پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۵۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۹
معاون سياسی سپاه قدس گيلان تشریح کرد:

پشت پرده تغییر استاندار گیلان

سرهنگ پاسدار یوسف پورخرسند در ادامه به سئوالات مطرح شده از سوی حاضران پاسخ گفت که از جمله سئوالات جالب توجه در این بین می‌توان به سئوالی در مورد دلیل عزل استاندار سابق گیلان اشاره کرد.
نشست سیاسی بسیجیان سیاهکل با محوریت اجلاس سران جنبش عدم تعهد با حضور معاون سياسی سپاه قدس گيلان در مسجد جامع سیاهکل برگزار شد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از "در سیاهکل"، معاون سياسی سپاه قدس گيلان در این مراسم با قدردانی از میزبانی شایسته این دوره از نشست اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در ایران، اظهار داشت: اولین نشست سران کشورهای جنبش عدم تعهد در سال ۱۹۶۱ و بعد از جنگ جهانی دوم که کشورهای پیروز، سازمان ملل متحد را به‌وجود آوردند و همه جهان را بین خود تقسیم کردند، شکل گرفت که فقط کشورهای آفریقایی و اروپایی در آن شرکت کردند، ولی امروز در این نشست به میزبانی ایران، چهار قاره شرکت نمودند.


سرهنگ پاسدار یوسف پورخرسند در ادامه به سئوالات مطرح شده از سوی حاضران پاسخ گفت که از جمله سئوالات جالب توجه در این بین می‌توان به سئوالی در مورد دلیل عزل استاندار سابق گیلان اشاره کرد.
وی در پاسخ به این سئوال گفت: بپذیریم که این سئوال، سئوال سختی است. قبل از ماه مبارک رمضان مجمع نمایندگان گیلان در دیداری که با مهدی سعادتی داشتند، به این جمع‌بندی رسیدند که تا پایان دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد، وی استاندار گیلان باشد.
معاون سياسی سپاه قدس گيلان افزود: ولی بنا به شنیده‌های من، جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد از یک ارتباط بین آقای سعادتی و دکتر قالیباف خبردار شده بودند و با خبر ارتباط بین این دو شخص، سریعاً دستور به جابه‌جایی استاندار سابق گیلان را دادند.
پادنگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۶
0
0
پادنگ: کسی شما را مجبور نکرده است پاسخ نادرست بدهید. سعادتی مثل قهرمانی طرفدار دولت احمدی‌نژادبود. آن‌هایی که در 1388 از نمایندگان گرفته، اغلب خانواده شهدا و نمایندگان و شورای شهر و پزشکان و مدیران اصناف و دانشگاهیان از پاسگاه اصولگرایی و اصلاح‌طلبی مطبوعاتی که!!؟ جوانان را به طرفداری آقایان موسوی و کروبی و رضایی ترغیب می‌کردند، با سفره و وعده وعیدهای متعارف و غیرمتعارف! که نسبت به مردم عدالتخواه و آگاه در اقلیت قرار داشتند. الآن همان طرفداران آقایان در استانداری 80 درصد ادارات دیگر کمتر به رفتن سعادتی دامن زدند و خرسندند و هاشم‌نیا را آوردند که کارهای دولت نیمه‌کاره سمبل کاری شود و سودجویان در مجلس کاسه گدایی برای گرفتن بودجه و اشتغال را دامن بزنند. هاشم‌نیا با توجه به این‌که جامعه‌شناسی خوانده بود، باید اطرافیان خود را می‌شناخت. بنابراین اگر آقای هاشم‌نیا طرفدار احمدی‌نژاد بود، چرا مخالفین دولت برایش ساق دوشی کردند؟ قهرمانی و عبداللهی را برای چه برداشتند؟ تازه قالیباف قرار نیست کاندیدای ریاست جمهوری شود!؟ ریاست جمهوری از آن افرادی که بر سر زبان‌ها قرار دارند نخواهد بود! سعی کنید با بصیرت پاسخ دهید. همه دان که نیستید!
نظرات بینندگان