پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۷
در هفته بیست و سوم رقابت‌های فوتبال لیگ جوانان گیلان حاصل شد:

تساوی تیم‌های فولاد تیام بیستون فومن و شهرداری لاهیجان

در رقابت‌های فوتبال لیگ جوانان استان گیلان، 14 تیم حضور دارند كه به صورت دوره‌ای و رفت و برگشت با هم به رقابت می‌پردازند.
رقابت‌های فوتبال لیگ جوانان استان گیلان با انجام شش دیدار از هفته بیست و سوم در شهرهای مختلف این استان پیگیری شد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، در جریان این رقابت‌ها و در دیدارهای برگزار شده، تیم فوتبال جوانان شاهین رشت با دو گل بندر و كشتیرانی انزلی را شكست داد.
همچنین دیدار تیم‌های فوتبال نوجوانان كوثر رشت با شهرداری رودسر با نتیجه مساوی یك بر یك خاتمه یافت و تیم فوتبال جوانان شهدای نویر بندر انزلی نیز با نتیجه دو بر صفر برابر شهرداری خمام به برتری رسید.
دیدار تیم‌های فوتبال جوانان مقاومت نوین رشت با سپیدرود نیز با نتیجه مساوی دو بر دو و دیدار تیم‌های جوانان فولاد تیام بیستون فومن با شهرداری لاهیجان با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.
در دیگر دیدار برگزار شده این رقابت‌ها، تیم فوتبال جوانان شهرداری تولم شهر موفق شد با نتیجه دو بر صفر شهرداری ماسال را شكست دهد.
در جدول رده‌بندی این رقابت‌ها، تیم فوتبال جوانان شاهین رشت با كسب 51 امتیاز در صدر قرار دارد، تیم‌های شهدای نویر انزلی و سپیدرود رشت نیز به ترتیب با كسب 48 و 39 امتیاز در رده‌های بعد قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، در رقابت‌های فوتبال لیگ جوانان استان گیلان، 14 تیم حضور دارند كه به صورت دوره‌ای و رفت و برگشت با هم به رقابت می‌پردازند.
نظرات بینندگان