پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۸۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶
اختصاصی "لاهیگ"

در برابر بی‌اخلاقی‌ها و ناهنجاری‌ها در لاهیجان و سیاهکل وحدت خواهیم کرد

نماینده لاهیجان و سیاهکل در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار به بیان ناگفته‌هایی از دوره پیش و پس از مسئولیت خود پرداخت.
نماینده لاهیجان و سیاهکل در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار به بیان ناگفته‌هایی از دوره پیش و پس از مسئولیت خود پرداخت.
به گزارش "لاهیگ"، یوسف قاسمی گولک در گفت‌وگوی اختصاصی با "لاهیگ" که مشروح آن به‌زودی منتشر می‌شود، اظهار کرد: حاشیه‌های ایجاد شده در اطراف ما باعث شد تا برخی از آن فضا سوء استفاده کنند و همه تلاش‌شان را بر شدت این حاشیه‌ها بگذارند؛ چرا که ما نه مشکل اقتصادی داشتیم و نه مشکل دیگر و زندگی ما هم شفاف بود. ولی آن‌هایی که از وحدت مردم و سیاهکلی‌ها احساس خطر می‌کردند، همه حرف‌شان این شد که فرد دیگری برای او تصمیم می‌گیرد! این حرف را زدند تا بخواهند فضای دوستی و همدلی به‌وجود آمده را خراب کنند؛ گرچه برخی از دوستان‌مان نیز در به‌وجود آمدن این فضا به رقیب کمک کردند!
وی تصریح کرد: من اصولگرا نیستم؛ چرا که هیچ‌گاه نظامی‌ها در دایره و قید و بند حزب و جناح قرار نمی‌گیرند و برای ما حفظ نظام و ولایت از همه مهم‌تر است.
نماینده لاهیجان و سیاهکل در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی درباره عدم همکاری با برخی از مدیران در دو شهرستان گفت: هنوز هم از تغییر مدیر شرکت آب و فاضلاب شهری لاهیجان (مرتضی پیله‌ور جاوید) ناراحتم و فرصتی نشد تا از او دلجویی کنم. ولی برای این تغییر، برخی در لاهیجان آمدند و گفتند که ما نمی‌توانیم با او در حوزه مدیریت شهری کار کنیم! اما درست بعد از تغییر او آمدند و شلوغ کردند که چرا فلانی رفت؟!
قاسمی گولک با اشاره به این‌که برخی از همان‌ها آمدند و گفتند که دکتر مهدوی جو دانشگاه را خراب کرده است، افزود: من بنایم بر تغییر دکتر مهدوی نبود، ولی خود او نیز به این شرایط کمک کرد. اما بعد از تغییر، همان‌ها گفتند: چرا رئیس دانشگاه تغییر کرد؟!
وی اضافه کرد: در فرمانداری لاهیجان به رئیس اداره تربیت بدنی گفتم که در مورد وضعیت ورزش و زیرساخت‌ها توضیح دهید که او با یک لحنی که گویا هیچ‌کس را قبول ندارم، از پاسخ دادن طفره رفت که فرماندار هم از این برخورد ناراحت شد و من همان‌جا گفتم که حتماً تو را تغییر می‌دهم. ضمن آن‌که عده‌ای، نامه‌ای به استان و جاهای دیگر زده بودند که فلانی رئیس نباشد!



مشاور سابق وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که الآن وظیفه ما ایجاد وحدت در بین دوستان است، خاطرنشان کرد: اگر هم اشتباهی در دوران نمایندگی شده بود، به‌خاطر حاشیه‌هایی بود که باعث رنجش دوستان شد. از این‌رو طی این هفته و هفته‌های گذشته نزد برخی از آنان رفتم و از آنان دلجویی کردم؛ ولی همه می‌خواهند که برای توسعه لاهیجان و سیاهکل و گیلان و استفاده از سرمایه‌های انسانی این دو شهرستان در استان و تهران و بلکه ایران با هم همدلی داشته باشیم.
قاسمی گولک به بیان خاطره‌ای از مذاکرات در صحن مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: وقتی با دو تن از نمایندگان اصفهان (کامران و فولادگر) در مورد اصل 44 بحث می‌کردیم، در جایی به آقای فولادگر گفتم: این‌جا شما باید از ما دفاع کنید که وی گفت: از این‌جا به بعد به‌خاطر اصفهانی بودن نمی‌توانم، چون هر دوی ما اصفهانی هستیم.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: این کار جدیدی که توسط دوستان در سیاهکل و لاهیجان درحال انجام است، باید سال‌ها پیش شروع می‌شد؛ ولی متأسفانه هیچ‌گاه نشده است که از سرمایه‌های انسانی در تهران و استان حمایت شود و همیشه درحال گفتن دشمن و معاند و ... هستند؛ درحالی که در صورت تحقق این فضای دوستی به‌وجود آمده، همه باید به همدیگر کمک کنیم.
نماینده لاهیجان و سیاهکل در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در زمان نمایندگی هیچ وقت از جانب رقبا پیشنهادی مبنی بر کمک به دو شهرستان نشد و حتی یک بار هم کسی به ما نگفت که آماده کمک، نه به ما، بلکه به لاهیجان و سیاهکل است!
قاسمی گولک در پاسخ به این سئوال که آیا شما هم درخواستی مبنی بر کمک به رقبا دادید یا نه، افزود: وقتی بیشترین حاشیه را در حال ایجاد و دامن زدن بودند، چگونه باید درخواست کمک می‌دادم؟!
وی در ادامه این گفت‌وگو درخصوص جریان گفت‌وگوی خود با معاون اول وقت رئیس جمهور (محمدرضا رحیمی) درباره معاون وقت امور مجلس وزارت صنایع و معادن (ایرج ندیمی) گفت: همواره در آن زمان و قبل از جوسازی‌ها از ابوذر ندیمی دفاع کردم. آن‌جا که وقتی او در ادامه سخنان احمدی‌نژاد گفت که "مجلس در رأس امور نیست" و نماینده سراب به تندی با وی در مجلس برخورد کرد، به نماینده سراب گفتم حق ندارد که در مورد یک گیلانی این‌گونه حرف بزند.
مشاور سابق وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگر این گفت‌وگو یادآور شد: بیشترین انتقادها، کامنت‌ها و یادداشت‌ها علیه من نوشته شد، ولی هیچ‌گاه از هیچ‌کس شکایت نکردم و حتی یک بار به شما هم گفتم که بیاییم در تهران با همدیگر به دو شهرستان کمک کنیم؛ حتی اگر اختلاف داشته باشیم!
قاسمی گولک از رئیس سابق سازمان چای کشور به‌عنوان یک دوست و رقیب خوب یاد کرد و افزود: علی محرر علی‌رغم این‌که رقیب من بود، ولی از او به‌عنوان رئیس سازمان چای حمایت و دفاع کردم. گرچه در دوره گذشته از من حمایت نکرد، ولی این باعث نمی‌شود که بگویم محرر چون رقیب من بود، نباید رئیس سازمان چای شود یا هر پست دیگری بگیرد!
وی در پایان این گفت‌وگو تصریح کرد: شاید در انتخابات این دوره از حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل کاندیدا نشود، ولی به دوستانی که درحال ایجاد وحدت در لاهیجان و سیاهکل در برابر بی‌اخلاقی‌ها و ناهنجاری‌ها هستند، کمک خواهم کرد.
مشروح این گفت‌وگوی اختصاصی با "لاهیگ" که توسط حمید خوش‌سیرت (روزنامه‌نگار آزاد) در حاشیه نشست هم‌اندیشی نامزدهای احتمالی انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی (یوسف قاسمی گولک، ذبیح‌الله نیکفر، اسماعیل بابایی و علی محرر) انجام شده است، به‌زودی منتشر می‌شود.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
0
0
علی: احسنت! تنها راه مقابله، همین اتحاد است.
بهایی پور
|
Poland
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
0
0
بهایی‌پور: اووووووووووف چه شود این دوره! بعضی‌هاااااا باید ماست‌های‌شان را کیسه کنند... جانم تره!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
0
0
راستی؛ چرا توی این مصاحبه آقای شمسی حضور نداشت. بدون ایشان مگه میشه؟! مگه داریم؟!
ابراهیم مهربان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
0
0
ابراهیم مهربان: با سلام. در ارتباط با مسائل مطرح شده توسط ایشان در ارتباط با سایر عزیزان نظری ندارم، اما در ارتباط با بنده، اولاً پس از معرفی من توسط فرماندار وقت به ایشان، آقای قاسمی گفتند که وضعیت ورزشکاران در روستاها اسفناک است و در خاک و خل ورزش می‌کنند که بنده گفتم انشاء الله شما بودجه می‌آورید و زمین‌های خاکی را آسفالت می‌کنید که بعد از آن روز ایشان تمام توان خود را به جهت جابه‌جایی بنده انجام و حتی به ریاست جمهور وقت نیز نامه دادند که با درخواست جمعی از هیأت‌های ورزشی از نماینده محترم ولی فقیه و ورود این بزرگوار، ایشان توسط نماینده تام‌الاختیار خود آقای شمسی‌پور در جلسه مشترک با فرماندار وقت خواستار ادامه همکاری شدند و شاهد تمام ادعاهای بنده جناب آقای آقایی فرماندار وقت می‌باشند که بنده پس از رایزنی با شهرداری تهران توسط علیرضا دبیر، با کسب اجازه از محضر حضرت آیت‌الله قربانی به سازمان ورزش شهرداری تهران منتقل و به‌عنوان مدیر ورزش شهرداری منطقه سه تهران مشغول شدم. این تمام واقعیت است و انتظار از لاهیگ انتشار این مطالب. والسلام.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
0
0
شهرستان سیاهکل دو نماینده در طول تاریخ فرستاد که یکی انتصابی بود و دیگری انتخابی که این دو نفر جز ضرر و جز خودخواهی چیز دیگری برای سیاهکل نداشتند.
خشایار -ر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
0
0
خشایار. ر: من در کل اهل سیاست نیستم، ولی در کل چیزی که از کل چهار سال نمایندگی جناب آقای قاسمی به خاطرم هست که ایشون حتی توان سخنرانی از روی متن از پیش نوشته شده رو هم نداشتن و به زنگ تفریح مجلس تبدیل شده بودن و حتی دقیقاً این جمله رو یادمه که رئیس وقت مجلس گفت مثل همیشه آقای قاسمی گولک وقت‌شونو به نماینده شهر دیگری تقدیم کردن!!! با این اوصاف ایشون چطور می‌تونسته از حقوق ما شهروندان حوزه انتخابیه دفاع کنه؟! واقعاً حافظه تاربخی ضعیفی داریم که حول ایشون دنبال انتخاب اصلح بگردیم!!!
سرباز ولایت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
0
0
سرباز ولایت: از کاخ آقای شمسی‌پور چه خبر؟! خلاصه در دوران نمایندگی شما، کاخ نشین هم شد. شما این‌همه توانمندی رو از کجا آوردی آقای قاسمی؟!
ن و
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
0
0
ن. و: آقاي مهربان! با جوابي كه به نماينده وقت دادين، ادب خودتون رو نشون دادين. در كوزه همان تراود كه در اوست. شما زماني كه در رأس ورزش لاهيجان بودي، چه كردي؟؟؟ همين الآن كه در شورا هستي، چه مي‌كني؟؟؟ تشريف ببر اردبيل ببين يه رضازاده چقدر اعتبار براي ورزش اردبيل گرفته برادر؟ هيزم تنور اين و آن شدي، بدون اين‌كه بفهمي! اين‌جا سرگرمت كردن و داري نوچه‌گي مي‌كني! كمي به خودت بيا آدم پرحاشيه! هركي حرفي ميزنه، تو بايد بپري وسط و يه چيزي بگي؟؟؟
ديدبان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
0
0
ديدبان: آقاي مهربان! مشكل شما نيستي؛ مشكل سيستم نظارتي ماست كه اجازه ميده آدم‌هاي كوچيك و منفعت طلب وارد مراكز تصميم‌سازي شوند! وقتي فله‌اي همه رو تأييد ميكنن و با هزينه كردن پول مي‌شود به كرسي شوراي شهر رسيد، آخرش همين مي‌شود! تنها چيزي كه اون‌جا براتون مهم نيست، مردمن. يه روز سر ميز رياست دعوا دارين، يه روز سر [...]، يه روز زورآزمايي ميكنين كه هركي آدم خودش رو شهردار كنه... همه‌تون هم راننده كيف نماينده هستين! واقعاً خجالت آوره!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
0
0
آقای قاسمی در این مصاحبه به‌طور حتم از مشاوره‌های آقای شمسی بهره گرفته است، چون مشخص است که خیلی پخته و دقیق صحبت کرده‌اند.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
0
0
شهروند: با سلام خدمت آقای قاسمی؛ امیدوارم شمارو دوباره در مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نماینده‌مان ببینیم، چون صداقت و شجاعت و امانتدار خوبی هستید.
ولایت
|
United Arab Emirates
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
0
0
ولایت: آقای مهربان! با رفتن زیر سیطره نماینده و تحمیل شهردار وارداتی معلوم شد چقدر اهل خدمت به مردم هستی؟؟؟؟؟
هومن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۲
0
0
هومن: جناب مهربان! واقعاً داری چی‌کار می‌کنی؟! کمی به خودت بیا و این‌قدر جو زده و هرهری مذهب نباش! الآن بحمدالله ریاست شورا ازت گرفته شده و در دوره بعد قطعاً عضویت در شورا... این‌قدر منفور شدنم هنر میخواد!
عابدینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۶
0
0
عابدینی: با سلام به همشهری‌های گرانقدرم. تمام نکته نظرات در اظهارات موصف نشان از بی‌دقتی و بی‌توجهی شما عزیزان در روز انتخابات می‌باشد که واقعاً به اصلح رأی نمی‌دهید و می‌فرمایید که انتخاب شده است... نه برادرم این‌جوری نیست. به مثابه آیه شریفه "ان الله لا یغیر ..." خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد، مگر؟ بله، روز انتخابات قدم رنجه بفرمایید و پا به عرصه گذاشته و مثل گذشته حماسه‌ای نو خلق کرده و عملاً با دید باز و یقین سرنوشت خودتان را رقم بزنید؛ انشاء الله.
نظرات بینندگان