پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۶۰۶۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹

روابط عمومی شهرداری لاهیجان، روابط عمومی برتر شهرداری‌های کشور شد

روابط عمومی شهرداری لاهیجان در نخستین همایش علمی و نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های روابط عمومی شهرداری‌های کشور در مشهد مقدس به‌عنوان مقام برتر در حوزه اطلاع‌رسانی و اطلاع‌یابی نمونه کشوری معرفی شد.
روابط عمومی شهرداری لاهیجان در نخستین همایش علمی و نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های روابط عمومی شهرداری‌های کشور در مشهد مقدس به‌عنوان مقام برتر در حوزه اطلاع‌رسانی و اطلاع‌یابی نمونه کشوری معرفی شد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی شهرداری لاهیجان، در آیین اختتامیه این نمایشگاه که با حضور استاندار خراسان رضوی، شهردار مشهد و شهرداران کلانشهرها و شهرهای سراسر کشور در سالن همایش نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، تندیس و لوح روابط عمومی برتر شهرداری‌های کشور بر اساس رأی هیأت علمی داوران به شاهین جهانگیر بلورچیان ـ مدیر روابط عمومی شهرداری لاهیجان ـ اهداء شد.



این نمایشگاه به مدت چهار روز از 27 فروردین ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد و با حضور شهرداری‌های سراسر کشور برگزار شد.

روابط عمومی شهرداری لاهیجان با هدف ارائه دستاوردها، عملکرد و موفقیت‌های روابط عمومی و همچنین معرفی دستاوردهای عمرانی شهرداری و اقدامات فرهنگی، ورزشی و اجتماعی و معرفی جاذبه‌های گردشگری و سوغات شهر لاهیجان در این نمایشگاه شرکت کرد.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی با عناوین مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی شهروندی در روابط عمومی شهری، مدیریت تبلیغات شهری، ارتباطات الكترونیكی و دیجیتال از برنامه‌های جانبی نمایشگاه روابط عمومی شهرداری‌ها در مشهد مقدس بود.
شایان ذکر است، عنوان برترین روابط عمومی در نخستین جشنواره روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان گیلان، برترین روابط عمومی شهرداری گیلان، عنوان برتر در نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی فجر گیلان، عنوان برترین غرفه در نمایشگاه دستاوردهای شهرداری‌های کشور، برترین غرفه در نمایشگاه دستاورد دستگاه‌های اجرایی استان گیلان و دریافت لوح تقدیر هفتمین همایش مدیریت سبز از دیگر عنوان‌هایی است که تا کنون توسط شاهین جهانگیر بلورچیان ـ مدیر روابط عمومی شهرداری لاهیجان ـ کسب شده است.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
0
0
بعد شهردار لاهیجان همین آدم موفق را در یک جلسه رسمی جلوی چشم صد نفر اخراج می‌کند!!! البته این واکنش مدیران شهری نسبت به فرزندان موفق لاهیجان تازگی ندارد! چشم شورای شهر لاهیجان هم روشن! دم شاهین جهانگیری هم گرم!
حسيني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
0
0
حسيني: اين افتخار بزرگ را به آقاي جهانگيري كه به‌حق به‌دست آمد را تبريك مي‌گويم. ايشان تنها افتخار برتري كشوري را در ويترين جوايز خود كم داشت كه با سعي و تلاش به‌دست آورد و شهر لاهيجان را در سطح كشور مطرح ساخت.
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۲
0
0
حمید: جالب اینه که عنوان برترین روابط عمومی الآن دیگه در لاهیجان نیست و به شهر آستانه نقل مکان کرده و از لاهیجان و از این شورای شهر و شهرداری قدرنشناس فراری شده است!!!
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۴
0
0
بله، چشم شورا روشن! با این انتخاب شهردار یکدنده‌شون که استاد فلکه هستش، در این شهر هرچه هم در زیباسازی شهر رخ میده، توسط مهندس گنجی هستش.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
0
0
شهروند: شاهین جهانگیری خیلی کارش درسته. چرا اخراجش کردند؟
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
0
0
شهروند: متأسفم برای کسانی که بدون اطلاع، قضاوت می‌کنن. یکی نیست بهشون بگه همین آقای موفق!!! چرا در زمان شهردارهای دیگه نتونسته موفقیتی کسب کنه؟! یه آدم منصف پیدا نمیشه بگه اگه آقای کحالی به ایشون فرصت نمی‌داد، کجا می‌تونست این افتخارات رو کسب کنه؟! اما آقای جهانگیری با بی‌انصافی تمام همه افتخاراتی رو که با امکانات شهرداری و با کمک آقای کحالی به‌دست آورده، با زرنگی به نام خودش تموم کرده!!! آقای مهندس گنجی هم که لازم به گفتن نیست!!! ایشون مطمئناً اگه چیزی در توان داشت، در دوره مدیریت خودش اجرا می‌کرد!!!!!! چشم دل باز کن که جان بینی/ آن‌چه نادیدنی‌ست آن بینی.
سینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
0
0
سینا: آقای شهروند که گویا از نزدیکان "کهالی" هستی که او را "کحالی" می‌نویسی؟ شهرداری لاهیجان در دوره مهندس گنجی نیز به‌عنوان شهرداری برتر کشور معرفی شد و چند عنوان استانی و کشوری هم آورد و سالم‌ترین شهردار لاهیجان بود، زیرا در دوره او، پای دلالان از شهرداری قطع شد و پیمانکاران با شهردار بده بستان نداشتند؛ چیزی که الآن رایج است و یکی از کارکنان شهرداری به جرم همین حقیقت‌گویی، الآن از واحد عمران به جای دیگر تبعید شده است! گنجی با اخلاق خود به همه درس ایثار داد و بدهی شهرداران قبلی را پاک کرد و از آوردن نیرو به شهرداری جلوگیری کرد و مثل کهالی نبود که برادرش را وارد شهرداری کرد!!! شما باید بدانی کهالی پشت گنجی پنهان شد تا گنجی زحمت کشیده و کهالی نوش جان کند. در طول این دو سال، کهالی با به جان هم انداختن لاهیجانی‌ها، همه چیز را به کام خود برد. در ضمن این‌که گفتی اگر کحالی به جهانگیری میدان نمی‌داد، او هیچ موفقیتی نداشت، باید گفت کهالی تا کنون هیچ عنوانی نداشته و در رودسر و املش و انزلی پاک پاک بود و او حسرت عنوانی را می‌خورد که مهندس گنجی آورده بود و در کشور نمونه شده بود. کهالی اگر ذره‌ای به جهانگیری و شایستگی‌های او شک داشت، مثل خیلی از برکناری‌های بدون دلیلش، لحظه‌ای برای برکناری او درنگ نمی‌کرد. پس می‌دانست که جهانگیری، ویترین افتخارات او را پررنگ می‌کند و چند عنوان استانی و کشوری را مدیون اوست. در ضمن اگر کهالی چیزی داشت، حتماً قبلاً نمونه می‌شد، زیرا او قبلاً فقط در رودسر حرفی برای گفتن داشت، ولی شهردار سالمی مثل گنجی آوازه کشوری پیدا کرده بود و زیرساخت‌ها را او آماده کرد و کهالی با زرنگی به نام خود کرد. پس کهالی زرنگ بوده که دیگران را پله کرد! چرا او از مهندس پورقربان می‌ترسد؟ چرا فکر می‌کند او شهردار آینده است؟ چرا قهرمانی حکم او را برای لاهیجان امضاء نمی‌کرد، زیرا ماهیت کهالی را شناخته بود. در ضمن با شناختی که از جهانگیری دارم، جایی ندیدم از خودش تعریف کند و موفقیت‌ها را به نام خود بزند. او حتی به منتقدین خود هم احترام می‌گذارد و به‌عنوان یک همشهری وظیفه داریم از او در مقابل دروغ‌پردازی‌ها حفظ کنیم. لاهیجانی‌ها بسیار باهوش هستند.
شاهین جهانگیربلورچیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
0
شاهین جهانگیر بلورچیان: ضمن عرض تشکر، از همه عزیزانی که در این مدت با نظرات خود در این خبر و دیگر خبرها اینجانب را مورد لطف قرار دادند قدردانی می‌نمایم. اگر موفقیتی حاصل شد، نتیجه حمایت و پشتیبانی شهرداران وقت و اعضای شورا و بیشتر از همه، نتیجه حمایت بی‌چون و چرای مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری معتبری همچون لاهیگ است که با انعکاس به‌موقع اخبار، باعث شدند شهرداری و نام لاهیجان همیشه در صدر اخبار قرار گیرد در سال‌های گذشته از جناب برهانی تا مهندس گنجه خسروی و در دوره اخیر جناب کحالی، همه از اینجانب و روابط عمومی شهرداری حمایت کردند و با تلاش جمعی دوستان سعی کردیم به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و بهترین انعکاس از فعالیت‌ها را نشان دهیم که به یاری خدا با کسب موفقیت‌ها در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها و ارزیابی، توانستیم این مهم را نشان دهیم و هنوز هم اندر خم یک کوچه‌ایم و باید برای این مسیر طولانی بیشتر تلاش کرد. در مورد نظر شهروند محترم نیز باید متذکر شوم که این حقیر هیچ وقت منم‌منم نکردم و همواره از همه و به‌خصوص شهرداران تمجید نمودم و قبل از آمدن جناب کحالی نیز به‌ عنوان نخست در نمایشگاه‌های شهرداری کشور دست یافته بودیم، و اولین شهرداری گیلان بودیم که با وجود نداشتن حد جمعیتی لازم، به‌جز شهرهای رشت و انزلی، در اجلاس شهرداری‌های بالای صد هزار نفر شرکت کردیم و جزء روابط عمومی‌های پیشرو قرار گرفتیم. در کنار شهرداری رشت، ما تنها شهرداری استان بودیم که در شورای روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی گیلان حاضر بودیم و توانستیم به‌عنوان یک روابط عمومی ثبت کننده تلاش جناب مهندس گنجه خسروی شهردار وقت و کارکنان شهرداری باشیم و در زمینه استقبال از مسافران نوروزی در سطح کشور نمونه شویم، و از سوی سازمان شهرداری‌های کشور به جهت انعکاس مطلوب فعالیت‌ها تقدیر شدیم. پس این راهی بود که از قبل شروع شده بود و در دوره جناب کحالی شتاب افزون‌تری گرفت و باز در زمینه استقبال از مسافران، شهرداری لاهیجان نمونه شد و در چند جشنواره نیز این عنوان را کسب کرد. در کسب عنوان اخیر که روابط عمومی شهرداری لاهیجان در زمینه اطلاع‌رسانی و اطلاع‌یابی موفق شد نمونه شود، باید از رسانه‌ها تشکر کرد که باعث کسب این موفقیت شدند و از کارکنان صدیق روابط عمومی که همواره درحال تلاش بودند و همچنین از استادان خبرنگار که نوشتن به ما آموختند. اینجانب خدای نکرده هیچ‌گاه بی‌انصافی نکرده و همه افتخارات را به نام خود تمام نکرده، بلکه این افتخارات برای شهر لاهیجان است و همه آن امکاناتی که فرمودید، برای شهرداری باقی مانده و اکنون که به‌دلیل قبولی در آزمون استخدامی سازمان شهرداری‌ها به شهرداری آستانه اشرفیه انتقال یافته‌ام، همه آن امکانات را برای همکاران خود گذاشته‌ام تا با بهره بردن از آن به موفقیت‌ها ادامه دهند؛ البته اگر متهم نشوم که قبولی در کنکور سازمان سنجش و استخدامی شهرداری‌ها نیز با امکانات شهرداری صورت پذیرفته است! در پایان از همه عزیزان و شهرداران برای حمایت‌های‌شان ممنونم.
حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
0
حسینی: شاهین! چرا این‌قدر گذشت داری؛ آن‌هم در مقابل چه کسانی؟ مگر همین کهالی تو را در برابر اعضای شورا و صد نفر کارمند فقط به‌خاطر دشمنی با ندیمی و به‌خاطر مجری‌گری تو اخراجت نکرد و جرأت نکرد اجرا کند و تو در حسرتش گذاشتی؟ مگر همین کهالی نبود که بعد از جریان منحل کردن باشگاه و تعریف تلویزیون از تو، باز قصد اخراجت را داشت؟ مگر بارها به‌خاطر ارتباط با دوستان ندیمی، از جمله تمیزکار و خوشحال نمی‌خواست برکنارت کند؟ مگر کهالی نبوده که از تو استفاده کرده و تو برایش این‌همه خدمت انجام دادی؟ پس چرا سکوت کردی و از او تعریف می‌کنی... نگذار یه غریبه به لاهیجانی‌ها بخندد.
نظرات بینندگان