پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۸
در هفته دوم از اولین دوره رقابت‌های باشگاه‌های استان گیلان؛

تیم‌ شنای مهر لاهیجان بدون امتیاز میهمانانش را بدرقه کرد

هفته دوم از اولین دوره رقابت‌های لیگ شنای باشگاه‌های استان گیلان ـ جام فجر ـ به میزبانی هیأت شنای لاهیجان برگزار شد.
هفته دوم از اولین دوره رقابت‌های لیگ شنای باشگاه‌های استان گیلان ـ جام فجر ـ به میزبانی هیأت شنای لاهیجان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، در هفته دوم این مسابقات، یکصد شناگر در دو رده سنی 11 الی 12 سال و 13 الی 14 سال با هم به رقابت پرداختند.
شناگران شرکت‌کننده در این دوره از رقابت‌ها، از تیم‌های مهر لاهیجان، شناگران رشت، هیأت شنای فومن، کوثر رشت (الف)، کوثر رشت (ب)، کوثر رشت (ج)، زنده‌یاد شیرازی بندر انزلی، رودسر، هیأت شنای صومعه‌سرا و بنادر و دریانوردی انزلی در استخر مهر لاهیجان به رقابت پرداختند.
در پایان این رقابت‌ها، تیم زنده‌یاد شیرازی بندر انزلی با کسب 148 امتیاز اول شد، بنادر و دریانوردی بندر انزلی با کسب 132 امتیاز در مکان دوم قرار گرفت و کوثر رشت (الف) با کسب 89 امتیاز سوم شد.
در مجموع هفته اول و دوم مسابقات نیز به‌ترتیب تا کنون تیم‌های زنده‌یاد شیرازی بندر انزلی با 259 امتیاز، بنادر و دریانوردی بندر انزلی با 276 امتیاز و کوثر رشت (الف) با 145 امتیاز در مکان‌های اول تا سوم اولین دوره رقابت‌های شنای لیگ برتر گیلان قرار گرفتند.
این دوره از رقابت‌ها در چهار دوره برگزار می‌شود که دور سوم و چهارم آن تا پایان امسال به‌ترتیب در شهرستان‌های صومعه‌سرا و بندر انزلی برگزار خواهد شد.
محمد حسین فکری
|
Germany
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۴
0
0
محمدحسین فکری: با توجه به تغییرات چشمگیر و آمدن کادر جدید در هیأت شنای لاهیجان، امید است در آینده‌ای نه چندان دور، شاهد بهتر شدن شرایط آموزشی و همین‌طور اطلاع‌رسانی و پیشرفت در این مجموعه باشیم. ضمناً آدرس پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت شنای شهرستان لاهیجان http://www.hsl.orq.ir می‌باشد.
نظرات بینندگان