پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۷۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

اعضای شورای مشورتی اصلاح‌طلبان لاهیجان انتخاب شدند

پیش از این، مجامع عمومی شورای مشورتی اصلاح‌طلبان رضوانشهر، رودسر، فومن، سیاهکل و ماسال نیز برگزار و اعضای شورای مرکزی این شهرستان‌ها برای مدت یک سال انتخاب شدند.
اعضای مرکزیت شورای مشورتی اصلاح‌طلبان شهرستان لاهیجان انتخاب شدند.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای هماهنگی ائتلاف اصلاح‌طلبان گیلان، در نخستین نشست اعضای مجمع عمومی شورای مشورتی اصلاح‌طلبان شهرستان لاهیجان که عصر روز چهارشنبه با حضور جمعی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب، نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی و اعضای ستادهای انتخاباتی اصلاح‌طلبان لاهیجان در ادوار مختلف در سالن اجتماعات سندیکای کارخانجات چای شمال برگزار شد، اعضای مرکزیت شورای مشورتی اصلاح‌طلبان شهرستان لاهیجان برای مدت یک سال انتخاب شدند.
در این نشست، از شماری از معتمدین حاضر که قصد نامزدی در انتخابات شورای مرکزی را نداشتند دعوت شد تا با حضور در جایگاه هیأت رئیسه، مسئولیت برگزاری انتخابات را به‌عهده بگیرند. سپس برای انتخاب 9 نفر عضو اصلی و 3 نفر عضو علی‌البدل شورای مرکزی شهرستان لاهیجان، 17 نفر از حاضران اعلام نامزدی کردند.
پس از توزیع تعرفه‌های رأی و برگزاری انتخابات، آراء حاضرین در جلسه جمع‌آوری و به‌صورت علنی شمارش شد که در نتیجه آن، به‌ترتیب آراء، علینقی جعفری، علیرضا صداقت، مروج شفاعی، محمدرضا یوسفی، بهروز جوشنی، مرتضی اقبالیان، ابوالقاسم حسن‌پور، اویس اخوان و رحمان رحمان‌پور به‌عنوان اعضای اصلی و خلیل خرسندفر، نورالهر اکبری و آرش طالبی به‌عنوان اعضای علی‌البدل مرکزیت شورای مشورتی اصلاح‌طلبان شهرستان لاهیجان انتخاب شدند.



در ابتدای این نشست، رئیس شورای هماهنگی ائتلاف اصلاح‌طلبان گیلان ضمن تشکر از همکاری فرماندار و شورای تأمین شهرستان لاهیجان در برگزاری این نشست گفت: روال عملکرد شورای مشورتی در شهرستان‌های مختلف استان این بوده که افراد و نیروهای اصلاح‌طلب، اعم از زنان و مردانی که به هر نحو در این سال‌ها با مجموعه اصلاح‌طلبان استان و ستادهای انتخاباتی منسوب به آن‌ها ـ از ستادهای آقایان خاتمی و هاشمی گرفته تا مجموعه نیروهای ستادی آقایان معین و کروبی و موسوی و عارف و روحانی ـ همکاری داشته‌اند، گردآوری شوند و در جلسات مجمع عمومی شورای مشورتی اصلاح‌طلبان شهرستان خود حضور فعال داشته باشند؛ چون ما به فرموده مقام معظم رهبری، دنبال زایش هستیم و از ریزش نیروها پرهیز می‌کنیم.
دکتر احمد رمضان‌پور نرگسی افزود: در این راه حتی گامی فراتر نهادیم و گفتیم که همه نیروهایی که تا دیروز تفکر اصولگرایی داشتند، اما امروز به این نتیجه رسیده‌اند که راه اصلاح امور از مسیر اصلاح‌طلبی می‌گذرد نیز به این حرکت بپیوندند و هیچ منعی برای حضور آنان در شورای مشورتی اصلاح‌طلبان وجود ندارد؛ زیرا با گذر زمان، نظرات خیلی‌ها دستخوش تغییر قرار می‌گیرد و دچار تطور زمانی می‌شوند.
وی اضافه کرد: چه بسیار افرادی که تا دیروز دارای مشکلات سیاسی و فرهنگی و اختلافات فکری با اصلاح‌طلبان بودند، اما امروز در خط مقدم اصلاح‌طلبی حضور دارند و به این دلیل حتی ترور شخصیت می‌شوند و آن‌ها را منزوی می‌کنند. فلذا تلاش ما بر این است تا این نیروها را نیز به صحنه بیاوریم و کشور را از توانمندی آنان بهره‌مند کنیم.

نماینده اسبق مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنای ما در لاهیجان هم بر این بود تا شاهد حضور همه طیف‌های اصلاح‌طلب شهرستان در این مجمع باشیم؛ اما متأسفانه این‌چنین نشد و من می‌دانم که این نشست، همه بضاعت اصلاح‌طلبان لاهیجان نیست. البته ما از همه طیف‌ها دعوت به‌عمل آوردیم و وظیفه خود را به انجام رساندیم؛ حال عدم حضور برخی از فعالان، تقصیری را متوجه برگزارکنندگان این همایش نمی‌کند. با این وجود، انشاء الله می‌کوشیم تا در آینده این نقیصه را برطرف کنیم و شاهد بهره‌مندی از همه توان و ظرفیت اصلاح‌طلبی لاهیجان باشیم.
رمضان‌پور نرگسی در ادامه سخنان خود به بحث حق و باطل اشاره کرد و گفت: خداوند سبحان در قرآن شریف، موضوع حق و باطل را مطرح کرده و یک جریان را حق و جریان دیگر را باطل دانسته است. آن‌هایی که جریان حق بودند، شاهد چه مصائب، مرارت‌ها و مشکلاتی از سوی صاحبان قدرت و ثروت و زورگویان بودند. به تاریخ اسلام که می‌نگریم، شاهد این موضوع هستیم؛ در تاریخ ادیان نیز همین‌طور و در قرآن مجید که قصص انبیای مختلف را شرح می‌دهد نیز شاهد همین مسأله هستیم که چه کسانی در مقابل حق ایستادند و این یک بحث کلی است.
وی ادامه داد: در کشور ما نیز اگر به این موضوع در قبل از انقلاب و بعد از آن نگاه کنیم، شاهد این مسأله خواهیم بود که باز هم حق در جایگاه مظلومیت قرار دارد. آن‌هایی که مال و ثروت و قدرت را در چنبره خویش قرار داده‌اند، به‌دنبال آن‌اند که در مقابل حق بایستند. اما این‌طور نیست که حق بخواهد همیشه در جایگاه مظلوم بماند. خداوند ابزاری هم در اختیار انسان قرار داده است و چنان‌چه این ابزار در صحنه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و ... به‌کار گرفته شود، مطمئناً جریان حق، خودش را نشان خواهد داد و مهم‌ترین ابزاری که خداوند سبحان در قرآن شریف بر آن تکیه و تأکید دارد، بحث وحدت، انسجام، همبستگی و همگرایی است.



عضو مؤسس شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گیلان افزود: اگر وحدت داشته باشیم، می‌توانیم خیلی از کارها را به سرانجام برسانیم. نمونه بارز این امر در زمان انقلاب رخ داد. روشنفکران ما، فرهیختگان ما و کسانی که انقلاب مدیون آن‌هاست، کسانی‌اند که می‌توانند توده مردم را به حرکت وادارند و این اقشار خوش‌فکر بودند که توانستند آحاد مردم را به صحنه بیاورند.
رمضان‌پور نرگسی در ادامه سخنان خود به حضور مجاهدان شنبه در جریان‌های مختلف حق اشاره و اضافه کرد: برخی مواقع، سود و منفعت وحدت مردم به مجاهدان شنبه می‌رسد و ما در تاریخ شاهد موارد متعددی از این دست بوده‌ایم؛ افراد و جریان‌هایی که برای رسیدن به قدرت، از مسیر مردم و مسیر حق خارج شدند و خود را وابسته‌ جریانی کردند تا بتوانند برای مثال به وزارت و وکالت برسند.
وی خاطرنشان کرد: ابزار وحدت و انسجام باعث شد تا به کمک تئوری روشنفکران ما، آحاد مردم بیدار شوند و انقلابی شکل بگیرد و پیروز شود که البته هزینه‌های زیادی هم برای این انقلاب پرداخت شد؛ بهترین جوانان ما در آن روزها به استقبال مرگ رفتند و شهید شدند. بعد از پیروزی انقلاب، ندایی از اسلام راستین برخاسته بود و داشت در سطح کشور عملی می‌شد که ابتدا جنگ داخلی به‌پا شد و توأم شد با جنگ تحمیلی؛ جنگی که در عملیات‌های نظامی آن، مجموعاً از بیست و هفت کشور مختلف اسیر جنگی به‌دست نیروهای ما افتاد. یعنی کشوری در منطقه نبود که به کمک صدام معدوم نیامده باشد.
رئیس ستاد انتخاباتی دکتر محمدرضا عارف در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری در استان گیلان با طرح این پرسش که "چه عاملی باعث شد تا جریان حق در این مسیر خطیر پیروز شود"، تصریح کرد: مطمئناً باز هم وحدت و انسجام و همگرایی مردم ما بود که موجب ایستادگی جانانه کشور در برابر موج سهمگین حملات نظامی عراق و کشورهای متحد او شد. اگر ملت ایران آن وحدت و اتحاد را نداشتند، به یقین پیروز نمی‌شدند.
رمضان‌پور نرگسی افزود: به همین ترتیب مضراتی هم جامعه را تهدید می‌کند؛ یعنی در مقابل وحدت، تفرقه قرار دارد. شاهد این مثال، اتفاقات سال 1384 بود. دوستانی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده بودند، در مرحله اول انتخابات، در مجموع، به مراتب آراء بیشتری نسبت به نامزدهای اصولگرا کسب کردند، اما چون در میان دوستان اصلاح‌طلب تفرقه وجود داشت، نتیجه انتخابات منجر به آن شد که کشور برای هشت سال متوالی، درگیر مصیبت‌های بزرگ اقتصادی و سیاسی، اعم از داخلی و خارجی شود. تمام بخش‌های کشور را در این هشت سال شخم زدند و سال‌ها باید تلاش کرد تا کشور را مجدداً به شرایط دوران آقایان هاشمی و خاتمی رساند.
وی به ذکر مثالی در این مورد پرداخت و گفت: یک ساختمان را می‌توان در دو ساعت تخریب کرد، اما برای ساختن دوباره آن به ماه‌ها زمان نیاز است. مملکت را به تاراج بردند؛ آن‌هم در زمانی که کشور در بهترین شرایط اقتصادی تاریخ خود قرار داشت و هیچ‌گاه چنان شرایط اقتصادی مساعدی را به خود ندیده بود. در آن شرایط نیامدند صرفه‌جویی کنند و کارهای زیربنایی انجام دهند؛ به‌جای بهره‌برداری درست از آن موقعیت ممتاز اقتصادی، 70 میلیون نفر کارمند در یک کشور 70 میلیونی استخدام کردند! و امروز چه کسی می‌تواند این کارمندان 70 تا 75 میلیون نفری را اخراج کند؟! چه کسی جرأت انجام چنین کاری را دارد؟! حتی در شرایطی که قیمت جهانی نفت به زیر بشکه‌ای 50 دلار رسیده است، کسی نمی‌پذیرد که چنین کاری انجام شود.



رئیس شورای هماهنگی ائتلاف اصلاح‌طلبان گیلان اضافه کرد: در هشت سال شرایط سخت دوران آقای هاشمی که جنگ تازه پایان یافته بود و پنج استان ما کاملاً ویران شده بودند و اقصی نقاط کشور نیز به‌شدت از جنگ و اثرات ثانوی آن آسیب دیده بودند و حتی آوارگان جنگی تا همین شهر لاهیجان شما نیز رسیده بودند و دولت در تلاش بود تا ضمن بازسازی شهرها، این خیل آوارگان جنگی را به خانه‌های خود بازگرداند و به آن‌ها سر و سامان دهد، تنها 126 میلیارد دلار درآمد نفتی داشتیم؛ در هشت سال دولت آقای خاتمی، تنها 157 میلیارد دلار درآمد نفتی ما بود؛ ضمن این‌که باید گفت، ارزش دلار از زمان شاه تا کنون، چندان تغییر نکرده، بلکه این ارزش پول ملی ماست که مدام دستخوش کاهش شده است.
رمضان‌پور نرگسی ادامه داد: درآمد نفتی دولت احمدی‌نژاد 820 میلیارد دلار بود! این عدد اصلاً قابل قیاس با دولت‌های پیشین نیست! دولت آقای روحانی نیز در یک سال، تنها 24 میلیارد دلار نفت فروخته است؛ آن‌هم اگر بتواند در این دو ماه بهمن و اسفند هم مانند گذشته نفت بفروشد و درآمد ارزی حاصل از آن را وارد کشور کند، باز هم باید پاسخگوی این کارمندان دولت باشد.
وی خاطرنشان کرد: بدون فکر آمدند و کشور را در ابعاد مختلف درگیر مصائب گوناگون کرده و به این‌جا رساندند. متأسفانه یک جریان تندرو که در دستگاه‌های کشور نفوذ کرده‌اند، هر حرکت مثبتی از دولت "تدبیر و امید" را مثلاً در مذاکرات هسته‌ای می‌بینند، فریادشان بلند می‌شود و بهانه‌جویی می‌کنند که آی!... مثلاً چرا آقای ظریف پانزده دقیقه با وزیر امور خارجه آمریکا قدم زده است؟!
نماینده اسبق مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال 2009 آقای سعید جلیلی 45 دقیقه با طرف آمریکایی قدم زد و دادِ هیچ‌کس در نیامد؛ نه گفتند، نه نوشتند، نه اعتراض کردند، اما امروز اقدام آقای وزیر امور خارجه را جرم می‌پندارند. این‌ها همان کسانی بودند که دوست نداشتند جنگ تمام بشود و مانع پایان جنگ می‌شدند؛ چرا که زندگی و حیات و منافع خود را در تداوم جنگ می‌دیدند.
رمضان‌پور نرگسی تصریح کرد: امروز هم منافع این عده در این است که مسأله پرونده هسته‌ای کشور حل نشود تا بتوانند از اقتصاد دلالی و واسطه‌گری خود سود بیشتری ببرند و تجارت کنند. پس جا دارد تا مجدداً تأکید کنم که چنان‌چه ما وحدت و انسجام و همگرایی و اتحاد بیشتری داشته باشیم، می‌توانیم بر بسیاری از مصائب و مشکلات کشور فائق شویم؛ اما اگر تفرقه میان ما حکمفرما شد و نمونه‌اش انتخابات سال 1384، نتیجه‌اش این خواهد شد که در این هشت سال بر کشورمان رفت.
وی تأکید کرد: خوشبختانه اصلاح‌طلبان متوجه این مسأله شده‌اند؛ این‌که اصلاح‌طلبان هم یکی از جریان‌های حقی هستند که در کشور مورد ظلم واقع شدند و هر موقع تفرقه بود، طبیعی بود که بر این‌ها ستم رفته و هر موقع وحدت حاکم بود، طبیعتاً نشاطی در زندگی و کنش جمعی آنان شکل گرفته است.
عضو شورای راهبردی توسعه استان گیلان با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: در سال 1392 به این نتیجه رسیدیم که همه سلیقه‌های جریان اصلاح‌طلبی بایستی در صحنه حضور داشته باشند و دور هم جمع شوند تا جبهه اصلاحات را به منصه ظهور برسانند. هرکدام از ما که امروز در این جمع حضور داریم، ممکن است در مباحث موضوعی، هرکدام فکر منحصر به فرد و متفاوتی داشته باشیم، اما در مسائل و مواضع اصولی خود که همان اصلاحات و اصلاح‌طلبی است، همگی بر یک عقیده‌ایم. این وحدت در سال 1392 شکل گرفت و آن حماسه سیاسی رخ داد.
رمضان‌پور نرگسی افزود: علی‌رغم این‌که کاندیدای اصولگرایان که در بخش تکنوکرات‌ها، آقای قالیباف بود؛ در بخش معتدلین، آقای ولایتی بود؛ در بخش تندروها، آقای جلیلی بود؛ در بخش نظامی‌ها، به هر حال آقای رضایی بود؛ اما هنگامی که همه لایه‌های مختلف اجتماعی اصلاح‌طلبان با هم جمع شدند و وحدت برقرار شد، آن‌گاه آن‌ها که معتقد بودند اصلاحات مرده است، دیدند که چگونه این فرزندان برومند و دلسوزان راستین این نظام و انقلاب، ظرف کمتر از 72 ساعت آمدند و جمع شدند و با کمترین هزینه، رئیس جمهور را انتخاب کردند.
وی تأکید کرد: شهادت می‌دهم که هزینه ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در استان گیلان به اندازه یک پنجم هزینه اجاره ساختمان ستاد مرکزی یکی از کاندیدهای اصولگرا در گیلان هم نبود. برای اجاره ساختمان یک ستاد در رشت ـ آن‌هم تنها برای یک ماه ـ پانصد میلیون تومان هزینه کردند و این درحالی بود که کل هزینه‌های ستادی و تبلیغات انتخاباتی آقای روحانی در استان گیلان به یکصد میلیون تومان نرسید؛ چرا؟ چون مردم متحد شده بودند و این موج وحدت همه جا را فرا گرفته بود. امروز هم برای رهایی از هر فضایی که در کشور هست، باید متحد و منسجم و با هم باشیم.



عضو مؤسس شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گیلان به مدل رفتار سیاسی اصلاح‌طلبان در سال‌های بهره‌مندی از قدرت اشاره کرد و گفت: زمانی که ما اصلاح‌طلبان، قوای مجریه و مقننه را در اختیار داشتیم، مدل رفتار سیاسی ما رقابت با رقیب بود. اکنون هم که به‌دنبال تغییر فضا هستیم، اگر فردا روزی به قدرت سیاسی دست یافتیم و بیاییم و بگوییم که این جناح حذف و آن گروه حذف، آن وقت دیگر چه فرقی با جریانات تندرو خواهیم داشت؟! تمام تلاش و فعالیت و زحمات و تمام اصلاحات ما در این است که همه جریانات، سلائق و گروه‌هایی که بر اساس قانون می‌توانند در انتخابات حضور داشته باشند، بتوانند بیایند و در صحنه انتخابات حاضر باشند. در آن هنگام اگر انتخابات آزاد و سالمی برگزار کردیم که در نتیجه آن، مردم آمدند و گفتند که آقای احمدی‌نژاد رئیس جمهور باشد، می‌گوییم سمعاً و طاعتا و به رأی اکثریت مردم احترام می‌گذاریم.
رمضان‌پور نرگسی افزود: اگر قرار بر این باشد که بگوییم نه، ما این فضا را آماده کردیم و فقط خودمان باید بر سر این سفره بنشینیم، حرف درستی نیست. در چنین شرایطی از اصول‌مان عدول کرده‌ایم. ما سفره را برای آحاد مردم و همه گروه‌ها و سلائق پهن کرده‌ایم، نه برای خودمان. ممکن است با کسانی که درصدد برهم زدن این سفره هستند مقابله کنیم، اما از کسانی که می‌خواهند بر سر این سفره بنشینند و از آن متنعم شوند، حمایت می‌کنیم؛ اصولاً ما برای همین امر تلاش می‌کنیم. بنابراین، مدل رفتار سیاسی ما، مدل حذف نیست؛ بلکه مدل رقابت با رقیب است.
وی افزود: مدل رفتار سیاسی اصلاح‌طلبان برخلاف مدل رفتار سیاسی اصولگرایانی است که در این سال‌ها با آن‌ها دست به گریبان بودیم. مدل رفتار سیاسی آن‌ها مبتنی بر حذف رقیب است. آن‌ها درپی پاک کردن صورت مسأله هستند و از پاسخ دادن به آن طفره می‌روند. با علم به این مسأله که ما می‌دانیم رقبای ما با مدل حذف با ما برخورد می‌کنند، اما ما همچنان در صحنه سیاسی حضور داریم و حتی از حق مشارکت سیاسی آنان نیز دفاع می‌کنیم.
رئیس شورای هماهنگی ائتلاف اصلاح‌طلبان گیلان اظهار داشت: می‌خواهیم که این اندیشه در کشور نهادینه شده و این ایده در جامعه پیاده شود تا همه بتوانند بر سر این سفره بنشینند و همه سلائق و گروه‌های قانونی بتوانند در کشور ابراز وجود کنند. ما به‌دنبال این هدف هستیم.
رمضان‌پور نرگسی در بخش دیگر سخنان خود به تبیین برنامه‌ها و اهداف این شورا پرداخت و گفت: در سال‌های سختی که فضای امنیتی بر کشور حاکم بود و برخی از تنگ‌نظران اجازه گردهم‌آیی فرزندان این انقلاب را نمی‌دادند، اما جمعی از فعالان سیاسی استان گردهم ‌آمدند و به‌طور منظم، جلسات ماهانه خود را برگزار می‌کردند.
وی اضافه کرد: بعد از پیروزی دکتر روحانی در انتخابات و برطرف شدن فضای امنیتی کشور و کاسته شدن از تنگ‌نظری‌ها، احزاب سیاسی فعالیت خود را از سر گرفتند و درپی آن، شورای هماهنگی ائتلاف اصلاح‌طلبان نیز که متشکل از احزاب و تشکل‌های اصلاح‌طلب کشور و استان است، کار خود را آغاز کرد. از سوی دیگر، شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گیلان نیز که با نیروهای بیشتری جلسات خود را برگزار می‌کرد، کارگروهی را برای تدوین آیین‌نامه و برنامه‌ای عملیاتی جهت ساماندهی و گسترش تشکیلاتی اصلاح‌طلبان در سطح استان تشکیل داد.
عضو مؤسس شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گیلان ادامه داد: اولین تجربه ما در ساماندهی نیروهای اصلاح‌طلب و حامیان دولت "تدبیر و امید"، برنامه افطاری بود که امسال برگزار شد و در دو شب متوالی توانستیم صدها تن از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب را ساماندهی و گردآوری کنیم. پس از تدوین و تصویب آیین‌نامه شورای مشورتی، بنا بر این شد تا جهت قانونمند کردن و ساماندهی دموکراتیک این شورا، مجامع عمومی اصلاح‌طلبان شهرستان‌های مختلف استان را با کمک طیف‌های مختلف اصلاح‌طلب شناسایی و دعوت به گردهم‌آیی کنیم تا نمایندگان خود را در شورای مشورتی شهرستان و استان انتخاب کنند.
رمضان‌پور نرگسی خاطرنشان کرد: با تشکیل مجامع عمومی شهرستان‌ها، شاهد شکل‌گیری مجمع عمومی اصلاح‌طلبان استان خواهیم بود که جمعی خواهد بود متشکل از حدوداً هزار نفر که در طول سال، برای دو بار گرد هم جمع خواهند شد و مسائل مختلف اصلاح‌طلبان را طرح و بررسی خواهند کرد. ضمن این‌که شورای مشورتی، رکن سومی هم خواهد داشت که در مرکز استان مستقر خواهد بود و آن، شورای مرکزی است. شورای مرکزی ما از 15 نفر از منتخبان شوراهای مشورتی شهرستان‌های استان، 6 نفر از منتخبان شورای مشورتی شهرستان رشت و برای نخستین دوره، 4 نفر از بانوان اصلاح‌طلب استان تشکیل خواهد شد.
وی با اشاره به نحوه شکل‌گیری و ساختار انتخابی شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گیلان تصریح کرد: به این ترتیب قادر خواهیم بود تا از پایین به بالا ارتباطاتی در بدنه جریان اصلاح‌طلبی کشور و استان ایجاد کنیم. تفاوت کار ما با دیگران نیز در همین نکته واقع شده است که دیگران همواره از بالا به پایین سازماندهی شده‌اند، درحالی که ما شاید برای نخستین بار در کشور باشد که جریانی این‌چنین از پایین به بالا برقرار خواهیم کرد و امیدواریم که این حرکت ما سرمشق سایر همفکران و دوستان اصلاح‌طلب در استان‌های دیگر قرار گیرد.
گفتنی است، پیش از این، مجامع عمومی شورای مشورتی اصلاح‌طلبان رضوانشهر، رودسر، فومن، سیاهکل و ماسال نیز برگزار و اعضای شورای مرکزی این شهرستان‌ها برای مدت یک سال انتخاب شدند.
نظرات بینندگان