چهلمين جشنواره بينالمللی فيلم رشد در لاهيجان مرور شد
حميدرضا نياكان گفت: اين همايش از هفتم اسفند ماه به مدت پنج روز همزمان در چهار شهر استان گيلان برگزار ميشود.
همايش "مروري بر چهلمين جشنواره بينالمللي فيلم رشد" در لاهيجان آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، صبح امروز طي مراسمي با حضور فرماندار و رئيس اداره آموزش و پرورش لاهيجان و امام جمعه سياهكل همايش "مروري بر چهلمين جشنواره بینالمللی فيلم رشد" در محل كانون شهيد باهنر لاهيجان آغاز به كار کرد.
دبير برگزاري اين همايش در آغاز این برنامه گفت: فيلمهاي منتخب سال جاري جشنواره بينالمللي فيلم رشد در دو نوبت صبح و عصر به نمايش درميآيد كه در پايان روز و با حضور كارشناسان فرهنگي و هنري آموزش و پرورش لاهيجان، نشست نقد و بررسي آثار نمايش داده شده برگزار ميگردد.
حميدرضا نياكان هدف از برگزاري اين همايش را آشنايي بيشتر و بهتر دانشآموزان و نوجوانان با عرصه هنر و سينما دانست و افزود: علاقهمندان به اين عرصه، علاوه بر ديدن آثار ساير هنرمندان از كشورهاي مختلف و كسب تجربههاي تازه، با شركت در جلسه نقد و بررسي اين آثار، زمينه فكري مناسبتري را براي ارائه آثار خود فراهم ميكنند.
وي يادآور شد: اين همايش از هفتم اسفند ماه به مدت پنج روز همزمان در چهار شهر استان گيلان برگزار ميشود.
يادآور ميشود، چهلمين جشنواره بينالمللي فيلم رشد هفتم تا چهاردهم آبان ماه سال جاري در تهران برگزار شد كه در مجموع هزار و 359 فيلم از 53 كشور جهان در بخشهاي آزاد، فرهنگيان و دانشآموزي در آن شركت كردند.