پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۸
در هفته كاهش بلايای طبيعی؛

دانش‌آموزان لاهيجانی آموزش‌های امداد و نجات را فرا گرفتند

رئيس جمعيت هلال احمر لاهيجان گفت: در هفته كاهش بلاياي طبيعي طرح آموزش همگاني امداد و نجات دانش‌آموزي در سه مقطع تحصيلي برگزار و تعداد 122 نفر آموزش‌هاي لازم را فرا گرفتند.
رئيس جمعيت هلال احمر لاهيجان گفت: در هفته كاهش بلاياي طبيعي طرح آموزش همگاني امداد و نجات دانش‌آموزي در سه مقطع تحصيلي برگزار و تعداد 122 نفر آموزش‌هاي لازم را فرا گرفتند.
حمزه قاسمي گولک در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا افزود: در اين هفته با توجه به اهميت آمادگي آحاد مردم براي مقابله با حوادث و پيشگيري از بحران‌ها، اين جمعيت يك دستگاه چادر امدادي در صحن مسجد جامع شهرستان برپا و برنامه "جمعه، ايمان و ايمني" را به اجرا گذاشت.
وي ادامه داد: در اين راستا بالغ بر 400 جلد كتابچه آموزشي با عناوين، ماهيت زلزله، كيف نجات خانواده، بي‌خطر برانيم، با هم بياموزيم و آشنايي و مقابله با آتش‌سوزي بين نمازگزاران توزيع شد.
قاسمي گولک اضافه كرد: همچنين در اين هفته به منظور حفظ آمادگي پرسنل و نيروهاي امدادي و توان‌افزايي شعب شرق گيلان، 10 نفر امدادگر و سرپرست مسئول امداد جمعيت هلال احمر لاهيجان در همايش كوهنوردي كه به محوريت جمعيت هلال احمر لنگرود در منطقه ليلا كوه اين شهرستان برگزار شد شركت نمودند.
وي اظهار داشت: همچنين مانور عملياتي تخليه اضطراري با شركت يك تيم عملياتي و با هدف آمادگي‌هاي قبل از مانور و آشنايي با مراحل اجراي مانور نيز توسط امدادگران اين جمعيت انجام شد.
رئيس جمعيت هلال احمر لاهيجان تهيه بسته تداركاتي، پيش‌بيني راه‌هاي خروج، اخطار يك دقيقه‌اي، پناه‌گيري، خروج اضطراري، قطع آب و گاز، درمان افراد آسيب ديده، انتقال مصدومين و اسكن و آمار را از جمله مراحل اين مانور نام برد.
قاسمي گولک افزود: غبارروبي، عطرافشاني و گلباران مزار شهدا، شركت پنج نفر از نيروهاي امدادگر با دو دستگاه خودرو و يك دستگاه موتورسيكلت در رژه خودرويي جمعيت هلال احمر استان كه در رشت برگزار شد و برگزاري مسابقه نقاشي با موضوعات بلاياي طبيعي و عفاف از جمله ديگر برنامه‌هاي جمعيت هلال احمر لاهيجان در هفته كاهش بلاياي طبيعي بود.
نظرات بینندگان