پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۶
امام جمعه لاهیجان:

فرهنگ زن‌سالاری برخلاف قوانین نجات‌بخش اسلام است

حجت‌الاسلام محمدتقی صرفی‌پور گفت: فیلم‌ها و سریال‌ها، به‌ویژه سریال‌های ایرانی در نوع نگرش مردم به خانواده بیشترین تأثیر مخرب را دارد.
امام جمعه لاهیجان گفت: الگوی خانواده غربی مدت‌هاست که از راه‌های مختلف وارد زندگی خانواده‌های ایرانی شده است؛ درحالی که ارزشی برای دوام زندگی قائل نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام محمدتقی صرفی‌پور امروز در نماز جمعه این شهر به موضوع آسیب‌شناسی خانواده اشاره کرد و آگاهی نداشتن خانواده‌ها نسبت به وظایف اعضاء را موجب بروز مشکلات خانوادگی دانست.
وی اظهار کرد: مدت‌هاست که الگوی خانواده غربی با ابزارهایی مانند تلویزیون، ویدئو، ماهواره، اینترنت و مطبوعات، به داخل فضای خانواده‌های ایرانی نفوذ کرده و مورد استقبال عده‌ای از افراد قرار گرفته است؛ الگویی که ارزشی برای دوام زندگی قائل نیست.
خطیب نماز جمعه لاهیجان ادامه داد: فیلم‌ها و سریال‌ها، به‌ویژه سریال‌های ایرانی در نوع نگرش مردم به خانواده بیشترین تأثیر مخرب را دارد.
وی با اشاره به پخش سریال‌های بدون محتوای خارجی از تلویزیون ایران، اذعان کرد: در سریال‌های خارجی که بیشتر پلیسی هستند، کارآگاه زن مطلقه است و کارآگاه مرد نیز با دختر یا پسرش زندگی می‌کند و زنش را طلاق داده است و در عین حال فرد موفقی به ‌نظر می‌رسد.
صرفی‌پور افزود: در فیلم‌های ایرانی نیز مشاهده می‌شود که زن تسلط بالایی بر شوهرش دارد، به‌طوری که گاه او را از خانه بیرون می‌کند و یا با یک چشم‌غره رفتن به شوهر، او را سر جایش می‌نشاند و از ابهت مرد و مسئولیت و سرپرستی او بر خانواده اثری نیست.
وی موارد مذکور را جزء آسیب‌های خانواده‌های ایرانی دانست و تصریح کرد: فرهنگ زن‌سالاری برخلاف قوانین نجات‌بخش اسلام است.
خطیب نماز جمعه لاهیجان در ادامه به فرارسیدن روز 12 فروردین اشاره کرد و یادآور شد: اگرچه انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، اما نوع حکومت بسیار مهم بود.
وی درباره نامگذاری امسال به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: تأکیدات رهبر انقلاب در حرام بودن سلاح هسته‌ای یک پیام روشن برای کشورهای غربی بوده و آن اقتدار روزافزون و پیشرفت‌های شتابنده ایران اسلامی است که بیرون از دایره قدرت‌های هسته‌ای، از اقتداری بدون خدشه برخوردار است.
صرفی‌پور خودکشی را از گناهانی دانست که فرد آمرزیده نمی‌شود و اذعان کرد: در روایت آمده است که عذاب چهار نفر در جهنم از همه بیشتر است: ابلیس، فرعون، کسی که خودکشی می‌کند و فرمانروای ستمگر.
نظرات بینندگان