پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۳۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۵

چادرخوابی در پارك‌های گيلان ممنوع است

مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان گفت: تمهيداتي براي هدايت مسافران به مراكز اسكان موقت و كمپينگ‌ها با همكاري ادارات آموزش و پرورش و ديگر مراكز ذيربط صورت گرفته است.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان گفت: نصب چادرهاي مسافرتي در ايام نوروز در ميدان‌ها و پارك‌هاي شهري گيلان ممنوع است.
به گزارش خبرگزاري‌های فارس و ایسنا، اميد عزيزي در نشست اعضاي ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي استان گيلان اظهار داشت: ممنوعيت چادرخوابي مسافران در شهرها با همكاري نيروي انتظامي انجام مي‌شود.
وي ادامه داد: تمهيداتي براي هدايت مسافران به مراكز اسكان موقت و كمپينگ‌ها با همكاري  ادارات آموزش و پرورش و ديگر مراكز ذيربط صورت گرفته است.
عزيزي با اشاره به برنامه‌هاي انجام شده از سوی ستاد تسهيلات سفرهاي گیلان، تصريح كرد: آمادگي مراكز اقامتي پذيرايي و دفاتر خدمات مسافرتي، راه‌اندازي تورهاي گردشگري، بررسي ايمني راه‌ها و جاده‌ها، تأمين ارزاق عمومي مسافران و ... توسط ستاد تسهيلات سفرهای گيلان انجام شده است.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان ظرفيت‌هاي گردشگري موجود در استان را بي‌نظير توصيف كرد و افزود: گردشگران گيلان را به عنوان يكي از مناطق نمونه گردشگري انتخاب مي‌كنند.
وي از رشد 11 درصدي تأسيسات گردشگري گيلان خبر داد و خاطرنشان كرد: اين رشد دستاورد تلاش‌ها و توجه ويژه به امر گردشگري در استان بوده و موجب رشد ورود گردشگران و ماندگاري آن‌ها در گيلان شده است.
عزيزي با بيان اين‌كه تابستان سال جاري ورود گردشگر به گيلان 25/04 درصد رشد داشت، گفت: در بخش ماندگاري گردشگران نيز 24/75 درصد در استان رشد داشته‌ايم.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان به افزايش ورود گردشگران خارجي به اين استان اشاره كرد و بيان داشت: از ابتداي سال جاري تا كنون تعداد 4 هزار و 700 نفر گردشگر خارجي وارد گيلان شده‌اند.
وي با اشاره به آمادگي موزه‌ها و اماكن تاريخي گيلان براي بازديد مسافران، افزود: امسال 250 ميليون تومان به منظور ارائه خدمات كيفي به دستگاه‌هاي ذيربط اختصاص يافته است.
عزيزي توسعه گردشگري در گيلان را نيازمند ارائه خدمات مؤثر و مفيد به گردشگران دانست و تصريح كرد: اجراي برنامه‌هاي آييني بومي، تورهاي گردشگري، راه‌اندازي ايستگاه‌هاي صنايع دستي و ... از جمله برنامه‌هاي نوروز 1390 در استان است.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان زيباسازي فضاهاي شهري، آمادگي بانك‌ها به منظور ارائه خدمات به مسافران و نظارت بر خدمات گردشگري دستگاه‌ها را از ديگر برنامه‌هاي اين سازمان در نوروز سال 1390 در استان اعلام كرد.
وي با بيان اين‌كه سال گذشته 120 ميليون تومان تجهيزات در اختيار آموزش و پرورش براي اسكان موقت مسافران پرداخت شد، خاطرنشان كرد: امسال نيز اين اقدام‌ها كيفي‌تر دنبال مي‌شود.
عزيزي به ارائه بروشور و تهيه كتابچه‌هاي تبليغاتي اشاره كرد و اظهار داشت: معرفي جاذبه‌هاي گردشگري با استفاده از تبليغات صحيح امكان‌پذير است.
معاون عمراني استانداري گيلان نيز در اين نشست توجه به صنعت گردشگري را يكي از مهم‌ترين برنامه‌هاي توسعه استان اعلام كرد و گفت: حساس‌سازي در پذيرش گردشگران و سرمايه‌گذاران توسعه همه‌جانبه گيلان را دربر دارد.
محمد اكبرزاده تعامل و هماهنگي تمام دستگاه‌ها در اين امر را ضروري خواند و خاطرنشان كرد: رشد 24 درصدي ورود گردشگران در تابستان سال جاري به گيلان نشان‌دهنده تحقق اين رويكرد مهم است.
وی اظهار داشت: با توجه به ايجاد اتوبان جديد تهران به گيلان كه نقش به‌سزايي در كاهش مسافت و ايجاد امنيت بيشتر براي مسافران و گردشگران دارد، اميدواريم در نوروز 1390 شاهد حضور مسافران و گردشگران بيشتر در اين استان زيبا باشيم.

وي ادامه داد: حضور مسافران و گردشگران نيازمند برنامه‌ريزي دقيق و همه‌جانبه مي‌باشد؛ زيرا در ايام پيك سفر بايد نظارت دقيقي صورت گيرد تا خدمات به مسافران و گردشگران صحيح و درست ارائه شود.

اكبرزاده خاطرنشان كرد: استان گيلان به دليل گردشگر پذير بودن در تمامي فصول، به‌خصوص در ايام نوروز و تابستان برنامه‌هاي گردشگري را در رأس كار خود قرار مي‌دهد و استاندار گيلان نيز توجه ويژه‌ای بر تمامي برنامه‌هايي كه مي‌توانند باعث توسعه گردشگري اين استان شود، دارد.

معاون عمراني استانداري گيلان متذكر شد: با توجه به اين‌كه ما در فصل زمستان شاهد هوايي بسيار مساعد و مناسب براي سفر بوده‌ايم، انتظار آن مي‌رود كه در بهار نيز با وجود هواي خوب شاهد سيل عظيم مسافر به اين استان باشيم. اين امر مي‌تواند فرصتي مناسب براي استان گيلان بوده تا بتوانيم در اين فرصت با معرفي جاذبه‌هاي مختلف گردشگري و همچنين صنايع دستي و فراهم نمودن تمامي امكانات لازم با مسافران، شاهد ماندگاري هرچه بيشتر مسافران باشيم، زيرا ماندگاري مسافر در هر استاني خود نوعي مزيت محسوب مي‌شود.
مديرعامل شركت مهندسان مشاور سبزانديش پايش نیز در ادامه این نشست از راه‌اندازي 20 سايت گردشگري ساحلي همزمان با اجراي طرح مطالعات توسعه گردشگري در گيلان خبر داد.
حميد رحيمي‌پور با بيان اين‌كه در سفر اول و دوم هيأت دولت به استان 71 منطقه نمونه گردشگري و 20 منطقه ساحلي به تصويب رسيد، اظهار داشت: راه‌اندازي سايت‌ها براي معرفي 20 منطقه ساحلي با هدف جذب سرمايه‌گذار صورت گرفته است.
وي با اشاره به اين‌كه 3 ميليارد ريال براي انجام مطالعات گردشگري در محورها و حوزه‌ها اختصاص يافته است، تصريح كرد: اجراي طرح مطالعات توسعه در دو حوزه مطالعات امكان‌سنجي مناطق نمونه و ساختار تهيه طرح در مناطق ساحلي انجام شده است.
رحيمي‌پور هدف از امكان‌سنجي مناطق نمونه گردشگري را شناسايي قابليت‌هاي مناطق نمونه و مزيت‌هاي نسبي و رقابتي مناطق مورد نظر اعلام كرد و افزود: دستيابي به توسعه پايدار، افزايش مدت ماندگاري گردشگران و نيازسنجي خدمات گردشگري از ديگر رويكردهاست.
مديرعامل شركت مهندسان مشاور سبزانديش پايش با بيان اين‌كه مناطق ساحلي به هفت منطقه ساحلي تقسيم‌بندي شده‌اند، خاطرنشان كرد: مناطق ساحلي ارتباط مستقيم با ماهيت پسكرانه خود دارند و هر منطقه مي‌تواند كاركردهاي گردشگري ساحلي را داشته باشد.
وي مناطق ساحلي را شامل چند سايت ويژه گردشگري بيان كرد و گفت: موقعيت سايت‌هاي پيشنهادي در طرح توسعه صنعت گردشگري ساحلي درياي خزر مشخص شده است.
به گفته رحيمي‌پور، برنامه‌ريزي سايت‌ها متأثر از ماهيت كلي مناطق ساحلي بوده و در محدوده شهرهاي ساحلي قرار دارند.
مديرعامل شركت مهندسان مشاور سبزانديش پايش رعايت مسائل زيست‌محيطي در مناطق نمونه گردشگري را يكي از مهم‌ترين برنامه‌هاي توسعه در اين مناطق ذكر كرد و بيان داشت: رعايت حريم تالاب‌ها در انجام طرح مطالعاتي مشخص شده است.
وي با اشاره به اجراي طرح جامع توسعه گردشگري ساحلي استان‌هاي شمالي در سال گذشته‌ افزود: اين طرح با هدف شناسايي قابليت‌ها و ايجاد امكانات گردشگري ساحلي استان‌هاي شمالي انجام شده است.
رحيمي‌پور توسعه يكپارچه استان‌هاي شمالي در قالب طرح تفصيلي مطالعات را از ديگر رويكردها نام برد و تصريح كرد: تهيه سند توسعه گردشگري گيلان بر اساس شهرستان‌ها يكي از مهم‌ترين دستاوردهاي اين طرح است.
مديرعامل شركت مهندسان مشاور سبزانديش پايش تعامل و هماهنگي تمام مسئولان را لازمه توسعه گردشگري عنوان كرد و اظهار داشت: حمايت و پشتيباني مسئولان محلي از طريق اين طرح پيش‌بيني شده است.
وي خاطرنشان كرد: طرح جامع توسعه گردشگري استان‌هاي شمالي كشور از يك سال و نيم گذشته با همكاري شركت‌هاي ايراني و خارجي تهيه شده است.
نظرات بینندگان