پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۳۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۰

استان گيلان در بهترين شرايط ممكن جهش تاريخی است

استاندار گيلان با اشاره به سفر روز يكشنبه هيأت دولت به گيلان گفت: با اجراي دو دور مصوبات سفر رئيس جمهور، گيلان آبادتر از هميشه به سوي توسعه در حال حركت است.
استاندار گيلان در آستانه سفر رئيس جمهور و هیأت دولت به استان گیلان گفت: با خدمات دولت نهم و دهم، گيلان در بهترين شرايط ممكن براي جهش تاريخي به‌سر مي‌برد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، روح‌الله قهرماني چابك با اشاره به سفر روز يكشنبه هيأت دولت به گيلان گفت: با اجراي دو دور مصوبات سفر رئيس جمهور، گيلان آبادتر از هميشه به سوي توسعه در حال حركت است.
وي با اشاره به اجراي 99 درصد مصوبات دور اول و 95 درصد مصوبات دور دوم سفر رئيس جمهور به گيلان گفت: 222 مصوبه دور اول سفر 87 درصد و 218 مصوبه دور دوم نيز 71 درصد پيشرفت كار دارد.
وی ادامه داد: بسترهاي پيشرفت و توسعه تاريخي گيلان با اجراي مصوبات دور اول و دوم سفر هم‌اكنون آماده شده است و مسئولان و نمايندگان گيلان براي اجراي مصوبات دور سوم سفر كه اين پيشرفت كم‌نظير را فراهم مي‌كند، تمام تلاش و كوشش خود را به‌كار مي‌بندند.
قهرماني چابك با اشاره به خدمات نظام جمهوري اسلامي ايران براي پيشرفت و آباداني گيلان گفت: اگرچه كارنامه نظام در عرصه‌هاي مختلف خدمت‌رساني در اين استان، ارزشمند و درخشان است، اما بنده با تمام وجود و اطمينان كامل معتقدم كه دولت‌هاي نهم و دهم بي‌نظيرترين خدمات را به مردم گيلان ارائه داده‌اند.
استاندار گيلان ادامه داد: البته بيان اين خدمات و فعاليت‌ها به معني ناديده انگاشتن مشكلات و نارسايي‌ها نيست و مصوبات دور سوم سفر نيز به همين موضوعات مي‌پردازد.
وی با اشاره به خدمات دولت نهم و دهم در مناطق روستايي محروم استان گفت: در اين مدت به 509 روستا و 6 شهر گيلان گازرساني شده است و هم‌اكنون 99 درصد خانوارهاي شهري گيلان و 52 درصد خانوارهاي روستايي استان از نعمت گاز بهره‌مند هستند و در زمينه تعداد روستاهاي برخوردار از گاز نيز رتبه سوم كشور را دارا هستيم.
استاندار گيلان با اشاره به اين‌كه به هزار و 650 روستاي گيلان از ابتداي انقلاب تاكنون آبرساني شده گفت: به 865 روستا معادل نيمي از اين روستاها در دولت مهرورز و عدالت‌گستر آبرساني شده است.
وي ادامه داد: ساخت 3 سد بزرگ در شهر بيجار، شفارود رضوانشهر و پلرود رودسر نيز براي آبرساني كشاورزي آغاز شده است.
قهرماني چابك افزود: در دولت‌های نهم و دهم نيز برق‌رساني به روستاهاي بالاي 20 خانوار در گيلان پايان يافته است.
وي افزود: در همين مدت، ساخت 14 بيمارستان نيز آغاز شد كه از اين تعداد 3 بيمارستان به بهره‌برداري رسيده است و همچنين ساخت و بازسازي بيش از 450 پروژه بهداشتي و درماني، شامل خانه بهداشت، مراكز بهداشت و درمان، مركز فوريت‌هاي پزشكي و بخش دياليز نيز آغاز شد.
استاندار گيلان ادامه داد: راه‌اندازي خط توليد داروهاي ضد سرطان و آغاز ساخت بيمارستان جنرال رشت نيز در مدت فعاليت دولت مهرورز و عدالت‌گستر آغاز شده است.
قهرماني چابك ادامه داد: ساخت 38 هزار و 144 واحد مسكوني در دولت نهم در گيلان آغاز و از اين بابت مقام چهارم كشور را داريم.
وي افزود: تاكنون 100 ميليارد ريال سود سهام عدالت سال‌هاي 1385 و 1386 در قالب پنج دهك به يك ميليون و 700 هزار نفر از مردم گيلان پرداخت شده و در اين رابطه استان ما رتبه نخست كشوري را در توزيع سهام عدالت دارد.
وی با اشاره به توسعه زيرساخت‌هاي ارتباطاتي و مخابراتي در استان گفت: ايجاد 533 دفتر خدمات روستايي تنها گوشه‌اي از خدمات دولت‌های نهم و دهم در گيلان است؛ چرا كه پيش از آغاز فعاليت اين دولت‌ها در گيلان، دفتر خدمات روستايي راه‌اندازي نشده بود.
استاندار گيلان ادامه داد: از ديگر ثمرات اين سفرها، تكميل و بهره‌برداري از آزادراه رشت - قزوين به طول 128 كيلومتر است كه حدود يك ساعت مسير رشت به تهران را كوتاه‌تر مي‌كند و همچنين 84 درصد روستاهاي بالاي 50 خانوار از آسفالت بهره‌مند شدند.
وي ادامه داد: تسريع در ساخت راه آهن رشت - قزوين از سال 1384 به بعد از دستاوردهاي ديگر دولت‌های نهم و دهم در گيلان است و اين راه آهن هم‌اكنون 43 درصد پيشرفت كار دارد.
قهرماني چابك با اشاره به توسعه زيرساخت‌ها و تجهيزات بندري گفت: افزايش جابه‌جايي كالا از 350 هزار تن به 500 هزار تن در ماه، آغاز ساخت بندر چند منظوره آستارا و تصويب ساخت دو بندر ديگر در چمخاله لنگرود و كياشهر آستانه اشرفيه از جمله اين پيشرفت‌ها است.
وي تأكيد كرد: البته در همين مدت، توسعه صنايع گيلان نيز از چشم دولت دور نمانده است و در اين زمينه مي‌توان به ساخت نخستين و بزرگترين مجتمع ذوب آهن بخش خصوصي با 1600 ميليارد ريال اعتبار در شهر صنعتي رشت، كارخانه پتروشيمي لوشان با 19 هزار ميليارد ريال اعتبار و كارخانه سيمان سبز ديلمان و اجراي طرح آمايش واحدهاي صنعتي با 6 هزار ميليارد ريال تسهيلات اشاره كرد.
استاندار گيلان افزود: با تكميل و افتتاح اين طرح‌ها، حدود 9 هزار فرصت شغلي در گيلان ايجاد خواهد شد.
وی افزود: ساخت نخستين نيروگاه سيكل تركيبي بخش خصوصي كشور با ظرفيت توليد 968 مگاوات برق نيز در دولت نهم آغاز شده است.
وي با بيان اين‌كه اين نيروگاه در مراحل پاياني ساخت قرار دارد، افزود: بخش خصوصي براي ساخت اين نيروگاه 570 ميليون يورو سرمايه‌گذاري كرده است.
قهرماني چابك افزود: مجموعه اين اقدامات و فراهم شدن زيرساخت‌هاي اساسي گيلان، سبب شد تا اين استان سال گذشته با جذب يك ميليارد و 70 ميليون دلار، معادل 35 درصد سرمايه‌گذاري بخش خصوصي و خارجي، مقام نخست كشور را در جذب اين سرمايه‌ها به‌دست آورد.
وی همچنين با اشاره به توجه دولت به بخش كشاورزي گفت: در همين مدت با اجراي طرح ساماندهي صنعت چاي و احياي سازمان چاي، مشكلات چايكاران براي فروش محصولات‌شان تا حد بسيار زيادي برطرف شد و هم‌اكنون بخش خصوصي براي سرمايه‌گذاري در صنعت چاي استان ورود پيدا كرده است.
وي همچنين به توجه دولت به عرصه فرهنگ و هنر و مسائل مذهبي استان اشاره كرد و گفت: دولت‌های نهم و دهم بيشترين توجهات را در اين زمينه داشته است.
استاندار گيلان تأكيد كرد: من يقين دارم كه سفر سوم نيز همچون سفرهاي گذشته مي‌تواند به آرزوهاي مردم گيلان جامه عمل بپوشاند؛ چرا كه تمام مشكلات و نارسايي‌هاي توسعه استان در نشست‌هاي كارشناسي احصاء شده و در مصوبات اين سفر آمده است.
قهرماني چابك در پايان با بيان اين‌كه بر اساس ارزيابي‌هاي انجام شده، استان گيلان بهترين استقبال مردمي از رئيس جمهور را در دور دوم سفر داشت، تأكيد كرد: مردم گيلان روز يكشنبه استقبال چشمگيري از فرزند خدمتگزار ملت خواهند داشت.
نظرات بینندگان