فرمانده نيروي انتظامي لاهيجان از دستگيري كلاهبردار عابر بانكهاي اين شهرستان خبر داد.
به گزارش "لاهیگ"، سرهنگ پاسدار احمد اصغرپور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با گزارش چند مورد كلاهبرداري از طريق كارتهاي عابر بانك در اين شهرستان، اجراي طرح كنترل دستگاههاي خودپرداز بهطور ويژه در دستور كار مأموران نيروي انتظامي قرار گرفت.
وي ادامه داد: مأموران آگاهي با اجراي اين طرح به شخصي كه به صورت دائم به تمام عابر بانكها مراجعه ميكرد مشكوك شدند و در يك اقدام غافلگيرانه او را دستگير كردند.
اصغرپور افزود: اين شخص در ابتدا منكر قضيه شد، اما با مواجهه حضوري شاكيان اعتراف كرد.
فرمانده نيروي انتظامي لاهيجان تصريح كرد: متهم در اعترافهاي خود عنوان كرد طعمههاي خود را به بهانه برداشت پول از طريق كارت به كارت فريب داده و از اين طريق از رمز كارت عابر بانك آنها مطلع ميشد و پس از پايان كار، كارتهاي سرقتي يا سوخته خود را به صاحبان كارت پس ميداد.
وي خاطرنشان كرد: متهم پس از فريب طعمههاي خود متواري شده و مقدار موجودي حساب كارتهاي عابر بانك آنها را دريافت ميكرد.
اصغرپور گفت: تاكنون اين متهم به هفت مورد كلاهبرداري اعتراف كرده و به همراه پرونده تشكيل شده به مقامهاي قضايي تحويل داده شد.
فرمانده نيروي انتظامي لاهيجان از مردم خواست هنگام استفاده از عابر بانكها كارتهاي خود را در اختيار افراد غريبه قرار ندهند و هرگونه موارد مشكوك را فوراً به پليس 110 اطلاع دهند.
وي با بيان اينكه در روزهاي گذشته يك سارق باسابقه مغازه نیز در لاهيجان دستگير شده است، بيان داشت: اين فرد به هفت مورد سرقت مغازه اعتراف كرده است.
اصغرپور با اشاره به دستگيري اين سارق تصريح كرد: پس از تماس شهروندي به مركز فوريتهاي پليسي 110 مبني بر اينكه فردي در يكي از خيابانهاي شهر لاهيجان در حال پنهان كردن وسايلي در داخل سطل زباله شهرداري است، مأموران گشت 110 به محل اعزام شدند و فرد مورد نظر را كه درحال جابهجايي وسايل مغازه بود به همراه اموال مسروقه دستگير كردند.
فرمانده نيروي انتظامي لاهيجان از مغازهداران اين شهرستان خواست با استفاده از قفلهاي مناسب، نصب آژير دزدگير، قرار دادن حفاظ مناسب در مغازهها، نصب دوربين مداربسته، عدم نگهداري وجوه نقد و اسناد و مدارك در مغازه، سارقان را در نيت پليد خود ناكام بگذارند.
وي برقراري امنيت و حفاظت از جان و مال مردم را از وظايف مهم نيروي انتظامي دانست و خاطرنشان كرد: اين مهم زماني تحقق مييابد كه مردم از طريق تلفن 110 وقايع مشكوك را به پليس اطلاع دهند.