پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۱
رئیس سازمان چای کشور:

وضعیت چای در دو سال گذشته بهبود پیدا کرده است

علی محرر گفت: در برنامه‌ریزی‌های چای باید به گونه‌ای عمل کنیم تا منافع چایکار، کارخانه‌دار و مصرف کننده تأمین شود.
رئیس سازمان چای کشور گفت: ورود چایکار به باغ نیازمند انگیزه است.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی سازمان چای کشور، علی محرر متوسط باغ‌های چای برای کشاورزان را 6 دهم هکتار دانست و اظهار کرد: کشاورز، کارخانه‌دار و بازار باید از چای سود ببرند.
وی چای را دارای ارقام مختلف و نرخ‌های متفاوت عنوان کرد و افزود: چای خشک دارای ارقام قلمی، ممتاز، شکسته و باروتی است.
محرر با بیان این‌که کشاورزان بزرگ باغ‌های چای را رها کرده‌اند، تصریح کرد: کشاورزان دارای قطعه‌های کوچک برای امرار معاش وارد باغ‌ها می‌شوند.
رئیس سازمان چای کشور ورود چایکار به باغ را نیازمند انگیزه خواند و ابراز کرد: بانک‌ها باید به کشاورزان پیش‌پرداخت بدهند و در واقع چای از چایکار پیش‌خرید شود.
وی چای را دارای داستانی غم‌انگیز دانست و خاطرنشان کرد: وضعیت چای در مدت دو سال گذشته بهبود پیدا کرده است.
محرر از احداث سه کارخانه چای سبز از سال 1389 تا کنون در گیلان خبر داد و بیان کرد: 5 کارخانه چای سبز دیگر راه‌اندازی می‌شود.
رئیس سازمان چای کشور با اشاره به احداث 40 کارخانه بسته‌بندی چای در گیلان اذعان کرد: بخشی از چای سنواتی را توانستیم به کمپوست تبدیل کنیم.
محرر ابراز کرد: در برنامه‌ریزی‌های چای باید به گونه‌ای عمل کنیم تا منافع چایکار، کارخانه‌دار و مصرف کننده تأمین شود.
همچنین مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان از صدور 16 پروانه استاندارد برای کارخانه‌های چایسازی استان خبر داد و گفت:
نظارت بیشتر بر محصولات کشاورزی و ارگانیک در افزایش تعداد پروانه‌های استاندارد تأثیرگذار است.
محمدعلی یوسفی استقبال نکردن کارخانه‌دارها در اخذ پروانه کاربردی علامت استاندارد را از مشکلات صنعت چای نامید و خاطرنشان کرد: این امر نشان می‌دهد تعداد کارخانه‌هایی که باید چای کیفی تولید کنند، کم است و دلیل این موضوع نیز استقبال نکردن کارخانه‌دارها برای استانداردسازی است.
وی با اشاره به مزایای تولید چای سالم و ارگانیک اذعان کرد: چای، نوشیدنی ارزان قیمت و یک محصول راهبردی است که برای نجات آن باید وزارتخانه‌ها مصوبه شورای عالی استاندارد را اجرا کنند.
یوسفی رعایت استاندارد در تولید را مهم خواند و تصریح کرد: نخستین تأثیر رعایت نکردن استانداردها، در بنگاه‌های زودبازده نمایان می‌شود.
وی ادامه داد: با خارج کردن بنگاه‌های بدون استاندارد از چرخه تولید ملی، باری بر مشکلات اقتصادی جامعه اضافه می‌شود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با تأکید بر ضرورت استانداردسازی، آن را یکی از اساسی‌ترین اصول ایجاد اعتماد اجتماعی و رضایت‌مندی مشتریان و عامل مؤثر در شکوفایی صنعت و رونق اقتصادی نامید.
به گفته یوسفی، تعداد 170 کارخانه چای در گیلان به ثبت رسیده که از بین این تعداد، بالغ بر 150 کارخانه امسال فعال بودند و برگ سبز تحویل گرفتند و چای تولید کردند و 16 کارخانه بسته‌بندی چای دارای پروانه کاربردی علامت استاندارد هستند.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۵
0
0
در دولت اراده‌ای از حمایت صنعت چای دیده نمی‌شود. مردم گیلان خود باید این صنعت مهم را حفظ کنند. فعلاً ارزان‌ترین کالای ایرانی، همین چای است!!!
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
0
0
يكي از دوستان اينجانب نقل مي‌كند بنده با فرزندان مرحوم آيت‌الله بهجت دوست و آشنا هستم. يك روز در خانه آن مرحوم چاي تمام شده بود. ما رفتيم از جایي چاي آورديم و دم كرديم. ايشان به محض اين‌كه چاي را چشيدند، گذاشتند زمين و ميل نفرمودند و گفتند: اين چاي، چاي خارجي است. ببين عالمان باتقوي چقدر به محصولات كشور خود حميت داشتند و مردم كشور ما و دولتمردان چقدر!!!!!
نظرات بینندگان