
شهروند لاهیجانی: الحمدالله یه سایتی پیدا شد که خبر راجع به مسجد صفیاش دروغ نیست. ممنون که فیلم گذاشتین و روشنگری کردین.
مصطفی: اون سایت و دار و دستهاش از محبوبیت فرد مورد نظر میترسند، چون خوب میدونند وقتی وارد شهر شد، چطوری جوانان ازش استقبال کردند و مسجد شهرمون پر از جوانهایی شد که قبلاً در مسجد نمیدیم! الآنم دارند انتقام اون دورانو میگیرند! نمیدونند عزت دست خداست و این مردم هستند که اگه بخوان کسیو دوست داشته باشند، کسی نمیتونه جلوی اونهارو بگیره و دروغگوها هم حتی قیامتم قبول نداشته باشند، توو همن دنیا رسوا میشند.
بسیجی: با سلام و تشکر از روشنسازی این سایت که فتنه جدیدی را که میخواستند بعضیها شروع کنند، آشکار کرد. رنجبر دوست داریم.
مدیرمسئول هفتهنامه صدای لاهیج: با توجه به آنچه که شنیده بودیم با حجتالاسلام حامد رنجبر (امام جمعه اسبق لاهیجان) که همه مردم گیلان با روش و منش او آشنایی دارند تماس گرفتم. کوتاه سخن اینکه به پیشگاه همه آنانی که ابراز لطف داشتهاند، سلام و درود فرستاده و فرمودند: پاسخ من به آنچه که گذشته این است که در این ایام از فضیلت ماه مبارک رمضان و شبهای قدر بیشترین بهره معنوی را ببریم. والسلام.
مصطفی اسماعیلپور: آقای گویا! شما که بعد از انتخابات مجلس هفتم بهخاطر ابطال انتخابات و اینکه آقای حامد رنجبر وجدان خود را به شما نفروخت و به بازرسین اعضای هیأت نظارت گفت که بله برنده انتخابات تخلف داشت و خرید و فروش رأی خیلی زیاد بود و این انتخابات پولی بود و انتخابات ابطال شد؛ شما اعتراض کردید که آقای رنجبر باید از شما دفاع کند!!! و چندین ماه با او قهر بودید و هرجا ایشان را میدیدی به او پشت میکردی!!! اکنون مدافع او شدی که به اصولگراها بگویی چون آیتالله قربانی و مجرد با او بد هستند، من هم با اینها مخالفم و از رنجبر حمایت میکنم!!! دست شما مدتهاست برای همه روووو شده است!