پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۱
از سوي هيأت مركزي نظارت شوراي نگهبان،

نماینده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس شورای اسلامی، رد صلاحیت شد

در بررسي مجدد صلاحيت نامزدهاي انتخابات از سوي هيأت مركزي نظارت شوراي نگهبان، صلاحيت ایرج (ابوذر) نديمي، نماينده دوره‌های ششم و هفتم مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس شورای اسلامی رد شد.
يك منبع آگاه، گفت: در بررسي مجدد صلاحيت نامزدهاي انتخابات از سوي هيأت مركزي نظارت شوراي نگهبان، صلاحيت ایرج (ابوذر) نديمي، نماينده دوره‌های ششم و هفتم مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس شورای اسلامی رد شد.
وي در گفت‌وگو با لاهیگ، افزود: پيش از اين، نديمي در هيأت اجرايي شهرستان لاهيجان و همچنين هيأت نظارت استان گيلان تأیيد صلاحيت شده بود، اما هيأت مركزي نظارت با بررسي مجدد پرونده نامبرده، صلاحيت وي را رد كرد.
اين منبع آگاه، خاطرنشان كرد: كانديداهاي رد صلاحيت شده به مدت سه روز فرصت دارند تا شكايت خود را به شوراي نگهبان تسليم كنند.
گفتنی است، یکی از دلایل رد صلاحیت نماینده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس شورای اسلامی، وابستگی وی به حکومت پهلوی بوده است!
نظرات بینندگان