پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۰

بیانیه اعلام حمایت دانشجویان لاهیجان‌وسیاهکل از ایرج ندیمی

جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، آزاد اسلامی و سما واحد لاهیجان و سیاهکل با امضاء و انتشار بیانیه‌ مشترکی، حمایت قاطع خود را از نامزدی ایرج ندیمی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام کردند.
جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، آزاد اسلامی و سما واحد لاهیجان و سیاهکل با امضاء و انتشار بیانیه‌ مشترکی، حمایت قاطع خود را از نامزدی ایرج ندیمی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام کردند.
به گزارش "لاهیگ"، متن کامل این بیانیه به این شرح است:
"انتخابات در هر کشور و جامعه‌ای یکی از معیارها و مظاهر بارز آزادی و مردم‌سالاری محسوب می‌شود که در نظام مقدس جمهوری اسلامی از بدو پیروزی انقلاب تا کنون به‌طور متوسط هر سال یک بار مردم پای صندوق‌های رأی آمدند و مسئولین نظام را انتخاب کردند. این حضور و این مردم‌سالاری در هیچ جای دنیا سابقه ندارد و اکنون پس از گذشت 33 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد بهار بیداری اسلامی در کشورهای جهان هستیم. از این‌رو انتخابات مجلس شورای اسلامی از انتخابات‌های دیگر متمایز و حساس‌تر می‌شود. انتخاباتی که اکنون به‌طور قطع بزرگترین و مهمترین کارزاری است که می‌تواند دشمن را در عرصه جنگ نرم فرسخ‌ها عقب رانده و خوار و ذلیل و مأیوس کند؛ زیرا از طرفی، قانونگذاران آینده کشور انتخاب می‌شوند و از سویی دیگر با حضور گسترده، قدرت و صلابت و اوج مردم‌سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان می‌کشانیم. انتخاباتی که حضور در آن یکی از مظاهر شکر نعمت تنفس در فضای آزاد و به‌دور از وابستگی جمهوری اسلامی است. لذا از مردم عزیز کشور، خصوصاً شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل می‌خواهیم تا همچون گذشته حتی پرشورتر از قبل در انتخابات پیش رو آگاهانه حضور یافته و اقتدار نظام مقدس‌مان را به همگان نشان دهند.
از این‌رو بر خود لازم می‌بینیم تا ضمن تأکید بر شاخص‌های مهم سیره امام و رهبری معظم (ولایت‌مداری و قانون‌گرایی) که پیش‌نیاز حضور خدمتگزاران خانه ملت است، اعلام نماییم که ما دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، آزاد اسلامی و سما واحد لاهیجان و سیاهکل با احساس مسئولیت در قبال جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم و هم‌اینک در تدارک انتخاب مهم و سرنوشت‌ساز دیگری است و با تکیه بر کارنامه درخشان نماینده مردم شریف لاهیجان و سیاهکل در دوره‌های ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی و علم و عمل و سختكوشی و شجاعت و مسئولیت‌پذیری که در شخص ایشان یافته‌ایم، جناب آقای ندیمی را نماینده اصلح مردم شریف لاهیجان و سیاهکل در دوره نهم مجلس شورای اسلامی تشخیص داده و از مردم عزیز و فهیم لاهیجان و سیاهکل برای حمایت قاطع از این خدمتگزار نام‌آشنای‌شان دعوت به‌عمل می‌آوریم."
علي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۶
0
0
ايرج نديمي نماينده سرافراز گيلان است. همه با هم براي نديمي.
sina
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۶
0
0
قشر دانشجو در این دوره هم مثل دوره‌های 6 و 7 رأی خود را به مهندس ندیمی خواهد داد.
سهیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۷
0
0
سهیل: یادش به‌خیر! یه دوستی داشتم جنوب کشور زندگی می‌کرد. اومده بود این‌جا تنها چیزی که از شهر ما و استان ما می‌دونست این بود که: ندیمی نماینده لاهیجانه. می‌گفت اون‌جا خیلی‌ها می‌شناسنش. خدائیش برام خیلی جالب بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
0
0
درسته كه رأي ما هم نديميه. ولي آقا يا خانمي كه مي‌نويسي: "قشر دانشجو در این دوره هم مثل دوره‌های 6 و 7 رأی خود را به مهندس ندیمی خواهد داد." يعني از اون سال‌ها تا حالا دانشجويي؟؟؟ همين كارا رو مي‌كنيد كه بهتون مي‌خندن!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
0
0
آخه IQ یارو گفته "قشر دانشجو"،‌ نه صرفاً‌ خودش! دانشجوی نوعی! خیلی بهت خندیدیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
0
0
شمايي كه ادعاي هوش مي‌كني، خوبه آدم هوش نداشته باشه، ولي مؤدب باشه.
نظرات بینندگان