بیش از 1500تن كود بین كشاورزان سیاهكلولاهیجان توزیع شد
رئیس اداره تعاون روستایی لاهیجان گفت: هماكنون بیش از 50 هزار نفر از كشاورزان و روستاییان این دو شهرستان عضو شركتهای تعاونی تحت پوشش این اداره هستند.
رئیس اداره تعاون روستایی لاهیجان از توزیع بیش از یك هزار و 500 تن كود شیمایی بین كشاورزان شهرستانهای لاهیجان و سیاهكل خبر داد.
هادی شریعت ناصری در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا افزود: توزیع این میزان سهیمه كود توسط 19 شركت تعاونی روستایی تحت پوشش این اداره در شهرستانهای مزبور انجام گرفته است.
وی در ادامه گفت: هماكنون بیش از 50 هزار نفر از كشاورزان و روستاییان این دو شهرستان عضو شركتهای تعاونی تحت پوشش این اداره هستند.
شریعت ناصری اظهار كرد: همچنین در زمان حاضر 47 شركت تعاونی روستایی در شهرستانهای لاهیجان سیاهكل فعالیت دارند.
وی افزود: تهیه و توزیع نهادههای كشاورزی، همچون كود و سم، توزیع كالاهای كوپنی و ... از مهمترین فعالیتهای این شركتهای تعاونی است.
رئیس اداره تعاون روستایی لاهیجان در ادامه كمبود نقدینگی را یكی از مشكلات مهم شركتهای تعاونی روستایی این شهرستان اعلام كرد و افزود: حمایت از شركتهای تعاونی روستایی بدون تردید نقش مؤثری در حمایت از كشاورزان و روستاییان عضو خواهد داشت.