پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۹

برگزاری مسابقه نقاشی دانش‌آموزی "بصیرت" در لاهیجان

مسئول روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان از برگزاری مسابقه نقاشی "بصیرت" به مناسبت سالروز حماسه نهم دی در این شهرستان خبر داد.

مسئول روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان از برگزاری مسابقه نقاشی "بصیرت" به مناسبت سالروز حماسه نهم دی در این شهرستان خبر داد.
فاطمه دوستی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: این مسابقه به مناسبت یوم‌الله نهم دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) برگزار می‌شود.
وی گفت: مسابقه نقاشی "بصیرت" در سطح سه مقطع تحصیلی دبستان، راهنمایی و دبیرستان برگزار می‌شود و هر متقاضی می‌تواند حداكثر پنج اثر را برای شركت در مسابقه ارسال كند.
دوستی یادآور شد: شركت‌كنندگان باید آثار خود را با تكنیك نقاشی مداد رنگی و در ابعاد كاغذ A3-A4، حداكثر تا 15 دی ماه به دبیرخانه این مسابقه ارسال كنند.
مسئول روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان با بیان این‌كه به 12 نفر از برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهدا می‌شود، اضافه كرد: علاقه‌مندان برای كسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان مراجعه و یا با تلفن‌های 3222103 و 3225283 تماس حاصل نمایند.

نظرات بینندگان