بارش باران بیش از پنج میلیارد ریال در رودبنه خسارت برجاگذاشت
شهردار رودبنه گفت: بارش شدید باران همچنین موجب تخریب یك پل چوبی در این بخش شد و به برخی از تأسیسات شهری نیز خسارت وارد كرد.
شهردار رودبنه گفت: بارش شدید باران طی روزهای اخیر بیش از پنج میلیارد ریال در این بخش خسارت وارد كرده است.
علی منصوری در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: بر اثر این بارندگیها، طبق بررسی كارشناسان شهرداری رودبنه، بسیاری از منازل با مشكل آبگرفتگی روبرو شده و تعداد 10 باب منزل مسكونی و بیش از 50 انبار برنج منطقه دچار خسارت شدهاند.
وی افزود: همچنین بارش باران در رودبنه موجب طغیان رودخانه سید علی اكبری و تخریب جادههای این شهر شده است.
شهردار رودبنه ادامه داد: بارش شدید باران همچنین موجب تخریب یك پل چوبی در این بخش شد و به برخی از تأسیسات شهری نیز خسارت وارد كرد.
منصوری یادآور شد: انتظار میرود تا به منظور جبران این خسارتها، حمایتهای لازم از سوی مسئولان ستاد حوادث استان از شهرداری رودبنه صورت گیرد.
شهر رودبنه با حدود پنج هزار نفر جمعیت در چهار كیلومتری لاهیجان واقع است.