پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۲۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۰
با قهرمانی سيدخليل موسوی؛

لاهیجان فاتح رقابت‌های شطرنج نونهالان کشور شد

اولين دوره رقابت‌هاي شطرنج نونهالان زير 12 سال کشور (جام دريا) عصر روز چهارشنبه با انجام دور نهم و معرفي نفرات برتر در شهر رشت پايان يافت.
اولين دوره رقابت‌هاي شطرنج نونهالان زير 12 سال کشور (جام دريا) عصر روز چهارشنبه با انجام دور نهم و معرفي نفرات برتر در شهر رشت پايان يافت.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، در پايان اين دوره از رقابت‌ها، سيدخليل موسوي ـ شطرنج‌باز لاهیجی ـ با کسب هشت امتياز عنوان قهرماني اين دوره از رقابت‌ها را کسب کرد.
همچنين آريا اميدي، ديگر شطرنج‌باز گيلاني با کسب 5/7 امتياز و پوئن شکني 51 در جايگاه دوم قرار گرفت و رضا قنبرزاده نیز از استان گيلان با کسب 5/7 امتياز و پوئن شکني 46 عنوان سوم اين دوره از رقابت‌ها را کسب کرد.
اولين دوره رقابت‌هاي شطرنج قهرماني نونهالان زير 12 سال کشور از روز شنبه هفته جاري در سالن شطرنج مهد انديشه شهر رشت آغاز شده بود.
در اين دوره از رقابت‌ها، 84 شطرنج‌باز دختر و پسر نونهال زير 12 سال از استان‌هاي گيلان، تهران، مازندران، کرج، اصفهان، خراسان رضوي و قزوين در 9 دور به روش سوئيسي با هم به رقابت پرداختند.
در پايان اين دوره از رقابت‌ها نيز به 10 شطرنج‌باز برتر، سي ميليون ريال جايزه نقدي تعلق گرفت که سهم قهرمان شش ميليون ريال بود.
نظرات بینندگان