنه تبلیغات انتخاباتی قبل و مرحله قانونی تبلیغات بررسی و با متخلفین، اعم از كاندیداها و مسئولین اجرایی و نظارتی شهرستان برخورد قانونی و در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی صورت گیرد.
3- شماره كارت ملی رأی‌دهندگان در حوزه شهری بررسی تا تعیین گردد درصد بالایی از رأی‌دهندگان ساكن روستاها و شهرهای مجاور بوده كه حسب قانون، تخلف انتخاباتی می‌باشد.
4- صورتجلسات نیروی انتظامی در روز اخذ رأی از محل صندوق‌ها كه بیان‌گر خرید و فروش رأی از سوی تعدادی از كاندیداها (كه البته پس از گزارشات مردمی صورت گرفت)، مورد بررسی دقیق و به‌دور از هرگونه ملاحظات باشد.
5- عدم ارائه آراء اتخاذ شده كاندیداها در 49 شعبه اخذ رأی از سوی فرمانداری و تحویل آمار فوق به كاندیداهای منتخب تخلف آشكاری است كه خواهان بازبینی صندوق‌ها و بررسی دقیق آن می‌باشیم.
ضمن آرزوی توفیق خدمت صادقانه و خالصانه برای همه مسئولین نظام، با توجه به جریانات سوء حاكم بر فضای انتخاباتی شهر لاهیجان، خواهان ابطال انتخابات شورای اسلامی شهر لاهیجان با حذف كاندیداهای متخلف شده‌اند.
20 نامزد انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر لاهیجان که این نامه را امضاء نموده‌اند، عبارتند از: محسن شیخ شعربافان، حسین هدایت‌صفا، شهربانو جعفری دموچالی، جمشید ایدرم، پشوتن بحرکاظمی، افشین نیکوئی‌فر، امیرحسین علیزاده، گیسو خباز یزدیها، سامان حسینی، محمد نجف‌نژاد، محمدعلی اخوان فلاحتکار، علی‌اکبر رئوفی ذاکله‌بری، عیسی فرخی پاشاکی، پریسا هوشیار، سیدرحیم سعادت میرقدیم، افشین طاهرقاسمی، محمد خادم محمدی، سیدمحمد چابک، محمد شیدائی
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
بسیار مطلع: اگر تعدادی از صندوق‌ها هم باطل بشه، رضایتبخشه: صندوق صدوقی و سوستان و حسن بگدشت و لاشیدان و پمپ بنزین.
کیانوش لاهیجی در قطب شمال: با سلام و درودهای فراوان. از این‌که عده‌ای هنوز در شهر زادگاهم هستند که به دموکراسی و معیار و میزان جهانی اعتقاد دارند و احترام به خود و رأی مردم و شهروندان را راهکار فعالیت سیاسی و اجتماعی قرار می‌دهند، باید افتخار کرد. فروش رأی هرچند از فقر و فلاکت مردم میهن است، اما خرید رأی، جنایت است. [...] خریداران رأی برای چپاول و تقسیم جان و مال باقی‌مانده از شهر در چهار ـ پنج سال آینده سرمایه‌گذاری کردند تا عروس شهرهای گیلان و ایران را بیوه صیغه‌ای دربیاورند. به نوشته نماینده و وکیل مجلس توجه کنید تا برسد به شهر و روستاها. از مصری‌ها باید یاد گرفت. اگر ترکیه را فراموش کرده‌اید، عراق صدام و افغانستان هنوز پیش رو هست! این شیوه اداره شهر همگی را می‌سوزاند و جرم گردن خریدار و فروشنده را می‌شکند.
شهروند صادق: ای کاش صداقت را همیشه سرلوحه قرار دهیم! ای کاش فقط شعار صداقت ندهیم! ای کاش... این آقایانی که خود معترض به خرید و فروش هستند، برخی از آن‌ها خود نیز در اتهام شریک هستند... یکی از آن‌ها به نام [...] در مغازه [...] در حال پول دادن بوده... بعد چگونه این نامه را امضاء کرده... گویی از این فرد فیلم هم موجود است... فکر نکردند که...
مردمی که رأی خود را می‌فروشند، اگر در زمان حسین(ع) هم بودند، برای یزید شمشیر می‌زدند. خود اسیرانند در بند بلای ظالمان... بر حسین فاطمه این نوحه‌ها چون می‌کنند؟
شهروند لاهیجانی: کاملاً صحیح است. من در شعبه امیر شهید (مدرسه عفاف) تأیید می‌کنم موضوع خرید و فروش رأی را؛ آن‌هم به‌شدت غیرقابل باور.
چطور میشه وقتی یه متخلف رو [...] درحال خرید آراء همراه با پول دستگیر می‌کنند، بلافاصله نامزد محترم جناب آقای [...] دستور آزادی ایشون رو صادر می‌کنند!!!
شهروند: سالم‌ترین رأی و پاک‌ترین آراء را حاج حسین هدایت‌صفا که فردی به‌واقع مؤمن و متعهد و انقلابی می‌باشد، اخذ نموده است، ولی به ناحق و با اختلاف ناچیز 600 رأی متأسفانه باز هم علی‌البدل گردید...
موسی‌پور: اعتراض دوستان کاملاً صحیح است و حرف‌شان، حرف حساب است. ولی سئوال این است که آیا وقتی ده روز مانده به انتخابات، فرماندار منصوب می‌کنند(!) به نظر می‌رسد اشکال کار از ناظران و کسانی که اهل تبانی و در عزل و نصب فرماندار و مدیران نقش دارند، در خرید آراء خلق الله بی‌نقش نیستند. فرماندار با سابقه ده روز کاری هیچ شناختی از شهر نداشته و قادر به کنترل جریان نبود و این همان چیزی بود که صاحبان قدرت و سایت‌های پربیننده دنبال آن بودند.
کمال بی‌پناه: دوستان عزیز! خانه از پای‌بست ویران است. اکثر چهره‌های سیاسی و اجتماعی شهر شهیدپرور و ولایتمدار لاهیجان می‌دانند که در انتخابات مجلس در سال 1382 چه فاجعه‌ای به‌بار آمد. دوستان [...] و خود [...] وقت از اول صبح شروع به خرید رأی نمود که صدایش تا رسانه‌های خارجی هم رسید و شورای محترم نگهبان، انتخابات لاهیجان را به‌دلیل خرید رأی بالا با مستندات و فیلم و گزارش ابطال نمود که رهبر معظم انقلاب و حکم حکومتی و بنا به مصالح کشور، انتخابات لاهیجان را تأیید نمودند و این نقطه تاریک لاهیجان که توسط عواملی چنین شده در ذهن مردم و در لابه‌لای تاریخ کهن لاهیجان پاک شدنی نیست. اما افسوس که در سال 1390 با شدت بیشتری هویدا شد و با مدیریت بهتر و قوی‌تر، از جمله افرادی که در سال 1384 و 1385 مسئولیت [...] لاهیجان و رودبنه را داشتند، در صدر این مدیریت ناهنجار قرار گرفت که امروز بیش از بیست نفر از عزیزان با نوشتن طوماری، تقاضای دادخواهی نمودند. همین شخص که مدیریت انتخابات در سال 1390 را برای شخصی ایفاء می‌کرد و با [...] به روستاها می‌رفت، امروز مسئول صیانت از آراء شهروندان لاهیجان شده و می‌خواهد دفاع از حقوق و حیثت مردم ولایتمدار لاهیجان را نماید و این شخص در انتخابات سال 1388 به‌عنوان یک اصلاح‌طلب، بلکه فرصت‌طلب چه کاری که نکرد و بر هر شخصی اظهر الشمس است و در انتخابات اخیر شورای شهر مسئول هیأت نظارت شهرستان و منصوب نماینده وقت شد و هر معلوم الحالی را تأیید نمودند و سعی کردند که افراد از قبل تعیین شده را منتصب شورای شهر نمایند. و له الحمد الله هو الحکیم و الخبیر.
بازار آزاد هست و رقابتی. مردمی که رأی‌شونو می‌فروشن، لابد راضی‌ان. شما این وسط چه‌کاره‌این؟
ای بر پدر دروغگو لعنت! ای بر ذات هرچه نامرد لعنت! آخه بی‌انصاف‌ها! از نفر [...] تا [...] همه خریدند. چون کم خریدند، معترض هستند. لعنت بر شما که کذاب هستید! اگر راست می‌گویید، باید افراد را از قبل رد صلاحیت می‌کردید. خداوند بر جای حق نشسته و شما را خواهد دید.
[...]، [...]، [...]، [...]، [...]، [...]، [...] و [...] به‌صورت آشکارا رأی می‌خریدند. حال که کم خریدند و نشدند، پیراهن عثمان علم کردند!؟ عجب رویی!؟
جناب طرفدار بازار آزاد و رقابتی رأی! به حال شما و امثال شما با این دیدگاه‌تون هزاران بار تأسف...
[...] که اسم‌شون جزء امضاءکننده‌های نامه هست، خودشون توی گود خرید بودند، حالا اومده نامه امضاء می‌کنن!؟ این آدما هیچ ثباتی ندارند. فقط کافیه به سابقه‌شون نگاه کنین. اون وقت مشخص میشه که چرا نامه امضاء کردن؟
شما هم پول داشتی، می‌خواستی بخری. کسی مجبورشون کرده بود رأی‌شونو بفروشن؟ همه چیز داوطلبانه و آزادانه انجام شد. شمایی که اعتراض داری، خیلی برنامه مدون شهرسازی داشتی، یا بر و روی خوبی داشتی، مردم پول اونارو ول کنن، بیان بهت رأی بدن؟ اگه نداشتی و نتونستی کسیو قانع کنی که بیاد بهت رأی بده، دیگه جر نزن! مردمی که قیمت رأی‌شون مثلاً 50 هزار تومنه، اعتراضی ندارن؛ شما شدی کاسه داغ‌تر از آش؟
دهیار: آقا! همه شهرها خرید و فروش رأی بوده، فقط تفاوتش در لاهیجان اینه که اولاً مهندسی شده میخرن و ثانیاً نرخ‌شون خوبه و عدد خرید منصفانه نسبت به شهرهای دیگه است. به نظر من، هیچ اشکالی هم نداره. چون اونا که میرن چهار سال جیب خودشون رو پر کنن، حالا به اندازه قیمت یه خونه هم گیر مردم میاد. دست همه بیست و چند نفر درد نکنه! خدا کنه هر سال انتخابات باشه؛ هم فاله، هم تماشا! نمی‌دونی چه هیجانی داره؟ از صبح همه در تکاپوی جذب آراء هستند! ضمناً جناب لاهیگ! سانسور نکن! یه سئوال! مگر تیر و تفنگ گذاشتن گردن مردم، که بیا این پولو بگیر و رأی بده؟ نه! اون فرد و خانواده به این تشخیص رسید که شوراهای شهر کاری برای مردم نمی‌کنند، پس من هم در حد خرید یک کیلو گوشت جهت کباب ظهر یا شام جمعه به میمنت رأی سهم ببرم و جناب منتخب هم چهار سال کباب بخوره! والله لاهیگ! سانسور نکن! قاطعانه عرض می‌کنم تا بیست و پنج نفر لیست، رأی خریدن؛ حالا یکی کمتر و یکی بیشتر. با باطل کردن هر صندوقی در هر گوشه شهر، یه منتخب میوفته. حرف خیلیه، ولی همه گفتنی نیست.
لاهیجانی: اعتراض آقایون صحیح، اما هرگز ابطال نخواهد شد.
ظاهراً اگه این سایت لاهیگ نباشه، صدای اعتراض بسیاری از مردم از قهوه‌خانه‌های لاهیجان فراتر نمی‌رود. اگر مردم می‌دانستند این انتخابات در سرنوشت شهرشون چقدر تأثیرگذاره، حتماً مثل انتخابات ریاست جمهوری، مشارکت بالایی می‌داشتند. حتی فعالان اجتماعی شهر از ناامیدی نسبت به اقدامات مسئولین شهر و بی‌فایده احساس کردن مشارکت خود وارد عرصه انتخاب نشدند و چه حیف که لاهیجانی‌ها از خدمات آن‌ها محروم شدند. در سیاهکل هم وضعیت به همین منوال بود. از هیأت نظارتی که عضوش نماینده شهری باشه، با حامیانی مشهور در گرفتن رأی مردم به شیوه‌های گوناگون، بیش از این انتظار نیست.
سهراب: من چون در مراسم روز کارگر حضور داشتم، این را می‌گویم. این جشن سال قبل هم برگزار شده بود. از اعضای شورا فقط دو نفر سخنرانی کردند، نه همه. لطفاً اطلاعات غلط ندهید. ضمناً این عزیزانی که این نامه را مرقوم فرمودند، در محاسبات‌شان اشتباه کردند و کم رأی خریدند (البته بعضی‌های‌شان). اسم نمی‌برم، حتماً خودتان می‌دانید منظورم چه کسانی هست...
طرفدار: اسم [...] تا ظهر بود. چی شد؟ ندیمی اجازه نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لاهیجی: بر پدر دروغ‌گو لعنت... یعنی کی میشه فیلم خرید و فروش رأی تعداد زیادی از همین کسانی که اعتراض کردند بیرون بیاد... تا دیگه عکس فتوشاپی‌شونو با ... بر روی در و دیوار شهر نزدند... ملت شما رو از زمان‌های خیلی دور می‌شناسن آقای ...؛ هر کاریم کنید، نمی‌تونید گندکاری قبلی خودتونو درست کنید... دست پیش گرفتید که پس نیوفتید.
شهروند لاهیجانی: نظرات بعضی آدم‌ها راجع به صحیح دونستن خرید و فروش رأی رو که خوندم، به این نتیجه رسیدم که "خلایق هرچه لایق" و متأسفم برای چنین جامعه‌ای. امیدوارم یک روز از خواب خرگوشی بیدار شن، که بعید میدونم، سیر پسرفت‌مون خیلی سریعه!!!
صدای حق: واقعاً برا اونی که طرفدار خرید و فروش رأی هست، متأسفم. معلومه که خودشم رأی‌شو فروخته. ولی بعضی افرادی که نامه رو امضاء کردند، مثلاً آقای [...] حتی یک رأی هم نخریدند و باید از حق خودشون و کسانی که بهشون رأی دادن، دفاع کنه، ولی بعضی‌ها امضاشون واقعاً جای تعجب داره...!!!
سهراب: یه سئوال: اونایی که رأی خریدن و رأی آوردن به کنار... بعضی از این آقایان و خانم‌هایی که این نامه را امضاء کردند و به‌قول خودشان رأی نخریدند(!) چقدر رأی آوردند؟؟!!
راستگو: رأی طبیعی در بین 60 کاندیدا برای ورود به شورا در شهر لاهیجان 2000تا هست که خیلی از اعتراض‌کنندگان به خرید و فروش رأی که هیچ رأی هم نخریدند، آوردند. برای من این سئوال پیش اومده که چرا بعضی‌ها به افراد معترض حمله می‌کنند؟ گیرم بعضی از اون‌ها هم خریدن؛ آیا این چیزی از گناه افرادی که زیاد خریدن کم می‌کنه؟ آیا شمایی که نوک تیز پیکان رو به طرف معترضین گرفتی، بر این اعتقادی که به این رأی خری و ظلم به شهر نباید اعتراض کرد؟ چرا چشم بر اصل قضیه می‌بندید و میخواید با عنوان حاشیه، مردم رو از اصل مطلب گمراه کنید؟
رستم: به آقای سهراب باید عرض کنم، تعدادی از اون‌هایی که رأی نخریدن، رأی بالای 2000 هم آوردند. ولی از خودتون سئوال کنید آیا وقتی رأی خران هر رأی رو 50 تومان می‌خریدند، چقدر افراد باایمان باقی می‌مانند که به افرادی که رأی نخریدند، رأی بدهند؟ آیا اگر در انتخابات ریاست جمهوری هم در تمام کشور رأی می‌خریدند، دکتر روحانی موفق می‌شد؟
ممنون از سایت لاهیگ. به‌نظر میرسه اراده جمعی برای برخورد با متخلفین وجود نداشته و نداره. چیزی که در شهر آشکار بود و همه دیدن، تخلفات گسترده و هدایت شده بود. ای کاش جلسات نقد و پرسش و پاسخ میذاشتن تا مردم ببینن این آقایون در چه سطحی هستن. فقط ادعا داریم در جامعه دینی زندگی می‌کنیم. ما امروز شاهد یک بدعت جدید هستیم که اگه جلوش گرفته نشه، 4 سال آینده انسان‌های فرهیخته جرأت کاندیدا شدن ندارن. شرف و مردانگی و آزادی و انسانیت و ایمان و عقیده ارزشش خیلی بیشتره دوستان!!!!!!!!
فاطمه: واقعاً جای تأسف داره؛ هم برای کسانی که رأی خود را فروختند و هم برای کسانی که تلاش برای سرپوشانی این عمل زشت دارند. تخلف در لاهیجان کاملاً واضح و شفاف بود. آن‌قدر خرید رأی آشکار انجام می‌شد که انگار واقعاً کار معمولی و خوبی است و من متعجب هستم که این مسئولینی که دم از ایمان و شجاعت و دفاع از حقوق مردم میکنن، در چنین مواردی توانایی مقابله با مجرمین رو ندارن. من به‌عنوان یک شهروند لاهیجانی، انتخابات لاهیجان رو به هیچ عنوان قبول ندارم و هیچ علاقه‌ای ندارم عده‌ای آدم مفسد شهرمون رو اداره کنند!!!!!!!!!!
سمیه: مردم اعتمادی به مسئولین خود ندارند و جو بی‌اعتمادی در جامعه ایجاد شده است. در آینده برای انتخابات شوراها اول باید کیسه پول فراهم شود، بعد انتخابات برگزار شود. آقای [...] آبروی هر آزاده‌ای را برده است. من با این شرایط دیگر در انتخابات شرکت نمی‌کنم.
شهروند: متأسفانه این ظرفیت در ما ایرانی‌ها هنوز به‌وجود نیامده که تحمل باخت را داشته باشیم. حالا به هر دلیلی ـ چه درست یا نادرست ـ افرادی به‌عنوان شورا انتخاب شده‌اند. زدن چوب تقلب به انتخابات لاهیجان درحالی که تمام ایران وضع برگزاری انتخابات به‌دلیل همراه بودن با انتخابات ریاست جمهوری به همین منوال بوده است، یک نوع جرزنی در مسابقه محسوب می‌شود. با توجه به این نکته که حداقل ده نفر از امضاء کنندگان نامه فوق، خود نیز همان کار حرام افراد منتخب را نموده‌اند، ولی موفق به ورود به شورا نشدند، و زدن چوب تقلب به همه افراد منتخب نیز صحیح نمی‌باشد. چون افرادی مانند [...] و [...] به دیده شاهدان و تعداد آراء در صندوق‌های مختلف شهر، حداقل از افراد نگارنده نامه کمتر خرید رأی داشته‌اند. بیایید قدری منصف باشیم و همه را به‌دلیل برتری بر ما کافر نیانگاریم.
علی: دوستان! تصور کنید جامعه‌ای را که دین‌مداری، دوستی، صداقت، شجاعت، مهربانی، عطوفت، و ... هزاران امر ارزشی جای خود را با پول عوض کنند! آیا در تاریخ از آن شهر و مردمانش نامی برجا خواهد ماند؟ پس بیایید همه‌ اعتراف کنید که با خرید آراء مردم به بالا رفتید. من نمی‌دانم آقایانی که به این روش بالا رفتند ـ حتی شده با خرید یک رأی ـ جواب خون شهدا رو چه باید بدن؟ مگر غیر این بود که بچه‌هامون رفتند جون‌شون رو دادند تا ارزش‌هامون حفظ بشه؟ پس شرمت باد ای نماینده‌ای که با خرید آراء فقیر و فقرا و با آوردن مردمان روستا و با هزاران ترفند و نیرنگ دیگه، سعی در از بین بردن ارزش‌های کشورمون داری. هیچ وقت شماها نماینده ما نیستید و نخواهید بود!!!
آوندی: انتخابات، مظهر اراده مردم است. متأسفانه در انتخابات شورای شهر لاهیجان آن‌چه مشاهده شد، قدرت پول، نفوذ، لابی‌گری و سوء استفاده از شهروندان بی‌سواد و ناآگاه به حقوق شهروندی خود بود. با امید به این‌که دولت تدبیر و امید به این بی‌اخلاقی‌های انتخاباتی پایان دهد.
آوندی: انتخابات شورای شهر لاهیجان یک سئوال بسیار مهم داشت: چرا تخلفات این‌قدر زیاد بود؟ پاسخ: چشم‌پوشی مسئولین، ترفند غیراصولی برخی کاندیداها، ناآگاهی بعضی از رأی‌دهندگان و استفاده ابزاری تئوری هدف، وسیله را توجیه می‌کند. چاره کار آن است که بی‌سوادان از حق رأی دادن محروم شوند، مجریان در اجرای قوانین جدی و امانت بار باشند، آگاهی اجتماعی و حقوق شهروندی در بین آحاد جامعه گسترش یابد تا کسی رأی خود را به هیچ مبلغی نفروشد.
مهرجو: من یه سئوال دارم، کسی هست که جواب بده: اون‌هایی که با این پول‌ها، رأی خریدن، میخوان برن شورای شهر چه‌کار کنن؟؟؟ بعد این پول‌هایی که برای تبلیغات آن‌چنانی و خرید آراء صورت گرفته، چگونه کسب میکنه؟
بابک پیر باوقار مردمکدهی: بسم الله الرحمن الرحیم. درباره چاره کار قبلاً هم پیام داده‌ام که چاره، گذاشتن شرط اکثریت مطلق و پیش‌بینی مرحله دوم است. اما در این‌جا در جواب کسانی که از خرید رأی دفاع کرده‌اند، باید بگویم اولاً کسی که رأی فردی را 50000 می‌خرد، بعداً حق همان فرد را 100000 تومان می‌خورد! ثانیاً کسی که رأی خودش را می‌فروشد، فقط حق خودش را بذل و بخشش نمی‌کند، بلکه حق سایر افراد شهر را پایمال می‌کند و روشن است که حق دریافت چنین رشوه کثیفی را ندارد؛ همین‌طور کسی که با علم به عدم صلاحیت کسی به او رأی می‌دهد. در ضمن ارزش رأی سالم آقای امین فیض بسیار بیشتر از ارزش رأی کثیف و زیاد خریداران آراء است.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"