پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان:

سرانه تولید ناخالص گیلان پایین‌تر از 17 استان کشور است

همایش شورای هم‌اندیشی مجمع توسعه گیلان در دانشکده فنی فومن برگزار شد.
همایش شورای هم‌اندیشی مجمع توسعه گیلان در دانشکده فنی فومن برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، در این همایش که روز پنج‌شنبه با حضور جمعی از مدیران گیلانی در سطح کشور، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی گیلان و شهرستان‌های فومن و شفت و همچنین تعدادی از پژوهشگران و صاحب‌نظران با محوریت توسعه استان گیلان، به‌ویژه در مباحث آموزش عالی برگزار شد، معاون اداری و مالی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سخنانی گفت: مهمترین راه برای توسعه همه‌جانبه در زمینه‌های مختلف در استان مستعد گیلان، وفاق و همدلی همگانی است.



حسن تقدس‌نژاد فومنی افزود: همه مسئولان دلسوز به این مرز و بوم، باید وحدت و یکپارچگی خود را برای رسیدن به توسعه علمی، صنعتی و اقتصادی گیلان با وجود پتانسیل‌های بالا در این استان حفظ کنند.
وی شناسایی نقاط قوت و ضعف سرمایه‌گذاری در گیلان را بسیار ضروری و راه برون‌رفت از مشکلات دانست و بیان کرد: مجمع هم‌اندیشی توسعه گیلان با حضور افرادی که دغدغه توسعه همه‌جانبه این استان را دارند، باید با بهره‌گیری از مسئولان گذشته و حال دست به دست هم داده تا گیلان را بسازند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری گیلان نیز در این همایش با اشاره به این‌که سرانه تولید ناخالص در این استان پایین‌تر از 17 استان کشور است، گفت: جهت‌دهی و انجام سرمایه‌گذاری بر اساس اولویت‌ها، از اهداف مهم در راستای تحقق توسعه اقتصادی گیلان است.
منصور ملایی‌پور یکی از عوامل مؤثر در توسعه گیلان را پیشروی به‌سوی بازار تجارت دانست و افزود: فعالان بخش خصوصی نقش مهمی در تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در راستای توسعه اقتصادی گیلان دارند.
وی با اشاره به برگزاری نشست‌های هفتگی سرمایه‌گذاری گیلان اضافه کرد: توسعه همه‌جانبه، توسعه با محوریت بخش کشاورزی، بخش صنعت و دریا از اولویت‌های مهم این نشست‌ها برای دستیابی به تحقق توسعه اقتصادی استان گیلان است.



مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان خاطرنشان کرد: تلاش برای فعال کردن چهار اولویت یاد شده می‌تواند در اشتغال و ارزآوری اثربخشی بیشتری داشته باشد.
ملایی‌پور با تأکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مهم اقتصادی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در اولویت‌های تعیین شده به معنای حذف دیگر بخش‌ها نیست، بلکه به معنای به نتیجه رسیدن سرمایه‌گذاری در بخش‌های مهم در مدت زمان مشخص برای کمک به سایر بخش‌ها، از جمله گردشگری، سلامت و آموزش است.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی مجمع توسعه گیلان نیز در این همایش گفت: انجام سرمایه‌گذاری مؤثر در استان گیلان مستلزم فراهم کردن امکانات زیرساختی است.
ناصر عاشوری افزود: شناسایی تقاضا و عرضه مؤثر سرمایه‌گذاری با وجود نهادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم، از جمله زمین، آب، برق، گاز و تلفن در استان محقق می‌شود و مجمع توسعه گیلان می‌تواند با تعاملی که با مسئولان دارد، در این زمینه پیش‌قدم باشد.
وی با اشاره به لزوم تمرکززدایی در گیلان اظهار کرد: باید این استان به‌عنوان کلانشهر دیده شود تا بتوانیم برای توسعه همه‌جانبه آن در زمینه‌های مختلف برنامه‌ریزی کنیم.
وی توسعه صنعت، کشاورزی و گردشگری را مهمترین زمینه‌های رشد و توسعه گیلان با مشارکت نخبگان، دانشگاهیان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دانست و ادامه داد: دولت و مجلس در زمینه توسعه همه‌جانبه تعامل خوبی دارند.
وی اضافه کرد: شورای هم‌اندیشی مجمع توسعه گیلان مصمم است با بهره‌برداری از تمامی امکانات و توان برای توسعه این استان با ظرفیت‌های بالا گام بردارد.



به گزارش خبرگزاری ایرنا، در این همایش حجت‌الاسلام مصطفی فومنی حائری (رئیس مهد قرآن کشور و عضو مجمع توسعه گیلان)، محرم دولتشاهی (رئیس پردیس فومن دانشکده فنی دانشگاه تهران)، مجتبی ملکی چوبری (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت) و همچنین سیدعباس موسوی رهپیما (کارآفرین حوزه صنعت و خیر دانشگاه‌ساز)، هریک در سخنانی درخصوص توسعه همه‌جانبه استان گیلان در زمینه‌های مختلف مطالبی عنوان کردند.
بنا بر این گزارش، در این همایش همچنین از خدمات شایان مهندس سیدعباس موسوی رهپیما به‌عنوان خیر دانشگاه‌ساز، واقف پردیس فومن دانشکده فنی دانشگاه تهران و کارآفرین در حوزه صنعت و اشتغال با حضور مسئولان تجلیل به‌عمل آمد.
نظرات بینندگان