پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۱

برگزیدگان جشنواره خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری فجر گیلان معرفی شدند

مراسم اختتامیه نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری فجر استان گیلان با شعار "رسانه گیلانی، رویش انقلابی" روز چهارشنبه با معرفی نفرات برتر در رشت برگزار شد.
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری فجر استان گیلان با شعار "رسانه گیلانی، رویش انقلابی" روز چهارشنبه با معرفی نفرات برتر در مجتمع خاتم‌الانبیاء(ص) رشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری فجر گیلان با همکاری استانداری، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، خانه مطبوعات، سرای روزنامه‌نگاران و با ابتکار کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد دهه فجر گیلان برگزار شد.
نقش ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن، نقش مردم و اتحاد مردمی در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن، تأثیر انقلاب اسلامی در شکل‌گیری بیداری اسلامی و فرصت‌ها و چالش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی از مهمترین محورهای این جشنواره بود.
از میان 625 اثر ارسالی به جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری فجر گیلان پس از داوری استانی و کشوری، 34 اثر به مناسبت سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف، از جمله مقاله، خبر، مصاحبه، یادداشت، گزارش، عکس و ... به‌عنوان آثار برتر معرفی شد.
در این جشنواره، شادی خورشیدی سدهی (خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گیلان) در بخش خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در حوزه گزارش رتبه دوم را به‌دست آورد و با لوح تقدیر و هدایایی مورد تجلیل قرار گرفت. همچنین مجتبی محمدی (عکاس
خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گیلان) نیز با کسب عنوان شایسته تقدیر، مورد تجلیل قرار گرفت.
تجلیل از فرمانداران املش، شفت، آستانه اشرفیه، ماسال و رشت و روابط عمومی‌های شهرداری لاهیجان، استانداری گیلان، فرمانداری صومعه‌سرا، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و منطقه آزاد بندر انزلی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.



رئیس سازمان بسیج رسانه‌ کشور در این مراسم با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها گفت: رسانه‌ها ابزار اصلی مقابله با جنگ نرم دشمن هستند.
محمود عاطفی افزود: جنگ نرم دشمن بحث جدی است. بنابراین رسانه‌ها بایستی برای مقابله با این جنگ نرم تمام سعی و تلاش‌شان را به‌کار گیرند.
وی با بیان این‌که تعامل و ارتباط در لایه‌های سطوح مدیریتی با اصحاب رسانه باید جدی باشد، اظهار داشت: پیوند عمیق اصحاب رسانه و مسئولان به نفع مردم و نظام است.
وی نقش رسانه‌ها را در هدایت افکار عمومی بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: علم مسأله‌شناسی، کلیدی‌ترین واژه‌های هدایت افکار عمومی است که رسانه‌ها بایستی به آن احاطه داشته باشند.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور به شکل‌گیری عصر نوین رسانه‌ای اشاره و بیان کرد: تا افکار عمومی و اهالی این رسانه با این شکل نوین آشنا شوند، نسل‌های جدید رسانه پشت سر هم ظهور می‌کنند.
وی یادآور شد: نسل‌های آتی رسانه‌ای پیامدهای خاص خود را بر افکار عمومی و فرهنگ جهانی این مرز و بوم خواهد گذاشت.
وی با بیان این‌که نقش اصحاب رسانه امروز تنها خبرنویسی و انتشار خبر نیست، اظهار داشت: خبرنویسی، ابتدایی‌ترین کار رسانه است. امروز رسانه‌ها نقش مهندسی اجتماعی را برعهده دارند.
عاطفی با تأکید بر ضرورت تبیین جایگاه عالی رسانه بیان داشت: در این صورت بسیاری از مسائل و مشکلات مرتفع خواهد شد.
وی با بیان این‌که باید حمیتی بر اساس معیارهای دینی و شاخص‌های انقلابی در میان اصحاب رسانه شکل گیرد، یادآور شد: دولت نیز موظف است این حمیت را بشناسد و به نقش‌آفرینان این عرصه اجازه رشد و تعالی را بدهد.
وی به شکل‌گیری سازمان جدیدی به‌عنوان سازمان بسیج رسانه به‌عنوان ظرفیتی جدی و انقلابی اشاره و بیان کرد: این سازمان فعالیت گسترده‌ای را خواهد داشت.
وی به قانون جامع رسانه‌های همگانی کشور اشاره و بیان کرد: این قانون توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دست‌اندرکاران به مجلس فرستاده شده که کلیات این قانون تصویب و در کمیسون فرهنگی مجلس درحال بحث و بررسی است.
رئیس هیأت مدیره خانه مطبوعات ایران نیز در این مراسم اظهار داشت: تقویت روزنامه‌نگاری انقلاب اسلامی یکی از راه‌های تداوم انقلاب اسلامی است.
ابوالحسن میری افزود: عدالت‌خواهی، تلاش برای تداوم حضور مردم در صحنه‌های انقلابی، اهل معامله نبودن، مستقل عمل کردن، کار جهادی و تلاش شبانه‌روزی، شجاعت در امتحان سوژه‌های مناسب و خستگی‌ناپذیری در حرکت مسیر انقلاب از شاخصه‌های روزنامه‌نگار انقلاب اسلامی است.
وی با بیان این‌که اصحاب رسانه و مطبوعات در شرایط فعلی مسئولیت خطیری برعهده دارند، اظهار داشت: رسانه‌ها در امید بخشی و ایجاد فضای امید نقش مؤثری دارند.
وی برگزاری جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری و تحلیلی فجر گیلان را کاری باارزش در این استان عنوان و خاطرنشان کرد: جشنواره استانی فجر گیلان قابلیت و ظرفیت ملی شدن را دارد.
میری ادامه داد: در صورت همکاری مسئولان، آمادگی راه‌اندازی دبیرخانه این جشنواره در استان گیلان را داریم.



همچنین معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان در این مراسم گفت: رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم برای حضور آگاهانه آنان در انتخابات نقش مهمی دارند.
محمد اکبرزاده افزود: رسانه‌ها در زدودن ناامیدی در جامعه، بیان صادقانه مطالب و حضور پرشور مردم در صحنه‌های حساس و مهم کشور تأثیرگذارند.
وی انتخابات را مشارکت در سرنوشت افراد دانست و اظهار کرد: در خرداد ماه سال آینده پس از 34 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، در یک روز دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار می‌شود که حضور حداکثری مردم، آینده‌ای بهتر را برای آنان به ارمغان می‌آورد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان این‌که قلم دارای حرمت است، خاطرنشان کرد: فعالان اهل قلم و اصحاب رسانه بایستی حرمت این قلم را حفظ کنند.
وی با بیان این‌که اصحاب رسانه در انقلاب و جبهه کارنامه درخشانی از خود به یادگار گذاشتند، بیان کرد: اصحاب رسانه گیلان نیز در بیداری پیشگام بودند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز در ادامه این مراسم با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در عرصه‌های مختلف گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در انسجام و وحدت‌آفرینی جامعه دارند.
حمید حاذق نیکرو با بیان این‌که رسانه‌ها در حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف نقش مهمی دارند، افزود: رسانه‌ها باید در افزایش دقت و بصیرت مردم تلاش کنند.
وی به نقش مهم رسانه‌ها در تقویت ارتباط امام با امت و امت با امام، حفظ یکپارچگی و مشارکت عمومی اشاره و اظهار کرد: رسانه‌ها بایستی به این نقش مهم و تاریخی‌شان توجه کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اضافه کرد: تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان نه تنها موجب بی‌ثباتی در کشور نشد، بلکه مردم را به سمت افق‌های روشن‌تر رهنمون ساخت و همه توطئه‌های استکبار جهانی را خنثی کرد.
نظرات بینندگان