پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۸۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰

کشف اشیاء عتیقه با قدمت چهار هزار ساله در لاهیجان

فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان با بیان این‌که متهم 50 ساله این پرونده دستگیر شد، ادامه داد: کارشناسان میراث فرهنگی شهرستان، قدمت اشیای کشف شده را چهار هزار سال اعلام کرده‌اند.
فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان از کشف 10 قلم شیئی عتیقه از منزل یک قاچاقچی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از واحد اطلاع‌رسانی پلیس گیلان، سرهنگ محمود قاسمی اظهار کرد: مأموران انتظامی پاسگاه لیالستان درپی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر این‌که فردی اقدام به خرید و فروش عتیقه می‌کند، رسیدگی به این موضوع را در دستور کار قرار داده و با تحقیقات پلیسی از این موضوع اطمینان یافتند.
وی با بیان این‌که مأموران انتظامی با کسب مجوز قضایی از منزل مسکونی این متهم بازرسی کردند، افزود: مأموران در بازرسی از این منزل مسکونی، یک قبضه کلت کمری و یک عدد جیب خشاب برزنتی به همراه 10 قلم شیئی عتیقه که به طرز ماهرانه‌ای در کابینت آشپزخانه جاساز شده بود، کشف و ضبط کردند.
فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان با بیان این‌که متهم 50 ساله این پرونده دستگیر شد، ادامه داد: کارشناسان میراث فرهنگی شهرستان، قدمت اشیای کشف شده را چهار هزار سال اعلام کرده‌اند.
قاسمی از مردم خواست تا در برخورد و شناسایی مجرمان، به‌خصوص کشف کالای قاچاق با پلیس همکاری کرده و موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیس اطلاع دهند.
پیش از این نیز اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از شناسایی و دستگیری عوامل حفاری غیرمجاز در شهر دیلمان خبر داده بود.
نظرات بینندگان