فرماندار لاهیجان:
شاخصهای توسعه لاهیجان از میانگین استانی کمتر است
محمد آقاجانزاده گفت: 80 طرح عمرانی با بیش از 229 میلیارد و 530 میلیون ریال اعتبار در دهه فجر امسال در این شهرستان به بهرهبرداری میرسد.
فرماندار لاهیجان گفت: 80 طرح عمرانی با بیش از 229 میلیارد و 530 میلیون ریال اعتبار در دهه فجر امسال در این شهرستان به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمد آقاجانزاده در دیدار با اعضای کمیته ارتباطات و اطلاعرسانی دهه فجر استان گیلان افزود: طرحهای دهه فجر شهرستان لاهیجان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل از 32 درصد و نسبت به سال 1389 بیش از 300 درصد افزایش برخوردار هستند.
وی برخی از این طرحها را شامل 12 طرح برقرسانی با 10 میلیارد ریال اعتبار، 15 طرح شهرداری با سه میلیارد و 470 میلیارد ریال، واگذاری 25 واحد مسکونی کمیته امداد به مددجویان با سه میلیارد و 120 میلیون ریال و 19 طرح آموزش و پرورش با بیش از 180 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: 76 طرح عمرانی نیز با 274 میلیارد و 470 میلیون ریال در هفته دولت در لاهیجان به بهرهبرداری رسیده است.
آقاجانزاده به دیگر طرحهای درحال اجرای این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: طرح تصفیهخانه فاضلاب شهر لاهیجان نیز از طرحهای مهم آب و فاضلاب شهری در طرح "مهر ماندگار" با 350 میلیارد ریال اعتبار درحال اجراست.
وی یادآور شد: طرح تأمین آب شرب مطمئن شهری لاهیجان نیز با 80 میلیارد ریال اعتبار در این شهرستان درحال اجراست که تا کنون از 95 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده است.
فرماندار لاهیجان همچنین در حاشیه این نشست در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا اظهار کرد: میزان برخورداری شهرستان لاهیجان از میانگین شاخصهای توسعه استان گیلان، کمتر است.
آقاجانزاده افزود: میانگین برخورداری شهرستان لاهیجان از آب آشامیدنی روستایی 52 درصد است، درحالی که میانگین برخورداری مرکز استان 75 درصد، در بخش گازرسانی مرکز استان 61 درصد، ولی شهرستان لاهیجان 51 درصد است.
وی گفت: در بخش برخورداری از توسعه راه روستایی مرکز استان 63 درصد، ولی شهرستان لاهیجان 44 درصد است.
فرماندار لاهیجان با تأکید بر ضرورت ارتقاء این شاخصها گفت: هماکنون 30 طرح در این شهرستان درحال اجراست که با بهرهبرداری از این طرحها شهرستان لاهیجان به شاخصهای برخورداری استانی نزدیک خواهد شد.
آقاجانزاده به تمرکز جمعیت روستایی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: لاهیجان 180 هزار نفر جمعیت ثابت دارد که 50 درصد آن شهری است و با توجه به جمعیت روستایی متمرکز میتوان خدماترسانی آسانتر و بهتری به آن انجام داد.