پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۴۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۸

پاسخ اتحاديه شرکت تعاونی‌های چايكاران به اظهارات رئيس سازمان چای كشور

این جوابیه در ادامه می‌افزاید: جناب آقای محرر! برگ سبز چای را نمی‌كارند، بذر چای را می‌كارند. این حداقل دانش را درباره چایكاری باید داشته باشید. آخر شما رئیس سازمان چای كشور هستید!

اتحادیه شرکت تعاونی‌های چایكاران كشور به اظهارات رئیس سازمان چای كشور پاسخ گفت.
به گزارش "لاهیگ"، رئیس سازمان چای كشور پیش از این در پاسخ به درخواست اتحادیه شرکت تعاونی‌های چایكاران كشور از رئيس‌ جمهور برای تغییر کاربری اراضی چای، گفته بود: کسانی که درخواست تغییر کاربری زمین‌های خود را داده‌اند، کشاورز نیستند، بلکه عده‌ای سوء استفاده‌گر هستند که خود را به عنوان نماینده چایکاران معرفی می‌کنند؛ درحالی که در لاهیجان بنگاه‌های املاک دارند
.
علی محرر درباره این‌که نمایندگان چایکاران اعلام می‌کنند که بخشی از باغات چای به مخروبه‌های جنگلی تبدیل شده است، افزوده بود: در مجموع سطح زیر کشت چای 30 تا 32 هزار هکتار است و امکان تخریب باغی وجود دارد؛ مانند باغات رامسر که همه تخریب شده و به ویلا تبدیل شدند
.
در جوابیه اتحادیه شرکت تعاونی‌های چایكاران كشور که به امضای ایرج هوسمی و احمد میربلوكی، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل این تشکل صنفی رسیده و برای "لاهیگ" ارسال شده، آمده است: نمایندگان چایكاران عموماً چایكارند و تا امروز به درستی از صیانت چای و چایكاری و حقوق چایكاران دفاع كرده‌اند و بر چایكاران و سازمان‌های ذیربط این حقیقت آشكار است. هر آینه احدی از چایكاران همزمان بنگاه معاملاتی هم داشته باشد، مطلقاً منع قانونی ندارد و ایرادی متوجه نیست.
این جوابیه در ادامه می‌افزاید: اما در مورد ویلاسازی در رامسر و تخریب باغ‌های چای در مازندران، دو هزار هكتار از سی و دو هزار هكتار باغ سابقه احداث دارد. از دو هزار هكتار باغ‌های مازندران، مختصری در رامسر است، بقیه در تنكابن و كتالم و چالوس. باغ‌های رامسر اكثراً در ضلع جنوبی شهر و در دامنه كوه احداث شده‌اند و ویلاسازی‌ها در سمت دریا و در كشتزارهای برنج و مركبات. بنابراین افت سالانه 44 هزار تن چای در سال‌های اخیر ربطی به ویلا سازی در رامسر ندارد و علت را باید در سیاست‌گذاری‌ها و در نتیجه آن، رهاسازی باغ‌های چای در مناطق چایخیز گیلان جست‌وجو كرد.
اتحادیه شرکت تعاونی‌های چایكاران كشور در ادامه با اشاره به اظهارات رئیس سازمان چای كشور مبنی بر این‌که "چایکاران از طریق کشاورزی زندگی خود را تأمین می‌کنند و البته درآمد زیادی از طریق کشت برگ سبز چای ندارند"، خاطرنشان کرده است: جناب آقای محرر! برگ سبز چای را نمی‌كارند، بذر چای را می‌كارند. این حداقل دانش را درباره چایكاری باید داشته باشید. آخر شما رئیس سازمان چای كشور هستید!
این جوابیه در ادامه با اشاره به "انتقاد رئیس سازمان چای كشور از افرادی که خود را نماینده چایکاران معرفی می‌کنند و این‌که چایکاران درخواست تخریب باغ خود را نمی‌دهند و بنده به عنوان رئیس سازمان چای این افراد را نماینده چایکاران نمی‌دانم"، افزوده است: جناب آقای محرر! شما رئیس سازمان چای هستید و عزل و نصب نماینده چایكاران با شما نیست. انتخاب نمایندگان با چایكاران و پذیرش اعضای منتخب با وزارت محترم تعاون است و این مهم در سال 1380 وقتی كه جنابعالی سمت توزیع گازوئیل كارخانجات را داشتید، در وزارت تعاون تحقق یافته و در سازمان ثبت اسناد استان گیلان ذیل شماره 6363 به ثبت قانونی رسیده است. بنابراین قبولی یا رد این جمعیت، نه در صلاحیت جنابعالی است و نه اهلیت دارید.
اتحادیه شرکت تعاونی‌های چایكاران كشور در پایان این جوابیه متذکر شده است: لطفاً از اموال دولت حفاظت كنید! به كارخانه چندین هزار تنی سفیدرود توجه كنید و گذشته و امروزش را به یاد آورید! فكر كنید ماشین‌آلات گران قیمت هرس را چگونه بازپس گیرید! بهای برگ سبز چای را بپردازید و تفاوت قیمت سال‌های 1389 و 1390 را. باز هم در این‌باره صحبت خواهیم كرد.

نظرات بینندگان