پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۳
پس از نجات باشگاه فرهنگی و ورزشی داماش گیلان؛

"گروه سرمایه‌گذاری صدرا" منجی کشت و صنعت چای شد

رئیس سازمان چای کشور گفت: خصوصی‌سازی از تأکیدات مقام معظم رهبری است و امروز ورود یک شرکت خصوصی به صنعت چای کشور می‌تواند این محصول را به دوران طلایی‌اش برگرداند.
با واگذاری امور چای به بخش خصوصی، تمامی مطالبات چایکاران به‌زودی توسط گروه سرمایه‌گذاری صدرا پرداخت می‌شود.
به گزارش "لاهیگ"، در نشستی که دوشنبه شب در زمینه اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های خرید برگ سبز چای و تولید چای خشک با حضور رئیس سازمان چای کشور، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صدرا، نمایندگان
مردم رودسر و املش و آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی و دست‌اندرکاران کشت و صنعت چای در رشت تشکیل شد، با امضای تفاهم‌نامه‌ای کار خرید، فرآوری و بازرگانی برگ سبز چای به این شرکت واگذار شد.



رئیس سازمان چای کشور در این نشست با عذرخواهی از چایکاران بابت به تعویق افتادن پرداخت بهای برگ سبز چای گفت: میزان مطالبات معوقه چایکاران 220 میلیارد ریال است که با انعقاد این تفاهم‌نامه، شرکت صدرا متعهد شده است که تا قبل از 22 بهمن ماه تمامی مطالبات چایکاران را پرداخت نماید.
علی محرر با اشاره به این‌که از سال آینده هیچ چایکاری برای گرفتن مطالبات برگ سبز چای خود منتظر نمی‌ماند، افزود: قیمت هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال آینده بر اساس این قرارداد، 12 هزار ریال و برگ سبز درجه دو هفت هزار ریال تعیین شده است.
وی با تأکید بر این‌که این تفاهم‌نامه، چای کشور را به دوران شکوفایی‌اش برمی‌گرداند، مدت این قرارداد را بین بخش خصوصی و سازمان چای کشور شش سال ذکر کرد.
وی اظهار داشت: حدود 60 هزار خانوار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران زندگی می‌کنند که 32 هزار نفر از این چایکاران از سازمان چای طلب دارند.
وی افزود: از سال 1379 تا سال 1388 که سازمان چای کشور منحل شده بود، وضعیت این محصول اسفبار شد و سازمان چای که هم‌اکنون درحال فعالیت است، یک سازمان نوپا و تازه به دوران رسیده است که کمک‌های زیادی نیاز دارد.
رئیس سازمان چای کشور گفت: خصوصی‌سازی از تأکیدات مقام معظم رهبری است و امروز ورود یک شرکت خصوصی به صنعت چای کشور می‌تواند این محصول را به دوران طلایی‌اش برگرداند.
محرر با تأکید بر این‌که همه مسئولان استان و مردم گیلان باید در تحقق اهداف این تفاهم‌نامه یاری کنند، خاطرنشان کرد: چای ایران در جهان جایگاه مهمی دارد و رسانه‌ها باید کمک کنند تا چای داخلی به سمت رونق و تحول حرکت کند.
مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صدرا نیز در ادامه این نشست گفت: با توجه به وضعیت چای، اولین کار اقتصادی‌ام در استان گیلان، تجارت چای داخلی است.
شهرام قویدل با بیان این‌که چای ایرانی علی‌رغم ظرفیت‌های بالا، وضعیت اسفباری دارد و 110 هزار تن چای سنواتی در انبارها مانده است، افزود: ساماندهی خرید برگ سبز چای و همچنین چای خشک از اولویت‌های کاری صدراست.
وی با اشاره به بدهی 22 میلیارد تومانی به چایکارن اظهار کرد: قرار است تا قبل از 22 بهمن ماه این بدهی به چایکاران پرداخت شود.
قویدل با بیان این‌که چای ایرانی به‌طور شایسته به مردم معرفی نشده است، تأکید کرد: بازار رقابتی برای خرید برگ سبز چای ایجاد می‌کنیم تا فقط چای درجه دو و سه در کشور توزیع نشود.
به گفته او، سال آینده خرید برگ سبز چای درجه یک از چایکاران 1200 تومان و چای درجه دو کیلویی 700 تومان از چایکاران خریداری می‌شود. همچنین 25 درصد قیمت برگ سبز چای بر سر ترازو به چایکاران پرداخت می‌شود و علاوه بر آن، به چایکاران تسهیلات یک تا 10 میلیون تومانی داده خواهد شد.
مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صدرا ادامه داد: این امر به این معنی نیست که ما انحصاراً خرید برگ سبز چای را در دست داریم، بلکه هر خریداری اگر مایل است می‌تواند چای را گران‌تر یا ارزان‌تر از مبلغ پیشنهادی ما از چایکار بخرد و چایکاران نیز می‌توانند برگ سبز چای خود را به هرکس که می‌خواهند، بفروشند.
قویدل از خرید حواله‌های چای امسال خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر از 72 هزار چایکار کشور فقط 23 هزار نفر آن‌ها فعال هستند و انتظار داریم با کارهایی که قرار است انجام شود، مجدداً همه این 72 هزار نفر را در تولید چای فعال کنیم.
وی گفت: کارت بانکی دو منظوره نیز به چایکاران خواهیم داد و این کارت‌ها شناسنامه الکترونیکی چایکار هستند تا پرداخت‌ها و دریافت‌های خود را با آن انجام دهند.
مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صدرا گفت: در حال حاضر 25 هزار خانوار چایکار معطل هشت میلیارد تومان پول مانده‌اند که این رقم فقط نصف بودجه یک تیم فوتبال بزرگ کشور است.
قویدل تصریح کرد: برای تغییر ذائقه مصرف‌کننده ایرانی به نوشیدن چای داخلی، این شرکت برای تبلیغات چای داخلی، شعار "ایرانی چای ایرانی بنوش" را در سرلوحه امور تبلیغاتی مجموعه داماش قرار خواهد داد.



نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر این‌که چای را باید از دست مافیای این محصول نجات دهیم، گفت: وضعیت چای از مشکلات عمده گیلان است و ساماندهی وضعیت آن از دغدغه‌های بخش کشاورزی است.
محمدحسین قربانی افزود: چای محصول مهمی است که اگر امروز نتوانیم آن را درست در منطقه مدیریت کنیم، در آینده‌ای نه چندان دور این محصول به فراموشی کامل سپرده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در بهبود وضعیت چای، یک دست صدا ندارد و نیاز داریم تا هم‌افزایی و همدلی را در این حوزه بیشتر کنیم.
وی تأکید کرد: تا وقتی که بازرگانی چای ساماندهی درستی نداشته باشد، چالش‌های این محصول برون‌رفت ندارد و باید با مدیریت به‌روز و کارآمد، صنعت چای کشور را احیاء کرد.
وی افزود: باید هم‌افزایی‌ها را به نفع چایکار و بازرگانی چای پیش ببریم و با اجرای این امر این محصول را از دست دلالان و مافیای چای نجات دهیم.
قربانی با عذرخواهی از چایکاران به‌خاطر پرداخت دیرهنگام مطالبات‌شان تصریح کرد: تمام مطالبات چایکاران به‌زودی پرداخت خواهد شد.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: بیشتر چایکاران بی‌سواد هستند و در امور چای بخش خصوصی را نمی‌شناسند و آن‌ها سازمان چای و دولت را مسئول می‌دانند.
محمدمهدی رهبری املشی خاطرنشان کرد: نیاز سالیانه کشور به واردات چای 70 هزار تن است که می‌توان با افزایش تعرفه واردات، به گونه‌ای سیاست‌گذاری کرد که کشت چای برای چایکاران مقرون به صرفه شود و برای تغییر ذائقه ایرانی برای نوشیدن چای ایرانی باید کار تبلیغاتی انجام داد.
همچنین رئیس اتحادیه چایکاران شمال با اشاره به این‌که چایکاران در سال‌هایی که گرفتار بحران بودند سخنان لطیفی نشنیدند، اظهار کرد: برای احیای چای، تازیانه خوردیم و تحمل کردیم، اما دست از چای برنداشتیم، زیرا میراث است و ریشه در خاک ما دارد.
ایرج هوسمی چای گیلان را به لحاظ کیفیت برخوردار از اقلیم خاص دانست و گفت: چای گیلان بهترین چای جهان است.
وی با بیان این‌که برگ سبز چای باید درست ساخته، پرداخته و عرضه شود، افزود: در چند سال اخیر هیچ دستی در مقام حمایت از چایکار از آستین بیرون نیامد و چایکار مورد حمایت قرار نگرفت.
وی ادامه داد: مسئولان چایکار همت کردند، اما تصمیم‌گیرنده کسانی بودند که خود را به خواب زده بودند که بیدار کردن این‌گونه افراد بسیار سخت است.
هوسمی با تصریح بر این‌که مقام‌های عالیه با تحصیلات بالا هرگز وضعیت چای و چایکار را درک نکردند، اذعان کرد: طبق بررسی‌ها، هر ایرانی در سال یک کیلو و 600 گرم چای خشک مصرف می‌کند. مگر قیمت این مقدار چقدر است که بزرگان از حمایت و حفظ آن دریغ می‌کنند.
وی قیمت علوفه صحرا را بیش از چای دانست و اظهار کرد: چایکار غریب، اسیر و فقیر شده است و فریاد ما به گوش و دل کسی نرسید.
این پیر عرصه صنعت چای با اشاره به اقدام مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صدرا در حمایت از چایکاران و امضای تفاهم‌نامه با سازمان چای، افزود: اقدام شهرام قویدل در افزایش نرخ برگ سبز چای امیدی را در دل‌های چایکاران زنده کرد و این نوید را به ما داد که چای و چایکاری مورد حمایت قرار گیرد و از این بابت خرسند هستیم.
رئیس اتحادیه چایکاران شمال با اعلام حمایت از اقدام قویدل، خاطرنشان کرد: به همین رقم ناچیز که افزایش می‌یابد دل خوش می‌کنیم و از رسانه‌های گیلان و هرکس که برای حمایت از چای و چایکار کلام برمی‌آورد تشکر می‌کنیم.
هوسمی یادآور شد: چای ایران سرآمد چای جهان است، اگر به آن بها دهند.
رئیس انجمن صنفی کارخانه‌داران چای شمال نیز حمایت این انجمن از اقدام شهرام قویدل را اعلام کرد.
سعید رحمت‌ سمیعی خواستار درنظر گرفتن نقش کارخانه‌دار در تفاهم‌نامه شرکت صدرا با سازمان چای شد و اظهار کرد: سرمایه‌گذاری درازمدت نظر کارشناسانه می‌خواهد و برای رسیدن به اهداف احیای صنعت چای در کنار قویدل و سازمان چای هستیم.
رئیس سندیکای کارخانجات چای شمال نیز گفت: از امروز فکر کنیم که چای را چگونه و برای چه کسی باید تولید کرد.
نعمت یاورزاده با اشاره به این‌که باید چای را اقتصادی ببینیم،
تأکید کرد: اگر فقط به فکر کمک دولت باشیم، ساماندهی چای راه به جایی نمی‌برد.
وی افزود: سال‌ها حضور دولت و سرمایه‌های دولت را در حوزه چای دیدیم، اما نتیجه‌ای نگرفتیم. پس از امروز فکر کنیم که چای را چگونه و برای چه کسی باید تولید کرد.
وی ادامه داد: میزان نیاز کشور به چای معلوم است و نگاه به مصرف چای ایرانی توسط رسانه‌ها باید تغییر کند.
رئیس سندیکای کارخانجات چای شمال اظهار کرد: چای ایرانی رقیب ندارد و اگر آن را رقابتی کنیم، درمان درد چای امروز را پیدا خواهیم کرد.
یاورزاده با اشاره به این‌که متأسفانه برخی از مسئولین کشوری نسبت به مسائل چای داخلی آگاه نیستند، خاطرنشان کرد: کارهای ناآگاهانه برای چای به این محصول ضربه می‌زند و رسانه‌ها باید این مسأله را به گوش همه برسانند.
استان گیلان دارای 32 هزار هکتار باغ چای است که سالانه از تبدیل برگ سبز آن‌ها حدود 35 هزار تن چای خشک به‌دست می‌آید. میزان مصرف سالیانه چای خشک در کشور نیز حدود یکصد هزار تن بر آورد می‌شود.
گفتنی است،
گروه سرمایه‌گذاری صدرا هم‌اکنون مالک باشگاه فرهنگی و ورزشی داماش و مجری طرح اعطای تسهیلات تعویض خودروهای فرسوده در سطح کشور است.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۳
0
0
با گفته رئیس سازمان چای که فرموده‌اند: "سازمان چای جدید سازمانی نوپا و تازه به دوران رسیده است" موافقم! واقعاً که تازه به دوران رسیده است! این‌همه داد و فریاد درخصوص تدوین برنامه راهبردی چای چه شد؟ رئیس سازمان چای در برنامه زنده تلویزیونی گفتند که برنامه راهبردی به وزیر تحویل شده. پس از آن فرمودند که جلسات مداومی درخصوص تدوین برنامه راهبردی در جریان است. ناگهان همه این رشته را پنبه نموده و کل صنعت چای را به یک بخش خصوصی واگذار کردند. (واقعاً جالب است). اصلاً سازمان چای قانوناً این اختیار را دارد که یک صنعت ملی را واگذار نماید؟ تکلیف نظارت بر تأمین منافع کشاورز و کارخانه‌دار چگونه است؟ چه کسی تضمین می‌نماید که این شرکت خصوصی تنها در راستای تأمین منافع مادی خود گام برنداشته و این رمق اندک از صنعت چای زا نیز نگیرد؟ واقعاً در این واگذاری، مصلحت صنعت چای درنظر گرفته شده است؟ هرچند انتصاب باشتاب معاونت بازرگانی و تنظیم بازار چای سازمان چای کشور که از حداقل تخصص در این زمینه بی‌بهره هستند، شائبه مصلحت‌اندیشی شخصی را تشدید می‌نماید. امیدوارم این عمل تیر خلاص بر صنعت چای کشور نباشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۳
0
0
اگه این دولت بوق پول کشاورزای بدبختو سر وقت می‌داد، این بنده خدا مجبور نبود با بخش خصوصی‌ها رایزنی کنه که بیاین مشکل بی‌پولی مارو حل کنید. انصاف هم خوب چیزیه! کی گفته کل صنعت چای به بخش خصوصی واگذار شده؟! البته این جمله فی‌نفسه جمله صحیحیه و باید هم این‌طور بشه و سازمان چای فقط نظارت کنه! ولی وقتی این صنعت خودش درآمدی نداره و دولت هم فقط حرف میزنه و حرف، چاره چیه؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۳
0
0
باور داشتن به اصل 44 قانون اساسی و عدم تصدی‌گری دولت در امور که قابلیت برون‌سپاری را دارد، جزء اصلی برنامه‌های توسعه‌ای کشور همواره بوده است. در مورد چای نیز بی‌توجهی به برنامه سوم و چهارم توسعه صرفاً به نابودی صنعت چای منتهی شد، بی‌آن‌که خوش‌بینانه یا بدبینانه به این موضوع نگاه کنیم. اما هر آن‌چه از دل این ماجرا برمی‌خیزد، برخلاف نظر برخی دوستان که مصالح تولی‌گری سازمان چای لحاظ نشده است! باید اذعان کرد که این حرکت اگر قاعده‌مند به مسیر خود ادامه دهد و ضمن حمایت بخش خصوصی، نقش نظارتی دولت نیز به‌درستی ایفاء شود، برون‌رفت از چالش‌های صنعت چای امکان‌پذیر است. اما به‌نظر می‌رسد هنوز برنامه اجرایی این طرح به فعلیت نرسیده، عده‌ای اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس منافع خود (که از محتوای کامنت اول مشخص است در طرح جابه‌جایی معاون بازرگانی)، مانع تراشی و ایجاد جو روانی را شروع کرده‌اند. طرح این‌گونه مسائل بیشتر از آن‌که از مصلحت‌خواهی‌ها و از سر دلسوزی بوده باشد، نوعی حرکت تخریبی رو به جلوست. قطعاً طی روزهای آینده آنانی که منافع سیاسی ـ اقتصادی خود را در بحث چای و سازمان متولی آن در خطر می‌بینند، بیشتر و بیشتر به آن دامن بزنند.
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۴
0
0
عدم تصدی‌گری دولت در اموری که قابلیت واگذاری را دارد، بسیار پسندیده است. قطعاً مدیریت خصوصی کارآمدتر از مدیریت بخش دولتی است. اما آیا تا کنون این واگذاری‌ها نتیجه مثبتی هم داشته؟ یا این واگذاری‌ها در واقع گذاشتن کلاه شرعی در اجرای اصل 44 بوده است؟ واگذاری صنایع، مخابرات و ... به چه بخش خصوصی صورت گرفته؟ سازمان تأمین اجتماعی، شرکت‌های وابسته به نهادهای نظامی و ... واقعاً بخش خصوصی هستند؟ در این مورد خاص اصلاً مالک این شرکت سرمایه‌گذاری صدرا کیست؟ آیا این همان شرکت صدراست که قرارگاه خاتم‌الانبیاء سهام آن را خریده و صاحب آن شده است؟ اگر این‌طور است که مطلب قبلی تأیید شد و این واگذاری، خصوصی‌سازی نیست، بلکه واگذاری برای استفاده از رانت به دوستان است. اگر نه سازمان محترم چای و یا خبرگزاری‌های محترمی که خبر را مخابره نموده‌اند، شرکت و مالکین آن را معرفی نمایند که البته این موضوع حداقل میزان اطلاع‌رسانی است. در نهایت نیز سئوال کامنت اول پابرجاست که آیا اصلاً سازمان چای اختیار قانونی برای این کار را دارد یا خیر؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۴
0
0
دوست عزیز! با یک سرچ کوچک در اینترنت یا حتی با کلیک بر روی آگهی شرکت صدرا در صفحه اول همین لاهیگ هم می‌توانید به اطلاعاتی درباره این شرکت دست پیدا کنید. ضمناً این شرکت صدرا با اون صدرا که توی کارای نفت و کشتیرانیه، فرق میکنه. شهرام قویدل، مدیرعامل این شرکت هم که از شرکت‌های خوشنام و موفق کشور درخصوص تعویض خودروهای فرسوده است، از مادری لاهیجانی و پدری رشتی متولد شده و با عرق و غیرتی که نسبت به گیلان داشته، در بحرانی‌ترین وضعیت، باشگاه داماش رو خریده و الآن هم در بحرانی‌ترین شرایط که نزدیک یک ساله دولت حق و حقوق چایکارای مظلوم رو نداده، وارد گود شده و طلب 22 میلیارد تومانی چایکارا رو تقبل کرده. یک خسته نباشید به ایشون و کسایی که پای اونو دوباره به گیلان وا کردن و یک تشکر از مدیریت سازمان چای برای این شجاعت و ریسک پذیری بالا که هم با عذرخواهی از چایکارا و هم با این تدبیر درست، کشاورزای بیچاره رو به حق و حقوق‌شون میرسونه...
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۵
0
0
با تشکر از توضیح دوست عزیز! درخصوص سرچ در اینترنت. باید به اطلاع این عزیز برسانم که سرچ انجام شده تنها سایت شرکت صدرا و تبلیغات فروش یا تعویض خودرو را نمایش می‌دهد و نشانی از ماهیت، مالکیت و یا سهامداران و به‌طور خلاصه، شناسنامه شرکت نیست. البته باید از ایشان تشکر نمود که در این شرایط به داد چایکاران که به نان شب محتاج شده‌اند رسیده، ولی قطعاً ایشان به‌عنوان یک بخش غیردولتی حتماً با حساب و برنامه‌ریزی در راستای تأمین منافع خود وارد این عرصه شده است. اصل ورود بخش خصوصی به عرصه تولید و اقتصاد نه تنها بد نیست، بلکه خیلی مفید نیز هست. بحث بر روی چگونگی ورود بخش خصوصی به این عرصه می‌باشد.
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۵
0
0
ما ایرانیان حافظه تاریخی نداریم، چون دو سال پیش وقتی شرکت "بهبود ایرانیان" وارد عرصه چای شد، این صحبت‌ها درخصوص نجات چای و ورود بخش توانمند خصوصی به عرصه چای و ... نیز گفته شد. چند کامیون را بار چای کردند و یک پرده نوشته جلوی آن‌ها نصب شد و فیلم و خبر و ... نتیجه: "بهبود ایرانیان" حواله چای خارجی را فروخت، ولی چای ایرانی در انبارها ماند که بعد از دو سال تازه دارن به قیمت زیر کیلویی 800 تومان می‌فروشند. البته در این حین چند نفر از نزدیکان به نوایی رسیدند؛ از جمله خواهرزاده [...] که تخصص ایشان عکاسی و فیلمبرداری از مجالس عروسی بود. حالا با ورود شرکت صدرا همان دیالوگ‌ها دوباره درحال بیان است. نجات صنعت چای، صنعت چای سفیدبخت شده و ... مسئولین محترم استانی که با این قدرت از این موضوع دفاع می‌کنند، واقعاً ابعاد موضوع را سنجیده‌اند و یا خیال‌شان راحت است که بعد از انتخابات سال آینده دیگر مسئول نیستند که پاسخگو باشند. هرچند آن‌هایی که مسئول هستند و هستند نیز پاسخگو نیستند! خدا به داد این ملت برسد. خدایا پناه بر تو.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۶
0
0
شمایی که این‌همه خوب اظهار نظر می‌کنی: اگه سازمان چای مطالبات کشاورز رو نگیره، میگی بی‌کفایته! اگه با سرمایه‌گذار وارد مذاکره بشه، میگی سازمان چای به چوب حراج زده! یکی میگه طرح راهبردی ساماندهی چای، یکی میگه مباحث استراتژیک چای... عزیز من! چایکار دنبال پول امسال و نگران مایحتاج سال آینده‌اش هست. اینقدر توو بین مردم عادی شعارهای توخالی ندید! خودت که برنامه‌ای نداری، اگه کسی هم خواست کاری بکنه، لااقل مانع نشو و گرفتاری مردم رو بیشتر نکن!!!
التماس دعا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
0
0
معاونت بازرگانی و تنظیم بازار چای سازمان چای کشور جناب آقای مجید فرد صفاری می‌باشد که کاملاً [...] بوده (البته [...] رو بهش دادن!!!) و اصلاً نمیدونه بازرگانی یعنی چه؟ وای به حال این‌که بخواد تنظیم بازار بکنه. همون بهتر که شهرام قویدل اومد. خدا امواتش رو بیامرزه. حالا هرکی که هست، دمش گرم. این بنده خدا هم اگه بتونه 6 سال می‌چرخونه، بعدش یکی دیگه میاد. این وسط [...] تو [...] کی میره؟ اینو دیگه همه میدونن. عمو حسن (همون که سوپر زنجیره‌ای داره) فامیلاشو استخدام کرده (داداش حسین و بر و بچ)، آقایون رئیس سازمان‌ها (2 سازمان) دختراشونو استخدام کردن. فقط موندند ناظرهای بدبخت که 6 ماه کار می‌کنند شبانه روزی با ماهی 410000 تومان. 6 ماه هم بیکارند. بعدش هم آقایون میان میگن ما شمارو که از 1 تا 8 سال (6 ماهه) سابقه دارین نمی‌خوایم، چون نه قراردادی هستین، نه روزمزدین و نه شرکتی. شما فقط نیروی حجمی هستین، یعنی تا حالا داشتین حمالی می‌کردین. رئیس جمهور محبوب ما هم هرچی گفته، برای کل ایران بوده، غیر از ناظرهای سازمان چای که اون‌ها شرایطش رو ندارن (شرایطش اینه که لیسانس یا فوق لیسانس کشاورزی نباشند، هرچیز دیگه باشه اشکال نداره). حالا این 6 سال رو اگه بهشون نیاز بود بمونن، شاید یه طوری شد. اگه نشد هم نشد، چون تووسری خور ما هستن. ممنون از سایت وزین لاهیگ. التماس دعا. یا علی.
باقری
|
United States of America
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
0
0
باقری: بسیاری از فعالان بخش چای این قرارداد را که به مدت 6 سال می‌باشد، قرارداد ترکمنچای صنعت چای قلمداد می‌کنند که دارای ایرادهای زیر می‌باشد:
1- انعقاد قرارداد با شرکت وابسته به یک نهاد نظامی، شرایط را برای دیگر فعالان در این بخش نامناسب و غیررقابتی می‌کند.
2- در این قرارداد، شرکت صدرا هیچ تعهدی بر خرید تضمینی و پرداخت برگ سبز چای کشاورزان ندارد و فقط 25 درصد بهای برگ سبز را در هنگام خرید پرداخت می‌نماید و این به شرطی است که کارخانجات بخش خصوصی تمایل به همکاری با این شرکت داشته باشند و با شرکت قرارداد امضاء نمایند. در غیر این صورت کارخانجات به هر قیمتی (توافقی) می‌توانند برگ سبز چایکاران را بخرند.
3- در بخش چای سالانه 70 میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌شود که در این قرارداد، چگونگی پرداخت آن و بخش دریافت کننده مشخص نشده است.
4- با توجه به این‌که تولید چای داخلی کافی نبوده، واردات چای خشک هر ساله در قالب ارائه حواله رسمی صورت می‌گرفته و این‌که انحصار این واردات کاملاً به [...] داده شود، به چه دلیل است؟ آیا اتحادیه چایکاران یا سندیکای کارخانجات گزینه‌های مناسب‌تری نبودند تا بتوانند از طریق درآمد حاصله از واردات چای به نوسازی باغات و صنعت چای بپردازند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
0
0
این دوست عزیز هم گویا نخونده، جو زده شدن و خواستن یه چیزی بگن، لال از دنیا نرن!!! اون بالا توضیح دادن که این صدرا با اون صدرا فرق می‌کنه. این صدرا کارش تعویض خودروهای فرسوده است و اون یکی توی کارای نفتی و کشتیرانی و وابسته به خاتم‌الانبیاء است. از بس عادت کردیم به همه چی سیاسی نگاه کنیم و نق بزنیم، چشامون دیگه سوی واقع‌بینی هم نداره!!! متأسفم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
0
0
در ادامه افاضات عزیزانی که مطالعه نکرده، شروع به تخریب فضا می‌کنند، باید عرض کرد که اگر اتحادیه چایکاران و یا سندیکای کارخانجات چای گزینه مناسب‌تری بودند(!!!) قطعاً قبل از ورود صدرا، پیشگام حل مشکلات خانمان برانداز چای می‌شدند؛ اگرچه هر دو تشکیلات یاد شده در جریان کم و کیف این قرارداد بوده و حضور نمایندگان‌شان در این نشست خبری، گویای امر بوده و در تعامل و تفاهم دوسویه گروه‌های صنفی چای و شرکت صدرا، منافع ذینفعان چای، بالاخص کشاورزان زحمتکش منظور خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
0
0
دوستانی که معتقد هستند شرکت صدرا در کار تعویض خودرو است، باید درنظر داشته باشند که سازمان‌های ذیربط در عرصه صنعت چای نتوانستند کاری بکنند، حالا این آقای بنگاه ماشین چه تخصصی در این زمینه دارد که می‌خواهد چای را نجات دهد؟ باید دید که پشت دست چه فرد یا افرادی امور را اداره خواهند کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
0
0
دولتی که فقط شعارهای توخالی حمایت از کارگران و کشاورزان میده، به‌خوبی به همه نشون داده که هیچ اهمیتی برای چای و برنج داخلی قائل نیست و فقط دنبال تجارت و بیزینس خودشه. حالا این وسط یکی پیدا شده توی این بلبشوی اقتصادی کشور و اوضاع نابسامان چای از گذشته تا حال که هیچ وقت هم تمومی نداره و با این اقتصاد دولتی، هیچ راه حلی هم نداره و تا ابد هم ادامه خواهد داشت و هیچ نسخه واحدی نمیشه براش پیچید، یه مرهم گذاشته روی زخم این بدبخت بیچاره‌ها... احتمالاً کار، کار انگلیسیاست، نه؟؟؟؟؟!!!!!
عزیزی کمنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
0
0
عزیزی کمنی: چه فرقی می‌کنه چای رو کی می‌خره؛ صدرا یا شتیلا؟ چرا از زبان گویا خبری نیست؟ حتماً داره در تهران باز دنبال عزل رؤسای ادارات است. آقایان! چرا در شهر جریانی دنبال حذف لاهیجانی‌هاست؟ معلومه خواب‌هایی می‌خواهند ببینند. چرا از مدیران لاهیجی می‌ترسند و دنبال مازنی هستند؟! نماینده قبلی هم دنبال حذف لاهیجانی‌ها بود. از لاهوتی و رهبری و قربانی یاد بگیرید؛ حتی اجازه نمی‌دهند یک نفر غیبت رئیس اداره را بکند. ولی این آقا آدم اجیر می‌کند تا حتی آبدارچی اداره را خراب کند!!! رفت توی اداره‌ای گفت: ای آبدارچی کوره پیدا کودین؟ چون آبدارچیه از مخالفینش بود. چه شود!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Finland
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
0
0
جالبه که از نماینده محترم شهر لاهیجان خبری نیست! آیا ایشان خیلی درگیر کارهای سیاسی و یا شخصی هستند که موضوع به این مهمی (چای) برای ایشان در اولویت پایین‌تری قرار دارد، یا این‌که منتظر هستند ببینند در این زورآزمایی، طرف قوی‌تر کیست؟ شاید هنوز روی مسائل [...] این موضوع به توافق لازم نرسیده‌اند و هنوز درحال مذاکره هستند!!!!!!!!!!!
نظرات بینندگان