سرهنگ پاسدار احمد اصغرپور خبر داد:
افزايش 8 درصدی کشف مواد مخدر صنعتی در لاهیجان
فرمانده نیروی انتظامي لاهيجان از کاهش 100 درصدي تصادفات فوتي درون شهري در ايام نوروز امسال در اين شهرستان خبر داد.
فرمانده نیروی انتظامي لاهيجان از کاهش 100 درصدي تصادفات فوتي درون شهري در ايام نوروز امسال در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از پايگاه اطلاعرساني پليس، سرهنگ پاسدار احمد اصغرپور با اعلام اين خبر اظهار داشت: در ايام نوروز 1391 شاهد کاهش 100 درصدي تصادفات فوتي درون شهري و كاهش 38 درصدي انواع سرقتها در اين شهرستان بوديم که اين خود نشانگر اقدامات مناسب و حضور پررنگ پليس در سطح شهرستان بوده است.
وی افزود: پليس مبارزه با مواد مخدر لاهیجان نيز در راستاي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي مبارزه با معتادين پرخطر موفق شد تعداد 45 نفر معتاد و خرده فروش را دستگير و در بازرسي از آنها، مقاديري مواد مخدر صنعتي کشف کند که اين رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزايش 8 درصدي را داشته است.
فرمانده نیروی انتظامي لاهيجان بيان داشت: افزايش و تقويت واحدهاي گشتي در طول ايام نوروز نيز منجر به کاهش 20 درصدي سرقتهاي مهم و خشن در سطح شهرستان شده است.
اصغرپور حضور كمنظير مسافران نوروزي در لاهيجان در تعطيلات نوروز 1391 را نشانگر موفقيت طرحهاي امنيتي، انتظامي و ترافيكي پليس اعلام نمود.
فرمانده نیروی انتظامي لاهيجان به افزايش گشتيهاي انتظامي به صورت 24 ساعته نيز اشاره كرده و بيان داشت: علاوه بر گشتيهاي خودرویي و موتوري، اين فرماندهي با استفاده از عوامل گشت پياده و استقرار چادر و ايستگاههاي ثابت، محل اسكان و تردد مسافرين را در تمام مدت شبانهروز كنترل و توانسته است با موفقيت، هدايت و امنيت مسافران را فراهم نمايد.