پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۳۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۹
معاون توليدات گياهی وزارت جهاد كشاورزی:

وضعيت اقتصادی و معيشتی چايكاران باید تقويت شود

رئيس سازمان چاي كشور گفت: احداث كارخانه روغن‌كشي از دانه‌هاي چاي توسط بخش خصوصي از طرح‌هاي مهم و در دست اجراي سازمان چاي كشور است.
معاون توليدات گياهي وزارت جهاد كشاورزي گفت: در زمان دولت خدمتگزار، براي اعتلاي صنعت چاي گام‌هاي مؤثري برداشته شده است.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، مجيد خليلي خشنود عصر روز شنبه در مراسم معارفه رئيس جديد سازمان چاي كشور در لاهيجان افزود: بر اساس رويكرد وزارت جهاد كشاورزي، حلقه‌هاي موجود بين زنجيره توليد تا مصرف‌كننده را بايستي طوري مديريت كنيم كه حلقه واسطه‌اي به نام دولت ورود نكند.
وي با بيان اين‌كه دولت بايد تنها به عنوان ناظر و هدايت‌كننده عمل كند، اظهار داشت: در سال آينده با تلاش فراوان مي‌بايد وضعيت اقتصادی و معيشتي چايكاران تقويت و چاي ايران بازار و جايگاه واقعي خود را پيدا كند.
معاون توليدات گياهي وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به اصلاح باغات، جايگزيني و تكميل زنجيره توليد تا بازار ادامه داد: وزارت جهاد كشاورزي آماده همه نوع همكاري در اين زمينه است.
رئيس جديد سازمان چاي كشور نيز در سخناني بيان داشت: امسال اقدامات خوبي، از جمله توزيع دفترچه خريد برگ سبز چاي بين كشاورزان چايكار به تناسب سطح زير كشت با به‌كارگيري شناسه ملي، ايجاد و استقرار سامانه خريد برگ سبز و به‌روز كردن آمار خريد از سوي اين سازمان انجام گرفته است.
علي محرر افزود: آموزش حدود 800 نفر از نيروهاي فارغ‌التحصيل دانشگاهي، ساماندهي 320 نفر از آن‌ها از طريق اتحاديه تعاوني چايكاران با رعايت اصل 44 و واگذاري امور تصدي به بخش خصوصي و افزايش كيفي چاي توليدي حداقل به ميزان 30 درصد نسبت به سنوات گذشته از ديگر اين اقدامات مي‌باشد.
وي خاطرنشان ساخت: احداث كارخانه روغن‌كشي از دانه‌هاي چاي توسط بخش خصوصي از طرح‌هاي مهم و در دست اجراي سازمان چاي كشور است.
وي با بيان اين مطلب كه زمينه احداث اين كارخانه فراهم شده است، تصريح كرد: در صورت اجرايي شدن، سالانه 20 هزار تن دانه چاي ريخته شده و هدررفته در باغات چاي از سوي كشاورزان چايكار جمع‌آوري و به فروش مي‌رسد.
محرر نقشه‌برداري از باغات چاي را از نيازهاي ضروري دانست و افزود: طبق مصوبه دولت، واردات و صادرات چاي برعهده سازمان چاي كشور است.
وي تأكيد كرد: براي تقويت بخش و جايگاه بازرگاني در سازمان چاي كشور، به حمايت و پشتيباني مسئولان وزارت جهاد كشاورزي نيازمند هستيم.
همچنين رئيس سازمان جهاد كشاورزي گيلان نيز در اين مراسم اظهار داشت: در دولت‌هاي نهم و دهم احياي سازمان چاي كشور و صنعت چاي از اولويت اساسي برنامه‌هاي بخش كشاورزي در دولت و وزارت جهاد كشاورزي بود.
اردشير روحي ماسوله با بيان اين‌كه اين دولت به دنبال تحقق عدالت همراه با توسعه است، افزود: در اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها كشاورزان بيشترين سود را بردند.
وي تصريح كرد: در دور سوم سفر رياست جمهوري به گيلان، دولت، وزير جهاد كشاروزي، مردم و مسئولان استاني از سازمان چاي راضي بودند كه نشان از عملكرد مثبت مديران اين سازمان است.
وي در ادامه ضمن تبريك ايام الله دهه فجر گفت: پس از گذشت 32 سال از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، ارزش و جايگاه و اهميت نظام و انقلاب براي جهان مشخص‌تر شده است.
وي اضافه كرد: امروز در خارج از مرزهاي كشور به اين نتيجه رسيده‌اند كه انقلاب اسلامي ايران عالم‌گير و جهاني شده است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، طي حكمي از سوي وزير جهاد كشاورزي، علي محرر که پيش از اين به عنوان سرپرست سازمان چاي فعاليت مي‌كرد، به عنوان رئيس سازمان چاي كشور منصوب شد.
نظرات بینندگان