پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۸۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۳
مدیریت واحدهای پرورش طیور و مرغداری‌های

تشدید ضوابط امنیت زیستی و رعایت قرنطینه در مرغداری ها

پرنده‌هایی که برای فروش به بازار برده می‌شوند در صورت برگشت باید به مدت 21 روز از دیگر پرنده‌ها جدا نگه‌داری شوند و بازار عرضه زنده پرندگان،وسایل نقلیه ضدعفونی نشده،تماس با مدفوع پرندگان وحشی و جوجه‌ریزی در سالن‌های آلوده از عوامل ایجاد بیماری در پرندگان است.
مدیریت واحدهای پرورش طیور و مرغداری‌های با تشدید ضوابط امنیت زیستی و رعایت قرنطینه،اقدام‌ها لازم را برای جلوگیری از ورود هرگونه آلودگی و ویروس به مرغداری اعمال کنند.

به گزارش لاهیگ و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی گیلان،از زمان مشاهده بیماری در شمال کشور بازرسی از تالاب‌ها،مرغداری‌ها و مکان‌های عرضه طیور در دستور کار بازرسان شبکه دامپزشکی شهرستان قرار گرفته است.

به منظور جلوگیری از شیوع بیماری نقاط مختلف شهر به صورت مستمر و شبانه‌روزی مورد پایش قرار می‌گیرد.

شهروندان هرگونه تلفات غیرعادی در جمعیت طیور خانگی و مهاجر را باید به بازرسان مستقر در شبکه اطلاع دهند.

در صورت مشاهده هرگونه علایم بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان باید کانون بیماری بلافاصله معدوم و اماکن آلوده ضدعفونی شوند.

مدیریت واحدهای پرورش طیور و مرغداری‌های با تشدید ضوابط امنیت زیستی و رعایت قرنطینه،اقدام‌ها لازم را برای جلوگیری از ورود هرگونه آلودگی و ویروس به مرغداری اعمال کنند.

پرنده‌هایی که برای فروش به بازار برده می‌شوند در صورت برگشت باید به مدت 21 روز از دیگر پرنده‌ها جدا نگه‌داری شوند و بازار عرضه زنده پرندگان،وسایل نقلیه ضدعفونی نشده،تماس با مدفوع پرندگان وحشی و جوجه‌ریزی در سالن‌های آلوده از عوامل ایجاد بیماری در پرندگان است.

پرندگان مهاجر و آبزی بدون اینکه بیمار شوند این قدرت را دارند تا ویروس آنفلوآنزا را به نقاط مختلف منتقل کنند،تقریباً تمام پرندگان به این ویروس حساس هستند و روستاییان باید پرندگان خود را در محوطه‌ای محصور و دور از دسترس پرندگان آزادپرواز و آبزی نگه‌داری کنند.
نظرات بینندگان