عرضه برنجهای تقلبی در ورودی شهرهای برنجخیز
نائب رئیس انجمن برنج ایران گفت: باید برنج را از معتمدین یا مغازههای معتبر خریداری کرد، چرا که متقلبان با وانتبارهای خود در ابتدای شهرها برنجهای تقلبی را بهجای برنج ایرانی به مردم میفروشند.
نائب رئیس انجمن برنج ایران گفت: باید برنج را از معتمدین یا مغازههای معتبر خریداری کرد، چرا که متقلبان با وانتبارهای خود در ابتدای شهرها برنجهای تقلبی را بهجای برنج ایرانی به مردم میفروشند.
علی اکبریان در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا اظهارکرد: اخیراً برنجهای خارجی بیکیفیت را در کیسههای هاشمی میریزند و بهعنوان برنج ایرانی باکیفیت به همان قیمت میفروشند که چنین تقلبهایی در بازار برنج، نقش معتمدین را بیش از پیش برای مصرفکنندگان پررنگ میکند.
وی افزود: مخلوط کردن برنج مرغوب و بیکیفیت را کسانی انجام میدهند که در ورودی شهرهای برنجخیز کشور با وانت نیسانهای خود به عرضه برنجی میپردازند که هیچ شناسنامه و هویتی ندارد. این نوع برنجها بسیار خطرناک هستند، چرا که شناسنامه و مشخصات فنی ندارند.
نائب رئیس انجمن برنج ایران گفت: برنج را باید به دو دسته تقسیم کرد؛ برنجهای کیفی و دیگری پرمحصول که هریک مشکلاتی هم دارند. برنج کیفی، شامل ارقامی مانند طارم، صدری و هاشمی است که عطر و بوی خاص آن را نمیتوان در هیچ نقطهای از جهان پیدا کرد.
اکبریان ادامه داد: برای تشخیص کیفیت برنج ایرانی در وهله اول مردم باید برنج را از معتمدین خود و مغازههایی که به آنها اعتماد دارند بخرند، چرا که برنجی که از شالیکوبیها خارج میشود، بدون واریته است و تخلیطی در آن صورت نمیگیرد، اما اگر تقلبی صورت میگیرد، پس از دست به دست شدن برنج بعد از کارخانههای شالیکوبی تا بازار مصرف است.