پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۲
رئيس اداره بازرگانی لاهيجان:

نانوايی‌های فعال و نمونه لاهيجان تقدير می‌شوند

حجت رفيع پرهيزكار گفت: طي شش ماهه نخست امسال حدود پنج هزار بازرسي از واحدهاي صنفي و صنعتي شهرستان صورت گرفت كه 441 مورد تخلف شناسايي و طبق قانون با متخلفين برخورد شد.
رئيس اداره بازرگاني لاهيجان گفت: براي ارتقاء كيفيت نان و نانوايي‌ها و ارائه نان مطلوب به شهروندان، شناسايي و تقدير نانوايي‌هاي نمونه و فعال اين شهرستان در دستور كار قرار دارد.
حجت رفيع پرهيزكار در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا افزود: طي دو ماه گذشته نيز بالغ بر 90 مورد بازرسي از نانوايي‌هاي سطح شهرستان به‌عمل آمد كه در اين ميان 27 نانوايي به علت كم‌فروشي و رعايت نكردن وزن چانه با حدود 18 ميليون ريال تخلف به تعزيرات حكومتي معرفي شدند.
وي خاطرنشان كرد: در راستاي ارتقاء حمايت از حقوق مصرف‌كنندگان، طي هفته گذشته نيز بازرسي مشتركي به همراه فرماندار، رئيس اداره اماكن عمومي و رئيس اتحاديه نانوايي‌هاي لاهيجان از 24 نانوايي در سطح شهر به‌عمل آمد كه دو نانوايي به علت كم‌فروشي و تخلف به ارزش يك ميليون و 570 هزار ريال به تعزيرات معرفي شدند و به 10 نانوايي ديگر نيز به دليل رعايت نكردن موارد بهداشتي و عدم پوشش لباس فرم تذكرات قانوني داده شد.
رئیس اداره بازرگاني لاهيجان در ادامه گفت: طي شش ماهه نخست امسال حدود پنج هزار بازرسي از واحدهاي صنفي و صنعتي شهرستان صورت گرفت كه 441 مورد تخلف شناسايي و طبق قانون با متخلفين برخورد شد.
رفیع پرهيزكار با بيان اين‌كه در مدت يادشده 165 مورد واحد صنفي و صنعتي پلمپ شده‌اند، افزود: ارزش ريالي تخلفات صورت‌گرفته 269 ميليون ريال است كه در مقايسه با سال گذشته صددرصد افزايش داشته است.
وی عمده موارد تخلفات را گران‌فروشي، كم‌فروشي، عدم درج قيمت و عدم صدور فاكتور نام برد و اضافه كرد: اين شهرستان از لحاظ كشف تخلف پس از رشت در رتبه دوم و از لحاظ تعداد بازرسي‌ها پس از رشت و تالش در رتبه سوم استاني قرار دارد.
رفیع پرهيزكار اظهار داشت: همچنين در نيمه نخست امسال يك پرونده تخلف 60 ميليون ريالي در زمينه قاچاق كود شيميايي و فروش سم كرم ساقه‌خوار تقلبي، در حوزه مصالح ساختماني و سيمان نيز 4 واحد صنفي با تخلفي به ارزش 40 ميليون ريال شناسايي و با تشكيل پرونده به تعزيرات حكومتي معرفي شدند.
رئيس اداره بازرگاني لاهيجان گفت: طي اين مدت دو واحد فست فود متخلف نيز با تخلفي به ارزش 30 ميليون ريال شناسايي و اعمال قانون شدند.
رفیع پرهيزكار همچنين درخصوص تنظيم بازار و ارائه آسان كالا و خدمات به مردم گفت: اين نهاد همچون سال‌هاي گذشته اقدام به برپايي دو نمايشگاه كالای بهاره و پاييزه نمود كه با استقبال شهروندان روبه‌رو شد و در تلاش هستيم تا در همين راستا و به زودي يك نمايشگاه مبلمان و لوستر در لاهيجان برپا كنيم.
نظرات بینندگان