پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۸۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۹

سرمایه‌گذاران برای حضور در منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان به صف شدند

رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی گیلان گفت: منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان یكی از مناطق مستعد استان گیلان در جذب سرمایه‌گذاری است.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی گیلان گفت: منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان یكی از مناطق مستعد استان گیلان در جذب سرمایه‌گذاری است.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی سازمان امور اقتصادی و دارایی گیلان، منصور ملائی‌پور در نشست مقدماتی منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان كه با حضور فرماندار لاهیجان، مدیركل بنادر و دریانوردی گیلان و شماری از مدیران دستگاه‌های اجرایی در فرمانداری لاهیجان برگزار شد، ضمن تشریح اهداف و فعالیت‌های مركز خدمات سرمایه‌گذاری گیلان، افزود: مركز خدمات سرمایه‌گذاری گیلان از پیشنهادات سرمایه‌گذاران در منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان استقبال خواهد كرد.



فرماندار لاهیجان نیز در این نشست ضمن تأكید بر این‌كه شهرستان لاهیجان بهترین و آرام‌ترین سواحل را جهت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی دارد، اظهار داشت: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان برای رونق اقتصادی كشور و به‌خصوص منطقه شرق گیلان بسیار مهم است.
محمد آقاجانزاده تصریح کرد: هیچ‌گونه مشكلی در تصرفات غیرقانونی منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان وجود ندارد و مالكیت كل منطقه از آن دولت است و اگر چنان‌چه تصرفاتی وجود داشته باشد، سریعاً رفع تصرف می‌شود؛ ضمن این‌كه آزادسازی كامل منطقه با ورود یك سرمایه‌گذار انجام خواهد شد.
وی آمادگی فرمانداری لاهیجان جهت هرگونه همكاری درخصوص منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان را اعلام کرد.
همچنین مدیركل بنادر و دریانوردی گیلان در ادامه این نشست گفت: با توجه و آگاهی به مزیت‌های منطقه و امكان توسعه فعالیت‌های ارزش افزوده ویژه اقتصادی كشور، خواهان ورود و همكاری در این منطقه هستیم.
فرهاد منتصر كوهساری افزود: مکاتبات لازم با معاون اجرایی رئیس جمهور مبنی بر واگذاری مسئولیت منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان به سازمان بنادر و دریانوردی صورت گرفته است.
مشاور شركت توسعه ترابر ایرانیان نیز در این نشست به معرفی فعالیت‌های شركت Dorsch آلمان در حوزه‌های تخصصی احداث نیروگاه و تولید انرژی، تولید انرژی از زباله (زباله سبز)، ایجاد شهر سبز (احداث شهرك سبز و احداث واحدهای مسكونی با حداقل مصرف سوخت فسیلی) پرداخت و از اعلام آمادگی این شركت آلمانی برای احداث شهرك سبز در لاهیجان خبر داد.
مدیرعامل شركت طنین مهرورزان شیوا نیز اظهار داشت: با ورود شركت آلمانی Dorsch به منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان، شاهد ورود تكنولوژی‌های جدید و دانش فنی نوین خواهیم بود.
نظرات بینندگان