استاندار گيلان از اجراي طرح "ايدههاي نو براي توسعه گيلان" به منظور پيشبرد توسعه فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، روحا... قهرماني چابك روز يكشنبه در اولين نشست شوراي راهبردي طرح ايدههاي نو براي توسعه استان، افزود: اين طرح با هدف گردآوري، تلفيق و پردازش ايدههاي نو صاحبنظران، انديشمندان و علاقهمندان به گيلان براي همكاري در زمينه توسعه فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي اين استان اجرا ميشود.
وي، گفت: ارتقاء مشاركت صاحبنظران براي كمك به توسعه استان، تعميق ارتباط بين صاحبان انديشه و اقشار خاص، تقويت ارتباط فكري بدنه كارشناسي دستگاهها، سازمانهاي غيررسمي و نهادهاي فرهنگي، گسترش فرهنگ ايدهپردازي و خلاقيت در زمينههاي مختلف توسعه استان از جمله اهداف اجرايي اين طرح است.
قهرماني، افزود: در اجراي اين طرح، به غير از عدم پذيرش طرحهاي نامشروع از نظر نظام، هيچ محدوديت و مرزي در پذيرش ايدههاي نو نداريم.
استاندار گيلان از كليه كارشناسان، صاحبنظران، مديران و فعالان سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي و تمامي علاقهمندان به توسعه و رشد استان و كشور براي مشاركت در اجراي اين طرح و ارائه ايدههاي نو دعوت به همكاري كرد.
وي با بيان اينكه امسال سال نوآوري و شكوفايي نامگذاري شده است، گفت: اجراي اين كار نوآوري در استان است كه گردآوري و ثبت اين ايدهها نيز پنجرهاي از سند چشمانداز توسعه در گيلان و اقدام تاريخي در اين استان خواهد بود.
قهرماني در بخش ديگري از سخنان خود، مديران استان را از هرگونه انتقاد و بيان مشكلات بدون ارائه راهكارهاي رفع آن برحذر كرد و گفت: نبايد فقط با انتقاد و سرزنش ديگران، راحتترين كار را براي برتريطلبي خودمان انتخاب كنيم، بلكه بايد پيشنهاد كاربردي نيز براي رفع مشكلات بيان كنيم.
وي، افزود: سئوال كردن مردم از ما حق طبيعي آنان است و ما نيز بايد پاسخگو باشيم. ضمن اينكه افرادي كه در بدنه نظام بوده و داراي مسئوليتي هستند هم نبايد عوامفريبانه صحبت كنند.
استاندار گيلان بزرگترين آفت در كشور را، دولتي فكر كردن دولتيها عنوان كرد و گفت: میبايست براي رفع اين مشكل علاوه بر اينكه خودمان را كنار ميكشيم، مردمي فكر كرده و به بخش خصوصي توجه بيشتري داشته باشيم.
قهرماني، يادآور شد: بايد تمامي دستگاهها ذهنيت واگذاري امورات به بخش خصوصي را در خودشان تقويت كنند.
معاون برنامهريزي استانداري گيلان نيز در اين نشست ضمن تشريح اهم اقدامات پيشبيني شده براي اجراي اين طرح، گفت: ايجاد وب سايت دريافت ايده، تبليغات و اطلاعرساني گسترده در اين زمينه، ايجاد بانك اطلاعات از ايدههاي نو، برگزاري همايش تجليل از ايدهپردازان برتر و فراهم آوردن امكان استفاده از نتايج طرح در تعميق برنامههاي توسعه استان، از جمله اين اقدامات است.
كيهان هاشمنيا، افزود: از زمان شروع تبليغات اين طرح تاكنون، ۴۰ايده به دبيرخانه اين طرح ارسال شده است.
وي، گفت: كليه علاقهمندان براي مشاركت در طرح "ايدههاي نو براي توسعه گيلان" ميتوانند براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه و ارسال مطالب خود به سايت idea.guilan.irو يا www.guilan.ir مراجعه و يا با شماره تلفن ۰۱۳۱-۶۶۶۴۰۱۴-۱۶تماس حاصل كنند.
وي مهلت ارسال ايدههاي نو را تا پايان آذر ماه امسال اعلام كرد.