پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۰

شجاع‌الدین طایفه "لاهیجان در نگاهی دیگر" را منتشر کرد

ویژگی برجسته این کتاب نسبت به سایر کتاب‌هایی که تا کنون در مورد لاهیجان نوشته شده، این است که این کتاب سیمای لاهیجان را از سال 1300 به بعد مورد بررسی قرار می‌دهد.
شجاع‌الدین طایفه ـ نویسنده و پژوهشگر لاهیجانی ـ کتاب "لاهیجان در نگاهی دیگر" را روانه بازار نشر کرد.
به گزارش "لاهیگ"، در کتاب "لاهیجان در نگاهی دیگر" عناوینی چون موقعیت شهر لاهیجان و وجه تسمیه آن، کشاورزی، معماری، دانشگاه‌ها، نژادها، باور و گویش، آداب و رسوم، لاهیجان از زبان آمار، رخدادهای لاهیجان در گذشته، وکلای لاهیجان و بسیاری دیگر از مباحث مربوط به شهر لاهیجان توسط این محقق در مدت یک سال و نیم گردآوری و تدوین شده است.
ویژگی برجسته این کتاب نسبت به سایر کتاب‌هایی که تا کنون در مورد لاهیجان نوشته شده، این است که این کتاب سیمای لاهیجان را از سال 1300 به بعد مورد بررسی قرار می‌دهد.
کتاب "لاهیجان در نگاهی دیگر" که در سال 1390 از سوی انتشارات میر ماه به چاپ رسیده است، هم‌اکنون در سراسر کتابفروشی‌های گیلان موجود است.
شجاع‌الدین طایفه، بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گیلان است که پیش از این رمان "گریز" را در سال 1384 منتشر نموده بود.
نظرات بینندگان