رئیس اتحادیه نانوایان لاهیجان گفت: با اجرایی
شدن قانون هدفمند سازی یارانهها و رقابتی شدن تولید نان، کیفیت نان هم ارتقاء
قابل ملاحظهای یافته که این امر باعث کمتر شدن ضایعات نان گردیده است.
خوشحال در گفتوگو با "لاهیگ" افزود:
با بهبود کیفیت آرد و نان و افزایش تعداد نانواییها در سطح شهرستان، رضایتمندی
مردم هم بیشتر شده است.
وی اضافه کرد: هماکنون در سطح شهرستان
لاهیجان ۱۰۵ واحد نانوایی داریم که این امر باعث شده است
مردم قدرت انتخاب بیشتری داشته و از نانواییهایی که نان بهتری پخت میکنند خرید
کنند و در درازمدت به حذف نانواییهای بیکیفیت بیانجامد.
وی تأکید کرد: با نانوایان متخلف چنانچه
نتوانند نان باکیفیت تحویل مردم دهند، برخورد جدی شده و از فعالیت آنها جلوگیری بهعمل
خواهد آمد.
رئیس اتحادیه نانوایان لاهیجان افزود: عموم
شهروندان میتوانند شکایتهای خود را، اعم از گرانفروشی و کمفروشی به سامانه ۱۲۴
اداره بازرگانی و شماره تلفن ۲۲۳۵۴۴۴ واحد بازرسی
و نظارت مجمع امور صنفی درمیان بگذارند تا با متخلفین طبق قوانین برخورد شود.
وی خاطرنشان کرد: به استناد اطلاعیه
مورخ ۳۱/۰۱/۱۳۹۰ سازمان هدفمندسازی یارنهها در راستای
اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانههای گندم، آرد و نان، قیمت انواع نانهای
سنتی و آرد در استان گیلان به شرح جدول ذیل اعلام شده بود:
نوع نان |
وزن چانه (گرم) |
درصد سبوسگیری |
نرخ آرد (ریال) |
نرخ نان (ریال) |
بربری |
۵۵۰ |
۱۸% |
۴۴۳۰ |
۳۰۰۰ |
سنگگ |
۵۲۰ |
۷% |
۴۱۱۲ |
۳۰۰۰ |
لواش |
۱۶۵ |
۱۲% |
۴۲۴۷ |
۱۰۰۰ |
تافتون |
۲۴۰ |
۱۲% |
۴۲۴۷ |
۱۵۰۰ |