بسياری از رشتههای صنايع دستی در گيلان فراموش شده است
معاون صنايع دستي سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: 2 ميليون هنرمند در زمينههاي مختلف صنايع دستي در كشور مشغول به فعاليت هستند كه از اين بين 65 درصد را بانوان تشكيل ميدهند.
معاون صنايع دستي سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بسياري از رشتههاي صنايع دستي در كشور و گيلان فراموش شده است كه دولت در برنامه توسعه پنجم درنظر دارد رشتههاي فراموش شده را دوباره احياء نمايد تا بانوان بتوانند علاوه بر حضور در منزل به اشتغال نيز بپردازند.
تهمینه دانيالي در مراسم افتتاحيه اولين كارگاه صنايع دستي چرم در گفتوگو با خبرگزاري ايسنا اظهار داشت: رئيس جمهور در راستاي احياي رشتههاي صنايع دستي فراموش شده مصوباتي را درنظر گرفته است كه 20 هزار هنرجوي فعال ميتوانند از اين اعتبارات براي توليد محصولات هرچه بهتر و تأمين نيازهاي بازارهاي داخلي و خارجي اقدام كنند.
وي افزود: 2 ميليون هنرمند در زمينههاي مختلف صنايع دستي در كشور مشغول به فعاليت هستند كه از اين بين 65 درصد را بانوان تشكيل ميدهند.
معاون صنايع دستي سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: خوشبختانه از سال 1388 شاهد روند رو به رشدي در توليدات صنايع دستي در سطح كشور بودهايم و همچنين در استان گيلان نيز صنايع دستي روز به روز به سمت كاربردي شدن در حركت است و خوشبختانه هنرمندان ما توانستهاند نيازهاي روز اقشار جامعه را تأمين كنند.
دانیالی افزود: با توجه به ورود صنايع ماشيني چيني به عنوان صنايع دستي در تمام جهان هنوز صنايع دستي ايران، بهخصوص صنايع دستي زيباي گيلان كه برگرفته از ذوق و سليقه زنان شيرزن اين ديار است، در سطح جهان جايگاه ويژهاي دارد و 250 ميليون دلار صادرات صنايع دستي در كشور بوده است.