بیش از 30 استاد و دانشجو در اتاق فکر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان مشارکت و همکاری دارند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: مراکز آموزش عالی با تولید علم و دانش، نقش تأثیرگذاری در تولید ثروت و بالا بردن وضعیت اقتصادی جامعه دارند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: مراکز آموزش عالی با تولید علم و دانش، نقش تأثیرگذاری در تولید ثروت و بالا بردن وضعیت اقتصادی جامعه دارند. به گزارش خبرگزاری ایرنا، دکتر قاسم فرجپور روز سهشنبه در نشست با خبرنگاران تصریح کرد: در 55 کشور جهان که از نظر تولید علم رتبههای بالایی دارند، وضعیت اقتصادی مناسبی نیز مشاهده میشود که خود این امر، نشاندهنده نقش علم در توسعه اقتصادی است. وی توانمندی ایران اسلامی را در زمینههای مختلف علمی بالا عنوان کرد و افزود: کشور ما از نظر رتبهبندی تولید علم، وضعیت بسیار خوبی در جهان دارد. وی گفت: باید تلاش شود تا تولید علم در کشور در جهت بهبود وضعیت اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد و برنامهریزی لازم در اینخصوص صورت گیرد. وی همچنین در مورد برنامهها و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان گفت: رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دانشگاهها به تکمیل زنجیرههای علم و فنآوری، اعم از تولید و انتشار علم، تبدیل علم به فنآوری و در نهایت تولید ثروت کمک کنند، یکی از پایههای برنامهریزی توسعه این دانشگاه است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بیان داشت: همچنین ایفای نقش در جهت دستیابی نظام به اهداف چشمانداز 1404، بهبود وضعیت درآمد و هزینه دانشگاه و کاهش فشار اقتصادی به متقاضیان ورود به دانشگاه، از دیگر اهداف این مرکز آموزش عالی محسوب میشود.
وی افزود: با توجه به برنامهریزیهای صورتگرفته تلاش میشود تا در پنج سال آینده، 40 درصد درآمد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از طریق درآمدهای پایدار غیر از شهریه دانشجویان تأمین شود. وی در ادامه از تشکیل اتاق فکر از سوی این دانشگاه خبر داد و گفت: هماکنون بیش از 30 نفر از اساتید، دانشجویان و ... در فعالیتهای این اتاق فکر مشارکت و همکاری دارند. وی گفت: این اعضاء در 14 کمیته با موضوعات مختلفی چون درآمدزایی و بازاریابی، داراییها و هزینهها، گسترش رشتهها، تولید علم، آزمایشگاهها، بهبود فرآیندها، دین و فرهنگ، مراکز رشد، صنعت چای، کشاورزی، صنایع تبدیلی، اطلاعرسانی و تبلیغات، توسعه شیلات و پیشنهادات فعالیت دارند. وی افزود: این کمیتهها تلاش دارند تا با شناسایی توانمندیهای علمی دانشگاه، آن را در جهت توسعه بیشتر سوق دهند تا بتوان در کنار تولید علم، تولید ثروت نیز داشت. فرجپور همچنین با اشاره به برخی از دستاوردهای این دانشگاه در هفت ماه گذشته گفت: تصویب 9 رشته کارشناسی ارشد، اخذ مجوز راهاندازی دوره آموزش الکترونیکی در سازمان مرکزی، مصوب شدن رتبه جامع در شورای آموزش منطقه 17، افزایش تعداد مقالات از 150 به 166، راهاندازی شش آزمایشگاه جدید تحقیقاتی و آموزش، راهاندازی لابراتوار زبان، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و ... از جمله فعالیتهای صورتگرفته از سوی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان در این مدت است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تعداد فارغالتحصیلان این دانشگاه را 33 هزار نفر عنوان کرد و افزود: این دانشگاه هماکنون دارای 10 هزار و 250 دانشجو است که در 117 رشته مختلف در حال تحصیل هستند. فرجپور اضافه کرد: این دانشگاه همچنین شش دانشکده مختلف دارد که تعداد 545 عضو هیأت علمی و مدرس در آنها فعالیت میکنند.
صادق: از زماني كه جناب آقاي دكتر فرجپور مسئوليت اين دانشگاه را عهدهدار شدند، ما شاهد پيشرفتهاي زيادي در عرصههاي مختلف آموزشي، پژوهشي و ... شديم و ايشان با برنامهريزي درست و هدفمند، مبتني بر اصول علمي و اسلامي و دانشگاهي، سمت و سوي دانشگاه لاهيجان را به سمت اهداف عالي نظام مقدس اسلامي و فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر توليد علم هدايت مينمايند. از خداي بزرگ براي اين رئيس گيلاني موفق و متعهد آرزوي سلامتي و موفقيت بيشتر مسألت داريم و از سياستهاي ايشان حمايت مينمایيم.
شهروند: با توجه به بیانات رئیس دانشگاه، اعضای فعال در اطاق فکر باید متخصص در زمینه مذکور باشند، حال آنکه از جلسات و نفرات حاضر در کمیته چای که بنده بهعنوان یک متخصص کاملاً بر آن اشراف دارم، نفرات استفاده شده حرفی برای گفتن ندارند و این خود نمونهای از کل داستان است. فقط با شعار و خبر نمیتوان در یک زمینه ادعا کرد. امیدوارم بقیه تخصصها مانند این یکی نباشد!
منصف: در جواب دوست عزیز شهروندمان، باید بگویم که اولاً و اتفاقاً آقای دکتر فرجپور در تمامی کمیتهها، بهویژه کمیته چای از افراد متخصص دعوت کرده که میتوانید با اندکی تحقیق درست و منصفانه نه مغرضانه به نتیجه برسید. ثانیاً اگر جنابعالی متخصص چای هستید، بسیار خوب خواهد شد که بهعنوان فردی دلسوز برای چای و زراعت آن به کمیته مذکور بپیوندید تا از تجارب ارزنده جنابعالی بهرهمند گردیم... دوستان! حال که بعد از سه سال و اندی، فرصتی برای احیاء جایگاه دانشگاه در این شهرستان باز شده است، دست به دست هم دهیم تا از این فرصت نهایت بهره را برده و از پتانسیل این دانشگاه که از استادان مجرب و صاحب نام تشکیل میشود، استفاده بهینه نماییم. دانشگاه در دوران دکتر فرجپور به جایگاه اصلی خود، یعنی تولید علم توأم با تعهد بازگشته است و ایشان میخواهد بدون حاشیه و جهتگیریهای سیاسی و احیاناً خدای نکرده سیاستبازی و کلکبازی و عوامفریبی و هنرپیشگی، دانشگاه را هدایت نماید و از شما دوستان خواهشمندیم دانشگاه را به حاشیه نکشانید. پس اجازه فرمایید دکتر فرجپور ـ این فرزند پاک گیلان که مایه افتخار ماست ـ به خدمت خالصانه خود بپردازد...
آقاي شهروند! نكنه شما هم مثل آقاي احمدينژاد متخصصي و اشراف داري؟! آخه اون بنده خدا هم خودشو نخبه ميدونست! آخه پدر بيامرز! چاي اگه متخصص و اهل اشراف داشت كه وضعش اين نبود!؟
استاد دانشگاه: من بهعنوان یکی از مدرسان این واحد دانشگاهی حدود 15 سال است که عضو هیأت علمی این دانشگاه میباشم و با حدود 4 رئیس دیگر در این دانشگاه ارتباط کاری داشتیم. آقای دکتر فرجپور از همه جهات موفقتر از سایر رؤسای این دانشگاه در این مدت کوتاه مدیریت عمل نمودهاند که جای تقدیر و تشکر دارد. تا کنون هیچ رئیسی نتوانسته بود همه نیروهای علمی را در این سطح دور هم جمع نماید. آقای دکتر فرجپور خوشبختانه از لحاظ سیاسی نیز فرد مستقلی بوده و دانشگاه را به باشگاه سیاسی مبدل نساخته و از همه سیاسیون هم دعوت میکند که برای کمک به دانشگاه که نهایتاً کمک به شهرستان و استان و کشور است، وارد عمل شوند... این دانشگاه در طول چند سال گذشته، بهویژه سه چهار سال اخیر از مسیر دانشگاهی خارج و بیشتر شبیه مشاور املاک گردیده بود... خوشبختانه با درایت و کیاست آقای دکتر فرجپور و با برنامهریزی مدون و علمی، دانشگاه با همه گرفتاریها و مشکلات و ضایعات بهوجود آمده در سالهای اخیر در مسیر رشد قرار گرفته است و ما به رئیس بومی خود که صداقت گیلانی در چهره و عملش موج میزند، افتخار مینماییم.
تدبیر: بیایید بدون حاشیهسازی و با نگاهی مثبت، از تمامی افرادی که درگیر سرنوشتسازی در دانشگاه آزاد لاهیجان شدهاند، حمایت کنیم؛ چرا که در فضای آرام و بدون حاشیه، بهترین نتیجه حاصل خواهد شد. اگر هم اشکالاتی هست، با کمک همه اساتید و کارکنان در اتحاد و یکدلی رفع خواهد شد.
رفیع پرهیزکار: درود بر لاهیگ. بهعنوان عضو کوچکی از جامعه بسیج اساتید، امروز نشست صمیمی با جناب آقای دکتر فرجپور داشتیم. در میان صحبتهای وزین ایشان درسی زیبا دریافت نمودم و آن اینکه چطور میتوان دانشگاه و صنعت را با هم مرتبط نمود و یا چرا نباید کمیته دانشگاه و صنعت داشته باشیم و چگونه میتوانیم در دانشگاه پروژههای صنعتی را دنبال کنیم و بهیاد سخن استاد جلال آل احمد افتادم که میگفت بشکند قلمی را که قدمی را به حرکت درنیاورد. جداً قلم و گفتمان آقای دکتر فرجپور میتواند تمامی دانشگاههای کشور را از وابستگی مالی به شهریه دانشجویی رها سازد.
عضو هیأت علمی: از همه نخبگان میخواهیم از تفکرات علمی و منطقی آقای دکتر فرجپور حمایت کنند و ایشان را در راه اعتلای این دانشگاه یاری برسانند. گرچه بدخواهان و زیاده خواهان و سهم خواهان و سیاست بازان و شیادان و متملقان و چاپلوسان و شعاریون پرمدعا که فقط فخرفروشیشان برایمان مانده، بهدنبال آزار این مرد بزرگ میباشند، چون حضور فرجپور مانع خیلی از سوء استفادهها در این دانشگاه گردیده و دکان خیلیها را تخته کرده است. برای این رئیس گیلانی و بومی و همزبانمان که لیاقتش بیش از اینهاست، آرزوی موفقیت داریم.
مصطفی: بسیاری از این طرحها مربوط به دوره آقای دکتر دانشیان است. باید از آقای دکتر فرجپور تشکر شود که بهجای شروع کارها از صفر و دوبارهکاری، بهخوبی مشغول اداره دانشگاه و پیشبرد اهدافی هستند که برای اعتلای دانشگاه تبیین شده بود.