پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۶
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان:

صدور بيش از ‪۱۱‬ هزار و ‪ ۳۰۰‬ميليارد ريال مجوز سرمايه‌گذاري براي بخش گردشگري

محمدحسين مهدي‌پور، گفت: به دليل طبيعت بكر و تنوع امكانات طبيعي و تاريخي گردشگري، استقبال براي سرمايه‌گذاري در استان گيلان بسيار زياد است. ۶۰‬ منطقه نمونه گردشگري در استان گيلان اعلام شده است كه تمام قوانين و ضوابط براي ايجاد زيرساخت‌های لازم در اين زمينه وجود دارد و اولويت سرمايه‌گذاري در استان نيز به اين زيرساخت‌ها داده شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: بيش از ‪۱۱‬ هزار و ‪ ۳۰۰‬ميليارد ريال مجوز سرمايه‌گذاري براي بخش گردشگري استان گيلان صادر شده است.
محمدحسين مهدي‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا، افزود: به دليل طبيعت بكر و تنوع امكانات طبيعي و تاريخي گردشگري، استقبال براي سرمايه‌گذاري در استان گيلان بسيار زياد است.
وي، خاطرنشان كرد: ‪ ۶۰‬منطقه نمونه گردشگري در استان گيلان اعلام شده است كه تمام قوانين و ضوابط براي ايجاد زيرساخت‌های لازم در اين زمينه وجود دارد و اولويت سرمايه‌گذاري در استان نيز به اين زيرساخت‌ها داده شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: ‪ ۲۰‬ميليارد ريال از محل اعتبارات ملي و استاني براي فراهم‌كردن زيرساخت‌هاي استان تخصيص داده شده است كه با اين اعتبار، سرويس بهداشتي كافي در مراكز گردشگري استان ايجاد مي‌شود.
وي كمبود سرويس‌هاي بهداشتي در مناطق گردشگري را يكي از مشكلات بديهي استان ذكر كرد و گفت: با تخصيص داده‌شده، در ‪ ۷۰‬نقطه در محورها و مسيرهاي گردشگري گيلان سرويس بهداشتي ايجاد و سرويس بهداشتي‌هاي موجود نيز بازسازي خواهند شد.
مهدي‌پور، افزود: ساماندهي مناطق گردشگري استان گيلان به‌طور هدفمند تحت نظر استاندار گيلان دنبال مي‌شود و حمايت ويژه‌اي از طرف استانداري و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگري كشور در اهتمام به توسعه مناطق گردشگري استان گيلان وجود دارد.
وي، تصريح كرد: بدون توسعه گردشگري، ساير حوزه‌ها نيز توسعه پيدا نمي‌كنند.
وي، افزود: بيشتر ظرفيت‌هاي گردشگري استان گيلان طبيعي است كه علاوه بر گردشگري طبيعي، اين استان به عنوان پنج قطب گردشگري تاريخي كشور نيز محسوب مي‌شود.
وي، تصريح كرد: اين سازمان، گردشگري دريايي و هوايي را هم دنبال مي‌كند كه به زودي اولين سفر دريايي حاشيه درياي خزر در استان گيلان آغاز مي‌شود.
وي شهرستان رودبار را از قطب‌هاي مهم گردشگري تاريخي استان گيلان ذكر كرد و خواهان توجه بيشتر سازمان‌ها و ادارات دولتي براي ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري براي اين شهرستان و استان شد.
نظرات بینندگان