پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۳

لاهیجان دارای 23هزارو816هكتار اراضی زیر كشت برنج است

مدیر جهاد كشاورزی لاهیجان گفت: تا كنون 84 درصد از زمین‌های كشاورزی این شهرستان توسط كشاورزان شخم اولیه زده شده است.
مدیر جهاد كشاورزی لاهیجان گفت: تا كنون 84 درصد از زمین‌های كشاورزی این شهرستان توسط كشاورزان شخم اولیه زده شده است.
علی امیری میکال در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: همچنین در 31 درصد از اراضی این شهرستان امسال عملیات شخم دوم و آماده‌سازی زمین صورت گرفته و 80 درصد از زمین‌های زیر كشت برنج منطقه خزانه‌گیری شده است.
وی افزود: شهرستان لاهیجان با داشتن 184 روستا دارای 23 هزار و 816 هكتار از اراضی زیر كشت برنج می‌باشد.
امیری میکال ادامه داد: طبق آمار سال‌های گذشته، به‌طور متوسط در هر هكتار از اراضی این شهرستان سالانه 4 هزار و 700 كیلوگرم شلتوك به‌دست می‌آید و از این میزان نیز 60 درصد به برنج سفید تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت تولید برنج در لاهیجان افزود: تولید برنج یكی از منابع مهم اقتصادی كشاورزان منطقه به‌شمار می‌رود.
مدیر جهاد كشاورزی لاهیجان اضافه كرد: هاشمی و اقلام محلی دیگر از مهمترین گونه‌های برنجی است كه توسط كشاورزان منطقه تولید می‌شود.
نظرات بینندگان