پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۳
استاندار گیلان:

شهرداری‌ها در اصلاح سبک زندگی مؤثر عمل کنند

کیهان هاشم‌نیا شهرداری‌ها را کانون اقتصاد شهری دانست و اضافه کرد: تبدیل شدن شهرداری‌ها به محور اقتصاد شهری، از جمله موارد مهمی به‌شمار می‌رود که شهرداری‌ها باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.
استاندار گیلان با اشاره به این‌که جامعه شهری، الگوی نظم و مقررات را از مسئولان می‌طلبد، گفت: اگر چنان‌چه بخواهیم هماهنگی بین اجزای مدیریتی یک سازمان و یا یک کشور را مثال بزنیم، می‌توانیم در یک مقیاس کوچک به شهرداری‌ها اشاره کنیم.
به گزارش "لاهیگ"، کیهان هاشم‌نیا
در جمع شهرداران استان گیلان انتظار مردم از شهرداری‌ها را الگوی مدیریت و مشارکت عنوان کرد و افزود: شهر، الگوی مدیریت و مشارکت است و شما تنها در بعد ساخت و ساز شهری فعالیت ندارید، بلکه مدیر شهری هستید و بزرگترین هنر شما، ایجاد مشارکت در میان آحاد مردم و نهادهای مردمی با شماست.
وی با بیان این‌که قضاوت اولیه مردم نسبت به وضعیت شهرها بر اساس خدماتی است که شهرداری‌ها ارائه می‌دهند، اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری تنها شهردار و شورای شهر نیست، بلکه همه افرادی هستند که در عمران، آبادانی و فرهنگ شهر دخیل هستند.
وی شهرداری‌ها را کانون اقتصاد شهری دانست و اضافه کرد: تبدیل شدن شهرداری‌ها به محور اقتصاد شهری، از جمله موارد مهمی به‌شمار می‌رود که شهرداری‌ها باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.
استاندار گیلان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خراسان شمالی در زمینه آسیب‌شناسی سبک زندگی، گفت: سبک زندگی عمدتاً به‌واسطه مواجهه با مؤلفه‌های زندگی‌ساز است و مؤلفه‌های زندگی‌ساز در شهر، توسط شهرداری‌ها ایجاد می‌شوند.



هاشم‌نیا تصریح کرد: شهرداری‌ها در بودجه و زمان مردم و مدیریت فرهنگ شهری نیز می‌توانند نقش به‌سزایی را ایفاء نمایند و در بحث مربوط به مدیریت فرهنگی و گذران شهری نیز بخش اعظم آن مربوط به شهرداران می‌باشد.
وی با بیان این‌که حل مشکلات آب‌گرفتگی و پسماندها از جمله موارد مهمی به‌شمار می‌رود که شهرداران باید سریعاً نسبت به رفع آن اقدام نمایند، تأکید کرد: اجرای برنامه‌های بلند مدت لازم است، اما مردم از شهرداری‌ها انتظار دارند این‌گونه از مشکلات آن‌ها به‌صورت فوری حل شود.
وی با اشاره به این‌که برخی از شهرداران با کمترین هزینه بیشترین رضایتمندی را ایجاد کردند، افزود: از امکانات موجود به بهترین شکل ممکن در جهت عمران، آبادانی و سازندگی شهر استفاده نماییم.
هاشم‌نیا با اشاره به اهمیت مدیریت یکپارچه شهری اظهار داشت: باید در جهت مدیریت یکپارچه شهری و هماهنگی‌های بیشتر گام برداریم و حتی با توجه به این‌که تراکم جمعیت در گیلان بالاست و شهرها به یکدیگر بسیار نزدیک‌اند، شهرداری‌ها در مدیریت شهری خود با همدیگر هماهنگ باشند و به‌صورت جزیره‌ای کار نکنند.
در ادامه این نشست، محمد اکبرزاده ـ معاون سیاسی و امنیتی و سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان ـ اظهار داشت: باید با تدبیر، برنامه‌ریزی و تعامل متقابل در جهت توسعه، تعالی و سازندگی استان گام برداریم.
همچنین مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های گیلان در این نشست
با اشاره به تأسیس این سازمان در اواخر دهه 1360 گفت: 31 سازمان همیاری شهرداری‌ها در کشور وجود دارد که 25 سازمان در سطح کشور از وضعیت مطلوب و خوبی برخوردارند.
خداداد قنبرزاده پشتیبانی از شهرداری‌ها را از وظایف سازمان همیاری شهرداری‌ها دانست و اظهار امیدواری نمود که این سازمان
با کمک همه شهرداران به سازمانی موفق در سطح استان گیلان تبدیل شود.
در ادامه این نشست، ضمن قدردانی از زحمات کاظم کسرایی، خداداد قنبرزاده ـ معاون فرمانداری لاهیجان و مدیرکل اسبق حوزه استاندار گیلان ـ به‌عنوان مدیرعامل جدید سازمان همیاری شهرداری‌های گیلان معرفی شد.
نظرات بینندگان