پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۳۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۷

صعود تيم‌فوتبال‌شهرداری‌لاهيجان به مرحله دوم ليگ دسته سوم

سرپرست تيم فوتبال شهرداري لاهيجان گفت: اين تيم تاكنون در رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته سوم كشور 42 امتياز كسب كرده و صعود به دور دوم اين رقابت‌ها را مسجل كرد.
سرپرست تيم فوتبال شهرداري لاهيجان گفت: تيم فوتبال شهرداري لاهيجان به مرحله دوم رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته سوم باشگاه‌هاي كشور صعود كرد.
شاهين جهانگير بلورچیان در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا افزود: اين تيم تاكنون در رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته سوم كشور 42 امتياز كسب كرده و صعود به دور دوم اين رقابت‌ها را مسجل كرد.
وي بيان داشت: تيم فوتبال شهرداري لاهيجان هم‌اكنون در صدر جدول رده‌بندي گروه خود در رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته سوم باشگاه‌هاي كشور قرار دارد.
وي اظهار كرد: تيم فوتبال شهرداري لاهيجان در آخرين ديدار خود برابر تيم فوتبال شهرداري نوين تبريز قرار گرفت كه در نهايت با نتيجه سه بر صفر برابر حريفش به برتري رسيد.
وي ادامه داد: در مرحله دوم رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته سوم باشگاه‌هاي كشور 12 تيم حضور مي‌يابند كه با هم به رقابت خواهند پراخت.
سرپرست تيم فوتبال شهرداري لاهيجان گفت: اميدوارم كه تيم فوتبال شهرداري لاهيجان بتواند در مرحله دوم اين رقابت‌ها نيز خوب ظاهر شود تا در نهايت به رقابت‌هاي ليگ دسته دوم باشگاه‌هاي كشور صعود كند.
حسن ستاری وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۵
0
0
حسن (کاظم) ستاری وحید: به عنوان یک لاهیجانی خوشحالم که تیم شهرداری به مرحله دوم صعود کرده. امیدوارم که با درایت مدیریت و کادر فنی و بازیکنان، خصوصاً حمایت مسئولین به دسته دوم صعود کند. اما خواهشاً این بار دیگر امتیاز تیم را نفروشید، چون که لیاقت لاهیجان بیش از این‌هاست.
حسن ستاری وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۹
0
0
حسن ستاری وحید: از مسئولین باشگاه فوتبال شهرداری لاهیجان خواهشمندم برای صعود تیم به لیگ دسته دوم کشور با ایجاد انگیزه و قول پاداش به کادر فنی و بازیکنان و حمایت‌های همه‌جانبه و راهکارهای مناسب دیگر و همچنین اجرای برنامه‌هایی خاص قبل از بازی و بین دو نیمه و در صورت امکان دعوت از بزرگان و پیشکسوتان فوتبال استان برای تماشای بازی‌های شهرداری و تبلیغات گسترده در سطح شهر، پیشاپیش این تیم به آن چیزی که استحقاقش را دارد برسد.
حسن ستاری وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۰۲
0
0
حسن ستاری وحید: حلول بهار طبیعت و آغاز نوروز 90 را بر همه مسئولین و کادر فنی و بازیکنان، خصوصاً مدیریت باشگاه تبریک و شادباش می‌گویم. به امید صعود تیم فوتبال شهرداری به دسته دوم کشور، برای همه شما آرزوی سلامت و شادابی می‌کنم.
نظرات بینندگان