عضو اتحاديه چايكاران شمال:
اسانس مرغوب بيمهريها به چاي را از بين ميبرد
پرويز شعباني با اظهار تأسف از اينكه ذائقه مردم كشورمان به چايهاي خارجي عادت داده شده است، اظهار كرد: چايهاي خارجي اسانس زده شده كه اغلب اسانس آنها مواد شيميايي بود و براي سلامت مصرفكنندگان مضر است، جايگزين چاي خالص ايراني شده كه جزء بهترين چايهاي دنيا محسوب ميشود.
عضو اتحاديه چايكاران شمال با تأكيد بر اينكه نبايد چايهاي خريداريشده از كارخانههاي توليدكننده، داخل انبارها باقي بماند، گفت: تا زماني كه چايهاي توليد شده در كشورمان داخل انبارها باقي ميماند، هيچ مشكلي از توليدكنندگان چاي كشورمان رفع نخواهد شد.
پرويز شعباني در گفتوگو با خبرگزاري ايسنا، با اظهار تأسف از اينكه ذائقه مردم كشورمان به چايهاي خارجي عادت داده شده است، اظهار كرد: چايهاي خارجي اسانس زده شده كه اغلب اسانس آنها مواد شيميايي بود و براي سلامت مصرفكنندگان مضر است، جايگزين چاي خالص ايراني شده كه جزء بهترين چايهاي دنيا محسوب ميشود.
وي با اشاره به اينكه در داخل كشور اجازه زدن اسانس به چايهاي ايراني داده نميشود، خاطرنشان كرد: متأسفانه به دليل اينكه واردكنندگان چاي خارجي به كشورمان سودهاي هنگفتي از اين اقدام كسب ميكنند، از اسانس زدن به چايهاي داخل كشور حمايت نميشود، درحالي كه دادن مجوز زدن اسانس مرغوب و بهداشتي به چايهاي داخلي ميتواند بسياري از بيمهريهايي را كه به چاي كشورمان ميشود از بين ببرد.
شعباني در پايان، خاطرنشان كرد: دولت بايد تصميم بگيرد كه واردكنندگان را وادار كند در مقابل 100 درصد واردات چاي خارجي، 60 درصد چاي ايراني خريد و با وارداتيها مخلوط كنند.