پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۷۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹

عملیات ساخت خانه کشتی لاهیجان آغاز شد

شهرستان لاهیجان بیش از هشت هزار و 500 ورزشکار سازمان‌یافته و با بیمه ورزشی دارد که حدود چهار هزار نفر ورزشکار زن و بقیه آن را نیز مردان تشکیل می‌دهند.
همزمان با دهه مبارک فجر و گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، عملیات ساخت خانه کشتی لاهیجان آغاز شد.
سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گیلان با اعلام این خبر در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا اظهار کرد: کلنگ احداث این پروژه با اعتبار اولیه پنج میلیارد ریال در ایام مبارک دهه فجر و در لاهیجان به زمین زده شد.
سعید علیپور افزود: امیدواریم که با تخصیص اعتبارات لازم، این خانه کشتی در لاهیجان هرچه سریع‌تر احداث و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی اضافه کرد: همچنین افتتاح سالن ورزشی روستای پهمدان لاهیجان با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد و 500 میلیون ریال در دهه فجر امسال به بهره‌برداری رسید که خدمت خوبی به مردم منطقه و ورزش روستایی لاهیجان است.
سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گیلان ادامه داد: افتتاح و به بهره‌برداری رسیدن زمین تنیس شماره یک و دو لاهیجان نیز از دیگر موارد افتتاحیه‌های پروژه‌های ورزشی گیلان در دهه مبارک فجر بود.
علیپور بیان کرد: این زمین تنیس که شماره یک آن مربوط به بانوان و شماره دو مربوط به آقایان است، با اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون ریال در مجموعه ورزشی مهر لاهیجان به بهره‌برداری رسید.
وی افزود: شهرستان لاهیجان بیش از هشت هزار و 500 ورزشکار سازمان‌یافته و با بیمه ورزشی دارد که حدود چهار هزار نفر ورزشکار زن و بقیه آن را نیز مردان تشکیل می‌دهند.
نظرات بینندگان