فرماندار لاهيجان، خواستار شد:
تحویل به موقع اطلاعات اقتصادي خانوارها
احمد آقايي، گفت: ۴۴ايستگاه در اين شهرستان، جمعآوري اطلاعات اقتصادي خانوارها را برعهده دارند. از اين تعداد ايستگاه، ۳۲مركز در مناطق روستايي و مابقي در مناطق شهري لاهيجان مستقر هستند. در اجراي اين طرح، ۸۰نيروي آمارگير به همراه بيش از ده كارشناس فعاليت دارند.
فرماندار لاهيجان، گفت: ۴۴ايستگاه در اين شهرستان، جمعآوري اطلاعات اقتصادي خانوارها را برعهده دارند.
احمد آقايي در گفتوگو با خبرگزاری ايرنا، افزود: از اين تعداد ايستگاه، ۳۲مركز در مناطق روستايي و مابقي در مناطق شهري لاهيجان مستقر هستند.
وي، اظهار داشت: در اجراي اين طرح، ۸۰نيروي آمارگير به همراه بيش از ده كارشناس فعاليت دارند.
وي، افزود: طرح اطلاعات اقتصادي خانوار، يكي از طرحهاي بااهميت دولت است كه میبايست با دقت در جهت انجام آن اقدام كرد.
وي، يادآور شد: طرح اقتصاد خانوار بايد در زمان تعهد دولت نهم به اجرا برسد و از آنجایي كه دولت نهم در پايان دوره فعالت خود است، اجراي اين طرح از شجاعت بالايي برخوردار است.
وي، گفت: از كليه مردم شهرستان لاهيجان انتظار داريم تا اطلاعات اقتصادي خانوارهاي خود را به موقع به مراكز جمعآوري اين اطلاعات تحويل دهند.
وي، افزود: به منظور اطلاعرساني به مردم درخصوص شركت در اين طرح نيز تبليغات لازم در اين شهرستان انجام شده است.
وي، يادآور شد: اجراي اين طرح از ۱۲مرداد در شهرستان لاهيجان آغاز و تا دهم شهريور نيز ادامه خواهد داشت.
شهرستان لاهيجان با داشتن بيش از ۱۶۰روستا و دو منطقه شهري لاهيجان و رودبنه، داراي بيش از ۱۶۲هزار نفر جمعيت است.