پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۶۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۰

اجرای نمایش سه اپیزودی "مشق‌ها، شعر بلند" در لاهیجان

این اثر نمایشی از روز شنبه 14 اردیبهشت ماه توسط گروه نمایش "خورتاب" در لاهیجان به اجرا درمی‌آید.
نمایش سه اپیزودی "مشق‌ها، شعر بلند" نوشته شریف نوروز زارع به کارگردانی امیر امینی در لاهیجان به روی صحنه می‌رود.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، این اثر نمایشی از روز شنبه 14 اردیبهشت ماه توسط گروه نمایش "خورتاب" در لاهیجان به اجرا درمی‌آید.



"مشق‌ها، شعر بلند" داستانی است درباره مسائل افغانستان در زمان طالبان که در قالب اپیزودهای عاشقانه اجرا می­‌شود. اپیزود اول این اثر، داستان دختر و پسر عاشقی است که همدیگر را پس از مدت‌ها پیدا می‌کنند، اپیزود دوم، روایتگر بابا ریش پیر افغان است که متهم به خیانت به وطن است و اپیزود سوم قصه، سلیم ویدئو کلوپ داری است که می‌خواهد فیلم‌هایش را از دست طالبان نجات دهد.
این اثر با بازی آرزو علیپور، سوفیا نادری، مرتضی عالم، مصطفی ذرعی، محسن پورنظری، امیر امینی و آدینه رحیم‌نژاد اجرا می‌شود.
"مشق‌ها، شعر بلند" تا 20 اردیبهشت ماه هر شب ساعت 18:30 در سالن تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان به‌روی صحنه می­‌رود.
نظرات بینندگان