استاندار گيلان:
با اجرای مصوبات دولت، گيلان توسعهای همهجانبه میيابد
روحالله قهرماني چابک گفت: در شرايط كنوني، اين وظيفه ما مديران استاني است تا با اجراي اين مصوبات، آنچه را گيلان نيازمند است، به منصه ظهور رسانده و محقق سازيم.
استاندار گيلان با اشاره به تصويب 310 مصوبه در سفر سوم رئيس جمهوري و هيأت دولت گفت: در صورت اجراي اين مصوبات، گيلان توسعهاي همهجانبه مييابد.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، روحالله قهرماني چابک روز يكشنبه در نشست با اصحاب مطبوعات و رسانهها ضمن تشريح دستآوردهاي سفر سوم هيأت دولت به گيلان افزود: طولانيترين جلسه هيأت دولت و نيز كارگروه فرهنگ و هنر در گيلان، گوياي اهميت مصوباتي است كه با حضور رئيس جمهوري و وزيران براي پيشرفت و آباداني استان درنظر گرفته شده است.
وي با اشاره به تأكيد رئيس جمهور بر ضرورت همكاري و تعامل همه دستگاهها و نهادها به منظور عمران و توسعه گيلان اظهار داشت: همه مصوباتي كه در جلسه هيأت دولت به تصويب رسيده، حاصل ماهها كار كارشناسي و مطالعاتي عميق است كه كارگروههاي مختلف با تلاش فراوان آنها را تنظيم كرده و در جلسهاي با حضور رئيس دولت آن را به تصويب مديران ارشد سازمانها رساندند.
استاندار گيلان ادامه داد: در شرايط كنوني، اين وظيفه ما مديران استاني است تا با اجراي اين مصوبات، آنچه را گيلان نيازمند است، به منصه ظهور رسانده و محقق سازيم.
وي با تشريح دستاوردهاي سفر سوم هيأت دولت بيان داشت: دو هزار و 750 ميليارد ريال اعتبار خاص امور فرهنگي براي نهادهاي غيردولتي درنظر گرفته شده تا با توليد آثاري فاخر و ارزشمند، فرهنگ گيلان و نامآوران آن را معرفي كنند.
قهرماني چابک خاطرنشان ساخت: علاوه بر راهاندازي مركز اسناد و نيز مركز اسناد انقلاب اسلامي گیلان در آيندهاي نزديك، بر اين اهتمام هستيم تا آثاري وزين از شهداي انقلاب و هشت سال دفاع مقدس به رشته تحرير درآورده و به تصوير كشيم تا در اختيار همگان قرار گيرد.
وي تصريح كرد: در حوزه صنعت نيز مصوبات خوبي درنظر گرفته شده كه از آن ميان ميتوان به احداث مجتمع خودروسازي، كشتيسازي، اختصاص اعتبار ارزي براي ساخت پتروشيمي و نيز كارخانه توليد كاغذ و ظروف يك بار مصرف از پسماندها، تبديل زباله به برق، گازوئيل و كمپوست، كارخانه فولاد و سيمان اشاره كرد.
استاندار گيلان اعتبار درنظر گرفته شده براي زهكشي مزارع را يك هزار و 500 ميليارد ريال و آب شرب روستايي را 700 ميليارد ريال علاوه بر يك هزار و 500 ميليارد ريالي كه در بودجه سالانه تخصيص داده شده عنوان كرد.
وي افزود: شش هزار ميليارد ريال نيز براي ساماندهي فاضلابهاي شهري تخصيص يافته كه درنظر داريم با تحقق اين مهم، آب دريا و تالابها شفاف و بهدور از هرگونه آلودگي شود.
قهرماني چابک با اشاره به تسهيلات درنظر گرفته شده براي مسكن روستايي و شهري گفت: هماكنون 27 هزار مسكن در استان گيلان در حال ساخت است كه از اين ميان، 18 هزار مسكن در روستاها در حال احداث ميباشد و با استمرار اين روند، همه متقاضيان واجد شرايط از نعمت مسكن برخوردار خواهند شد.
وي اضافه كرد: در بخش بافتهاي فرسوده نيز تسهيلات خوبي درنظر گرفته شده تا مردم خود راغب شوند منطقه را با هدايت شهرداري و سازمان مسكن و شهرسازي نوسازي كنند.
استاندار گيلان همچنين از احداث يك دانشگاه صنعتي در گيلان خبر داد و گفت: علاوه بر اين، دانشكدههاي رياضي، مهندسي مكانيك و دانشكده اقتصاد و مديريت نيز به واحدهاي آموزش عالي گيلان اضافه ميشود.
وي از تشكيل كارگروههاي مختلف به رياست معاون اول رئيس جمهور خبر داد و خاطرنشان ساخت: اين كارگروهها داراي اختيارات دولت هستند؛ به اين معني كه هرچه به تصويب برسانند، به مثابه مصوبه دولتي بوده و لازمالاجرا ميباشد.
قهرماني چابک يادآور شد: كارگروه اشتغال يكي از كارگروههاي مذكور است كه با توجه به تأكيد رئيس جمهوري مبني بر رفع مشكل بيكاري در گيلان و سراسر كشور، اين كارگروه تمام تلاش خود را انجام ميدهد كه تا پايان دولت دهم معضل بيكاري مرتفع گردد.
وي در خاتمه از افتتاح يك هزار و 334 پروژه عمراني، توليدي، اقتصادي و صنعتي در گيلان طي دهه مبارك فجر خبر داد و اضافه كرد: هفت هزار و يكصد ميليارد ريال اعتبار براي اين پروژهها درنظر گرفته شده كه بهرهبرداري از سالنهاي ورزشي، مانند سالن بانوان فومن، تأمين آب آشاميدني روستاها در سطح گسترده، احياي اراضي در بندر انزلي، احداث پستهاي برق 20/63 كيلوولت در رشت، افتتاح يك هزار واحد مسكوني مددجويان و سيستم سنجش آلودگي هوا در رشت از جمله اين پروژههاست.