رئيس سازمان بازرگانی گيلان:
ايجاد منطقه ويژه اقتصادی لاهيجان، اقتصاد بومی را به اقتصاد بينالمللی متصل میكند
سياوش اميني گفت: راهاندازي اين منطقه ويژه، ضمن امكان پشتيباني از فعاليتهاي اقتصادي، برقراري ارتباط تجاري با ديگر كشورها، بهويژه كشورهاي حاشيه درياي خزر را هم تسهيل خواهد كرد.
رئيس سازمان بازرگاني گيلان با اشاره به ابلاغ دولت مبني بر ايجاد منطقه ويژه اقتصادي در شهرستان لاهيجان گفت: راهاندازي و ايجاد اين منطقه ويژه اقتصادي، اقتصاد بومي، محلي و ملي ما را به اقتصاد بينالمللي متصل خواهد كرد.
سياوش اميني در گفتوگو با خبرگزاری ايرنا افزود: راهاندازي اين منطقه ويژه، ضمن امكان پشتيباني از فعاليتهاي اقتصادي، برقراري ارتباط تجاري با ديگر كشورها، بهويژه كشورهاي حاشيه درياي خزر را هم تسهيل خواهد كرد.
وي فراهم شدن مكاني مناسب براي صدور كالاهاي صنعتي و توليدي و صادرات مجدد، گسترش مبادلات تجاري و تشويق سرمايهگذاران براي سرمايهگذاري را از ديگر مزاياي راهاندازي منطقه ويژه اقتصادي لاهيجان برشمرد.
رئيس سازمان بازرگاني گيلان با اشاره به روند ايجاد مناطق ويژه و آزاد اقتصادي در كشور اظهار داشت: معمولاً مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي در مجاورت مرزهاي دريايي و خشكي و مناطق ويژه اقتصادي در مناطق مستعد اقتصادي احداث ميشوند كه خوشبختانه به دليل استعداد و توانمنديهاي گيلان و با مساعدت مسئولان و هيأت دولت، منطقه آزاد انزلي داير و با راهاندازي منطقه ويژه در لاهيجان نيز موافقت شده است.
وي ادامه داد: فعاليت منطقه آزاد تجاري ـ صنعتي بندر انزلي در كنار منطقه ويژه اقتصادي، موقعيت ممتازي را براي گيلان بهوجود آورده و تحرك در اقتصاد آن را موجب خواهد شد.
اميني خاطرنشان ساخت: با توجه به قانون مناطق ويژه اقتصادي و تسهيلات درنظر گرفته شده براي مبادلات تجاري، با راهاندازي منطقه ويژه اقتصادي لاهيجان، شرايط براي پشتيباني از توليد و تأمين كالا براي صادرات به ديگر كشورها و ترخيص كالا آسانتر ميشود.
وي اضافه كرد: انتظار داريم نظر به موقعيت استان گيلان و ايجاد اين مناطق و با تلاش همهجانبه مديران، ضمن فراهم شدن بستر اقتصادي، شاهد تحول اقتصادي، ايجاد اشتغال، افزايش درآمد سرانه مردم، خدمات بازرگاني و ظرفيتسازي مناسب براي جذب بيشتر سرمايهگذاري در استان باشيم.