نظارت كافی بر جایگاههای سیانجی گیلان وجود ندارد
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی از مسئولان شرکت پخش فرآوردههای نفتی گیلان خواست نظارت کافی بر جایگاههای سی ان جی استان بنمایند تا بسیاری از مشکلات حل شود و لزومی نیز ندارد سرنشینان خودرو هنگام سوختگیری پیاده شوند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی از عدم نظارت شرکت پخش فرآوردههای نفتی گیلان بر جایگاههای سی ان جی استان مبنی بر دریافت مبالغ اضافی از مشتریان انتقاد و اذعان کرد: مردم را نباید در فصول بارندگی و سرما که جایگاهها فاقد سرپناه هستند پیاده کرد.
دکتر محمدحسین قربانی در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا دریافت مبالغ اضافی توسط کارگران جایگاههای سی ان جی گیلان و فاقد سرپناه بودن برای مسافران بهزور پیاده شده، اعم از کودکان، نوزدان و سالمندان را دارای معضلات اجتماعی دانست و تصریح کرد: بهنظرم نشستن اینگونه مسافرین در خودروها هنگام سوخت هیچگونه خطری ایجاد نمیکند.
وی ابراز داشت: اگر قرار است مسافران را پیاده کنند، باید یک جایگاه سرپوشیده برای انتظار مسافرین در جایگاههای سی ان جی گیلان احداث شود و آنانی که معذوریتهای خاصی برای پیاده شدن دارند، بتوانند منتظر بمانند تا سوختگیری انجام شود.
به گفته قربانی، دریافت مبالغ اضافی از مشتریان در جایگاههای سی ان جی گیلان، سیاست شرکت نفت نیست، بلکه عدم نظارت کافی بر عملکرد جایگاهها و کارگران و مجموعه تحت پوشش است و اگر یک نظارتی صورت بپذیرد، این مشکلات بهوجود نمیآید و سیستم وزارت نفت هم معتقد است نباید چنین مشکلاتی وجود داشته باشد.
وی از مسئولان شرکت پخش فرآوردههای نفتی گیلان خواست نظارت کافی بر جایگاههای سی ان جی استان بنمایند تا بسیاری از مشکلات حل شود و لزومی نیز ندارد سرنشینان خودرو هنگام سوختگیری پیاده شوند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بهجای پیاده کردن مسافرین، از روشهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی بیشتر نظیر "مصرف دخانیات در جایگاه ممنوع" میتوان بهره گرفت تا اینگونه فرهنگها در بین مردم نهادینه شود.
قربانی درباره وضعیت جایگاههای سی ان جی حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر بیان داشت: در آستانه اشرفیه دو جایگاه وجود دارد، ولی تکلیف آنها هنوز مشخص نیست و درگیری بین پیمانکار و شهرداری از جمله مهمترین دلایل آن است.